Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczkoXXX

CEL -piekny wyglad bez makijazu

Polecane posty

Gość sloneczkoXXX

Ostatnio zaczelam wieksza wage przywiozywac do tego jak wyglada moja skora bez makijazu.znam dziewczyny dla ktorych priorytetem jest dobry podklad a dla mnie priorytetem jest ładna cera bez skazy..powoli udaje mi sie to osiagnac..pielegnacja..to podstawa moj program: 1.mycie twarzy płynem miceralnym, lub Dermoklar lub Cetaphil lub mydlo nivea baby 2.oliwka Hipp 3.peeling nivea visage young raz w tygodniu 4.zdrowa dieta 5.bez fluidy tylko puder Rimmel mat a wy jakie macie programy na ladna cere

Gość ja*tak*samo*
hej:), ja myje twarz rano i wieczorem mydelkiem nivea baby, uzywam toniku nivea wisage pillingu z tej samej serii i mam bardzo ladna cere, tylko czasem uzywam korektora maybelline pure make up pozdrawiam:)

Gość ja*tak*samo*
visage oczywiscie mialo byc:)

Gość ja*tak*samo*
aa i jeszcze krem nivea soft w tubce rano i wieczorem

1. mycie szarym mydłem 2. tonik Ziaja Tin Tin 3. krem Ziaja Tin Tin 4. na noc krem Nivea 5. Co drugą noc żel Clindacne 6. na wypryski maść ichtiolowa, albo cynkowa 7. diety nie zmieniam, bo nie zauważyłam, żeby miała jakiś wpływ na moją cerę 8. od środka - łykam tran 9. co drugi, trzeci dzień peeling enzymatyczny z Ziaji To raczej wszystko :)