Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izka30

Zostawił mnie dla 19 latki , OKROPNIE SIĘ CZUJE

Polecane posty

jak w nicku 25 chyba to wszystko w jednym. ale przysłanie zdjeci ai tak nie było jego najlepszym numerem. wykonał jeszcze jeden o niebo lepszy. nie wiedziałam czy mam płakac czys sie smiac

ja osobiscie bym sie nie zamieniła. ma bardziej chłopieca figure ode mnie ja mam 160cm waze jakies 49kg taka nie duza ze mnie kobietka . ona jest troche ze tak powiem masywniejsza. ja jestem brunetka ona farbowana blondyna

Gość kalinka-malinka
napisz coś więcej... boże...na miejscu tej dziewczyny nie chciałabym z nim być... nie chciałabym mieć takiego faceta bez klasy!

Gość Wrom
Dziwny gość nie dość że cię zostawił to jeszcze zdjęcia wysyła - to tak samo mądre jak zapraszanie swojego byłego na ślub.

a dlaczego wysłał bo mimo wszystko jak sie rozstwalismy powiedziałm ze zostaniemy przyjaciółmi wiec stwierdził ze kolezance moze pokazac swój nowy nabytek

Gość oni zmieniaja
na mlodsze mięsko -jak to ktoś określil-a póżniej to mięsko zmienia ich.Póżniej, żeby mięsko zatrzymać, muszą mieć kase,samochód albo czyms innym zaimponować ,bo inaczej wymiana na mlodszy model.

Gość kalinka-malinka
mrówa- nie uwierzysz, ale mnie spotkało to samo! musimy mieć podobną figurke, bo ja mam 158 i waże 45 kg...włosy czarne "moja" szesnastka wieksza, utleniona na blond plus trwała :] ulala- jakaś moda

Mozesz mu tylko życzyc, żeby ta jego nowa była śliczna, zgrabna i świetna w łóżku. Niech teraz on jej nadskakuje. Niech zobaczy, jak to miło. A jak będzie taka cudna, to po jakimś czasie zostawi go dla jakiegos cudniejszego. I wtedy on zobaczy, jak to miło być zostawionym.... :)

widzisz cos mamy wspólnego :) mam nadzieje ze tamta tez go kiedys zmieni na młodszy model :)

Gość oni zmieniaja
a najlepiej to zostaw ich w spokoju ,zapomnij i zajmij się swoim życiem.teraz dopiero możesz zrobić z nim co tylko zechcesz.A tamto...pomyśl że to zamknięty już rozdzial.

i tak własnie stara sie robic , zmieniłam miasto , prace mam nowych przyjaciół. staram sie zapomniec i udaje sie ale mimo wszystko wspomnien nie da sie wymazac z pamieci. nie mam tu zadnego jego zdjecia, nie pisze do niego nie dzwonie, zyje sobie :)

Gość Dominika212121
Mam taką sąsiadkę 18 letnia ktora dowalila sie do zonatego ,ktorego dziecko bylo w drodze i wiecie co ten cham oszukiwal tą swoja i spotykal sie z tą sąsiadka, proponowal jej potajemne spotkania itd ,a pozniej ,ze zostawi ta swoja i beda razem , wybilam jej to z głowy i dala sobie dziewczyna spokoj ,nie rozumiem takich dziewczyn , poza tym ten koles to kawal skur....na byl :/ a Ty kochana nie przejmuj sie , wiem ze łatwo mowic,ale im wczesniej tym lepiej, a dam Ci rade napij sie czegos na rozluznienie, wlacz jakies fajne piosenki, postaraj sie sie nie myslec, moze posprzataj :( i zrob sie na bóstwo niech cham pozaluje

oj załuje i pozaluje jeszcze bardziej. ostatnio jak byłam z \"naszymi\" znajomymi na piwku i naprawde super sie bawilismy jak za starych dobrych czasów to na drugi dzien zaraz dostałam od niego smsa co słychac itd. napomne jeszcze ze troche zmieniłam styl ubierania na bardziej kobiecy :)

Gość kalinka-malinka
coś ty, oni już razem nie są;)) byli-w wakacje...wiesz co? byłam załamana, płakałam codziennie...najgorsze wakacje w życiu... nie zgadniesz co mi pomogło- wylądowaliśmy na wspólnej imprezie- ja i ON Z NIĄ...ona-miniówa, blond włoski, wydekoldowana bluzka- pomyślałam, że jest bardzo EFEKTOWNA... głośny śmiech, prowokujący taniec, i te sprawy później usiadła obok mnie, co zobaczyłam?- zniszczona cera, włosy jak siano, stanik push-up, bo biustu zero-za to seksowna fałdka na brzuchu (odsłoniętym)...w ręku papieros i butelka wina (po co pić ze szklanki, co?)... właziła na niego, poszli do łazienki- to co mówili o NIEJ dało mi do myślenia- nikt jej nie szanuje, nikt nie podziwia, każdy patrzy jak na mieso do ruchania- nic wiecej... laska skonczyla tak, ze zarzygała swoje "seksi ciuszki" i moj exio holował ją do domu (ciekawe co powiedzieli rodzice, na widok 16 letniej córeczki w takim stanie)

Gość Dominika212121
Mrówa- gratuluje :) tak trzymaj niech go zazdrosc zżera :) i nie wie co stracil Iza - do Ciebie wpisik powyzej

bedzie go zżerało i jeszcze sie obudzi ale juz jest za póxno. niech ma swoja młódke i niech sie z nia teraz pokazuje na imprezach (ciekazwe czy konczy tak jak wymieniona wyzej kolezanka hihihi)))

Gość kalinka-malinka
żałuje, że sie do niej porównywałam, do takiego głupiego gówna... i tez zmienilam styl ubierania na bardziej kobiecy, mrowko;) miałam długie wakacje- wyjechałam do włoch, do pracy- pieknie sie opaliłam, a zarobiona kase zainwestowałam w siebie- kosmetyczka, fryzjer, ciuszki, biżuteria, pilates;)- czuje sie super rozpoczelam takze studia- nowe otoczenie, i w ogole... a exio? lata za mna jak pies;)- mowi, ze to najwieksza pomylka jego zycia, ze ona byla do dupy, ze byl slepy, ze zaluje, ze prosi, ze kocha, ze nie wie co stracil:D:D raz nawet dzwonil do niej przy mnie i trzech moich kolezankach- i powiedzial, ze tylko ja bzykal i wiekszego pustaka nigdy nie widział... ale cóż- ciekawe co jej mówił o mnie;| i juz mam go w dupie- KOMPLETNIE!

TYLKO SIE NIE PRZEłAM on niech załuje. widze że obrałas taka strategie jak ja. i ona działa :)

Gość kalinka-malinka
wiesz, pewno laseczka jest dumna, że ma superaśnego-starszego faceta... nawet nie wiesz jaki to szpan przed koleżankami...! on pewno czuje sie przy niej taaaki mądrusi, i inteligentny...mmm...seksi maczo...:D ale ile to potrwa? ich życie płynie OBOK nie razem, o czym mogą pogadać? ona biega z plecakiem do szkoły, a on???

Z tego co sie ostatnio dowiedziałm na piwku:) to u mie troche inaczej on jest wojskowym ma 29 lat ona młoda siksa ponoc w ciąży. Złapała dobra sztke na dziecko. Nie wiedziałam że on jest taki głupi że sie na cos takiego złapie. a myslalam ze go znam

Gość kalinka-malinka
oczywiście, ze sie nie zlamie... na poczatku miałam plan JĄ zniszczyć- tak sie składa, że na owej imprezie zdjęcia robiono moją cyfrówką- w domu przeglądałam fotki, i jak sie okazało, jakiś dowcipniś;) porobił zdjęcia panience jak rzyga...jak lezy nieprzytomna, zarzygana...po za tym masa zdjęc z fajkami, alkoholem- myślałam, zeby podrzucić to jej rodzicom z liścikiem, że córunia puszcza sie w kibelkach...plus wrzucić je do netka... ale zdjecia wywaliłam, bo nie bede sie znizac do takiego poziomu- ona np. powiedziala, że wiekszego paszteta ode mnie nie widziała;|...

Gość siadły sobie dwie takie
na forum i podbijają sobie bębenek jakie to one wspaniałe a te następczynie tragiczne. Ale to jednak do tych tragicznych odeszli, mowi wam to coś?

Gość kalinka-malinka
hahaha, no widzisz??? spieprzył sobie życie chłopak...ona też, ale jeszcze tego nie wie...z jednej strony mi ICH szkoda, za jeden zły wybór będą płacić do konca życia!

Gość kalinka-malinka
tak odszedł... ale wrócił jak pies, JAK PIES BEZ HONORU I DUMY, najeżdżając na tamtą...

zgadza sie i to mnie po troche cieszy bo jak on bedzie miał słuzby i bedzie wyjeżdzał na poligony to ona bedzie dorabiał mu rogi jestem pewna :) i nie tylko ja bo nasi znajom tez to wiedza