Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morgan25

Moja dziewczyna jest świetna w łóżku, niestety nie ja ją tego wszyskiego nauczył

Polecane posty

łem a raczej wiele sam się od niej nauczyłe. Myślałem zże to ona będzie kiedyś moją żoną. Ale nie chcę takiej co z innymi się bzykała.

Gość kokoczannel
Przesadzasz .Moze kiedys docenisz ,ze jest namietna.

Gość cassdcd
słusznie, weź sobie jakąś niewyuczalną kłodę, zimną, nie potrafiącą kocha czy odwzajemnić miłości bylebyś był dla niej pierwszym

co Cie to obchodzi co robiła zanim sie poznaliście? to było jej życie. Twój interes zaczyna sie tam gdzie sie poznaliscie

mój interes jest również w tym aby była dziewicą. Teraz to nawet zimną kłodę bym wszystkiego nauczył.

Gość lukali
a czy ty nie miałeś innych dziewczyn przed nią?

Gość acha129
A ty byles z kimś wczesniej? Jeżeli szukasz dziwicy to moze sam powinienies byc prawiczkiem...upps....troche za późno....

nic na to nie poradze To mnie poprostu przerasta, a dziewicę raczej znajdę bez problemu, dziewczyny same do mnie podchodzą

Gość lukali
własnie, jak nie byłeś wczesniej prawiczkiem to nie możesz mieć o to do niej pretensji, chyba wiedziałeś z kim wchodzisz w związek.

Gość lukali
to szukaj dziewicy, tylko żebyś potem nie załował.widocznie tej dziewczyny tak naprawdę nie kochasz

Gość acha129
Racja lukali.... gdyby ci na niej zalezalo, to to ze nie jest dziwicą by ci nie przeszkadzało....bo to nie ma znaczenia! ...a twój problem to jedynie niskie poczucie wlasnej wartosi i lek zeby nie być gorszym od kogoś wczesniej w jej zyciu... prawda jest taka, ze dla niej nie ma znaczenia jak swietni badz jak nie, byli poprzedni faceci....dla niej, jeżeli w waszym zwiazku sa uczucia, ważne jest ze teraz to jestes ty....i łącząc uczucia z seksem, wychodzi najlepsza mieszanka, która z umiejętnościami niewiele ma do czyniania... wiem coś o tym....jestem kobietą....:)

Owszem ma znaczenie. Kto ci wmówił że nie ma znaczenia. Z tego powodu jestem nieszczęśliwy w tym związku.

Gość lukali
to po co jesteś w tym zwiazku?

Gość moni777334
kazdy chce zaliczac panienki na lewo i prawo ale najlepiej jakby jego zona oddała mu sie w noc poślubną.jakchcecie to zrobic???? macie nagrzane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość błehehehehehehee
powiem ci tyle ze ja umialam wszystko co trzeba jak bylam dziewica... to nie byla kwestia doswiadczenia tylko empatii i wyobrazni, podbudowana troche lekturami i jakims filmikiem erotycznym. Pacan

morgan25, czy jak tam sie nazwales.. mowisz ze TERAZ to Ty nawet dziewice wszystkiego nauczysz, czy cos w tym stylu. ale ktos Cie musial tego wczesniej nauczyc nie? wiec skad bys wiedzial co i jak, jesli tamta dziewczyna by Ci nie pokazala? faceci to sa jednak sprzeczni wewnetrznie: miec ciastko i zjesc ciastko. beznadzieja. najpierw to stukaja wszystko ci sie rusza, a potem to sobie dziewicy szuka, jeden z drugim... eh! a nie pomyslales, ze jak sobie wezmiesz taka dziewice i sie z nia przespisz i potem stweirdzisz, ze ta tez nie bedzie Twoja zona, to przeciez JUZ nie jest dziewica, i co? ma byc sama, bo Ty jej zycie zepsules? mysl co piszesz i mowisz czlowieku i sie zastanow, bo moze jakiemus dobremu, prawemu chlopakowi, ktory woli dziewice wlasnie dziewczyne zepsules... BLE!

Gość aicha22
a to ona miała kilku partneró czy jednago na dłużej..?? Bo mnie akurat też cośpodobnego leżało na sercu kiedys, ja straciłąm moje dziewictwo z obecnym facetem a mój man miał ze 2 razy jakiśprzelot gdzieśna imprezie z przypadkowąlaską- jak to w szkole średniej bywa... Ilekroć myslałąm o tych jego 2 razach z jakimiś laskami robiło mi sięsmutno, źle itp i nie mogłam tego ścierpieć... No ale w końcu zrozumiałam że przecieżto przeszłość...Ja teżświęta nie byłam, miałąm kontakty z facetami choćnnie ył to tradycyjny sex... I mój facte jakośtego tak nie przeżywał jak ja... A ja się zadręczałam... No ale przecieżto było kiedyś, teraz jest ze mnąi mnie kocha, jesteżmy juzdługo ze sobą...Mylse że ty teżpowinienieśprzestaćo tym mylseć. Ty teżmożesz siepodszkolićoglądając jakieś filmmy, pytając o rady na forum etc. Jeżeli jest wam dobrze ze sobąw łóżku to nie zdreczaj sietym że miałą kogośprzed tobą... Mój facte np żywo interesował sięsexem jak to faceci w wieku dorastania-filmy, gazety itp. I też mnie to wkurzało, ale to przecieżjest normalne..Nauczył sięsporo z tych filmów na pewno, ja zresztąteżcośniecoś'zgapiłam' z tego typu filmów i razem , ze sobąuczyliśmy sięwielu rzeczy... Sex jest piękny kiedy odkrywacie swoje ciała, co kogo pociąga i wymyslacie nowe pozycje itp.

Gość brak wibratora
a dajcie spokoj, przeciez to maloletni prawiczek tutaj te bzdety wypisuje a Wy sie dajecie zlapac jak male sierotki!

Gość aicha22
Wspominam z rozrzewnieniem swoja wizyte w muzeum, gdzie skrylam sie za "Bitwa pod Grunwadlem" i oddawalam sie błogiej kopulacji ze sredniowieczna palka policyjna :classic_cool:

Gość aicha22
o, widze że nowy rodzaj perwersji siępjawił-podszywanie siępod innych i opisywanie swoich fantazji erotycznych ;) hmmm, niezbyt ambitne.

Gość do aicha22
ale Ty jestes jeszcze dziecinna:)

Gość morgan25.
moja dziewczyna ma na imię Roman:classic_cool: