Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kefirek

KTO SIE CHCE UMÓWIĆ???

Polecane posty

facet zimny jak kamien,,,, to co mam robic... w sobotni wieczor tylko sie pochlastac

Gość mag./././.
kurwa lolo ty laske robisz

ja mam nie wiele wiecej, Kochany LOLCIU!!! Zdzichu, sypnij wziazanka, bo nam sie tu chlopaki rozbestwily, chamy jedne! beda kobiecie dogadywac!

Ahh juz dawno zrezygnowalem z rozkoszy cielesnych to takie przyziemne i zwierzece ... nie ma to jak orgazmy intelektualne :P

Tan LOLO to chyba homosexualista..., laske - kobiecie... matko boska, strach sie bac

Kefirek pozwolisz ze sprawdze date waznosci... Ohh... z lekka przeterminowany :) i do tego ktos juz probowal...

a co jest na poziomie twoim zdaniem??? co zdola wzbudzic w tobie rozkosz poządania??? bo chyba nie stwierdzenie miss \"chce pokoju na calym swiecie:

wypraszam sobie, lepiej wyprobuj bo data waznosci krotka - jestem bez konserwantow... a tak na marginesie... masz nick powiewajacy damskimi perfumami na meskim ciele, skarbie...

Czy ja zawsze musze watki przy zyciu utrzymywac meczy mnie juz ta rola... kefirek splodzilas cos to teraz prosze sie reanimacja zajac.

Nick... ale tak ! ten nick to ja caly... w nim sie zawarlem... kwintesencja mojej osobowosci wszystko z niego wyczytasz :)

Gość Dobranoc...
źle się czuję:o chyba moja data ważności wygasa:P mała tematyczna prowokacja zadziałała w sposób niepożądany, no ale to tylko subiektywna ocena:classic_cool:

nikt nie prosil cie o pomoc... to, co facet spieprzy, kobieta naprawi :)

Dobranocko, nie uciekaj, trzeba cie skonsumowac zanim przepadniesz..., skarbku, nie lubie wyrzucac dobrych rzeczy do kosza...

Gość Dobranoc...
dziś konsumpcja niewskazana i wiem co mówię, miłego czytanai świata dysku zatem Zdzichu:P

widze, ze czytasz od tylu... i znowu potwiedza sie zasada..., ze faceci... albo (i IINNI) ... lubia od tylu

Dobranocko, wiem, ze nie poszlo w tym kierunku, co trzeba, ale trzeba isc z tzw. pradem... :)jestes jeszcze?