Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z domu

lekarz polecił mi aflovag - znacie?

Polecane posty

Gość z domu

wiecie cos o tym preparacie? dobry jest? to do płukania pochwy

Gość z domu
trochę obawiam się tej irygacji. niegdy jeszcze tego nie robiłam.

Gość kajoljdkehn
tomtum rosa sie nazywa irygacja jest spoko nic nie poczujesz jesli nie jestes dziewica:) jesli jstes ani nie probuj bo cie ta pompka przebije;p i irygacja nie jest zdrowa bo wyplukuje ci wszystko przez co moze byc oslabiona flora i mozesz dostac zakazenia wiec musisz uwazac z tym specyfikiem[;

Gość do kitu
tantum rosa jest do kitu! widziałyście ten irygator? aż strach się bać!!!!!! poza tym irygacja w pewnych kewstiach jest bardzo wskazana, np. ko kuracji lekiem dopochwowym czy higieną intymną. ten aflovag to musi byc jakaś nowość, bo o nim nic nie słyszałam!

Gość aflovag
miałam ten płyn. jest ok. 3 buteleczki w opakowaniu z gotowym płynem. a dostałam go po skończonej kuracji. mam stosować raz na tydzień. zobaczymy, czy wróci zapalenie.

Gość broncia
ja znam. ma fajny zapach, w całej łazience pachniało lawendą:)

Gość apteka
ja miałam problem, żeby go dostac w aptece:(

Gość radkowa
ja znam. dostałam jedna próbke do wypróbowania od ginekologa. łatwo sie stosuje porównując inne preaparaty. Cena może trochę za wysoka, ale przynajmniej mam pewność, że wszystko jest jednorazowe i nie nabawię sie następnego zakażenia.

Gość rewia123
ja znam. przepisal mi lekarz po zapaleniu pochwy. kazal stosować 1 na tydzień to stosuje. to nic strasznego. takie płukanie pochwy:)

Gość aflovag
wczoraj zapisał mi go lekarz. całe miasto przeszukałam, ale w koncu znalzłam. zrobiłam ta irygację i nie było tak źle. cieńka rurka jest i jak się wkłada to nic nie czuć. jest takie smiesne uczucie, bo ten płyn co był w środku był zimny, ale następnym razem troche go ocieplę w ciepłej wodzie.