Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izka30

Zostawił mnie dla 19 latki , OKROPNIE SIĘ CZUJE

Polecane posty

Gość Wrom
--------->Mrówa25 Zamiast cieszyć się szczęściem byłego..... A ta złość z powodu, że cię zostawił czy że dla 18-tki?

Gość nie zalamuj sie dziewczyno
znajdz sobie 20 latka i miej tamtego dupka gleboko w dupie !!!!

co w Was tyle złości i frustracji? naprawdę myślicie, że o tym zadecydowała data urodzenia?

Mój były ponoc sie zakochał a czy zostawił mnie dla 18 czy 30 co za róznica . Ale zostawił i to sie liczy. I nie ciesze sie jego szczęsciem co to to nie nigdy

Gość to znaczy że go
nie kochalaś bo jakby tak bylo, to pragnęłabys jego szczęścia.

Gość to koleś który
Cię mrówo25 rozdziewiczył. A TY MU ŹLE ŻYCZYSZ

Gość Tym razem ukrywam nicka
Mój kiedyś też mnie zostawił dla młodszej o 2 lata.Wrócił,stwierdził,że tak pustej i durnej panny nigdy nie znał,ale do tej pory mam koszmary!Wybaczyłam,jednak zapomnieć się nie da....

Kochałam i kocham nadal mimo że mineło juz troche czasu. Dlatego nie utrudniałam mu odejscia nie walczyłam tylko uszanowałam jego decyzje.co nie znaczy że chce zeby mu było super tego nie chce

Gość Wrom
Właśnie to mnie zawsze zastanawiało dlaczego kobiety czy to po rozstaniu czy po rozwodzie zwykle tak bardzo nienawidzą swoich byłych i mówią o nich tylko złe rzeczy. Tymczasem większość facetów w ogóle nie porusza tematu swoich byłych a jeżeli już to mówi w większości neutralnie o niej i nie zataja własnych błędów i wad.

Gość to znaczy że go
Eoistyczne to. "Nie jest ze mną, wybrał kogoś innego wiec za karę ma mu sie źle wieść w zyciu. Jakim prawem ma być szczęśliwy jeśli nie jest ze mną?" Co to za milość?

wbrew pozoram ja o nim żle nie mówie wrecz przeciwnie nie żałuje ani momentu z nim ani jednej chwili , wiele mnie nauczył i wiele mu zawdzieczam i za to mu dziekuje ale teraz po tym jak cierpiałam przez niego chciałabym zeby poczuł to samo

on był egoista jak po 7 latach zwiazku wysłał smas ze spał z inna to teraz ja moge byc egoistka

Gość Sprytny facet
nie dośc że Mrówe pozbawił wianka to jeszcze ta nowa to też dziewica,

tego to dokładnie nie wiem ale źródła mi doniosły że nie :) juz uzywana

Gość i dobrze

tez jestem tego zdania. A teraz było mineło ona jest młodsza od niego o jakies 6-7 lat moze ona zrobi go na boku :)

mróweczko ;) wykorzystaj tą wiedzę, którą Cię obdarzył i żyj dalej ..., ono tylko jedno jest, i to krótkie bardzo, nawet nie wiesz jak krótkie :classic_cool:

Wiesz Mrówko pisząc \"używana\" musisz sobie zdawać sprawę że to określenie również Ciebie dotyczy. strasznie mnie denerwują takie epitety.

Gość kalinka-malinka
czesc, ja mam 19 lat...byłam w 3 letnim związku z chłopakiem (tylko dwa lata starszym), który zdradził mnie z 16 latką;|... poczułam sie ... dziwnie:/- on tłumaczył to, że ona była taka SPONTANICZNA...i sam nie wie jak to sie stało...poczułam sie jak stara, nudna baba...- bo przecież nie mam takiego luzu, takiej spontaniczności, jak tamta imprezowiczka...Cóż-jemu pewno podba sie to, że tańczy na stole, pije do nieprzytomności, puszcza sie na lewo i prawo!- ale dla mnie to głupota-NIE SPONTANICZNOŚĆ... nie uważam sie za głupiutką nastolatkie, ale wiem, że do 30 letniej kobiety troche mi brakuje:)- i widze po swojej siostrze (27 lat), że teraz jest najpiękniejsza i nigdy nie miała takiego powodzenia jak teraz!- dla kobiety to chyba najlepszy wiek...spójrzcie na eve longorie, angeline joile- czy kiedyś wyglądały lepiej? po za tym, takie kobiety najbardzoej zwracają uwage facetów- nie tylko wyglądem ale i wnętrzem... po za tym...nie bój sie! tamta szybko sie zestarzeje, a ten twój znowu sobie zamieni na młodsze miesko i poczuje jak to jest... możliwe też, że jest to łóżkowa fascynacja...

Zyje dalej korzystam z tego co teraz mam. Ale z nim było super :( okres załamania juz minał jakis czas temu ale czasami jak mnie najdzie to masakra, zwłaszcza jak cos nie idzie i jest mi xźle

Gość kalinka-malinka
wiesz może jak TAMTA wygląda?

Śmiać mi się chce. Kobieta 27 lat to stara dupa, najlepszy wiek dla kobiety to 18-19 latek.

Gość ratunku pomocy
a ile masz lat?

Gość ratunku pomocy
ok. nie zauwaylam w nicku :)

Gość kalinka-malinka
dlaczego on wysyła ci takie zdjęcia??? posłuchaj- to łądna dziewczyna? zadbana? może wygląda na starszą? powiedz szczerze, i obiektywnie- ładniejsza? tz. zamieniłabyś sie z nią na wygląd???