Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rnatalia

hostessy

Polecane posty

Gość rnatalia

mam pytanie do osob ktore pracowaly jako hostessa- z jakimi firmami wspolpracowalyscie i jak wam sie pracowalo(jakie byly warunki itd)

Gość rnatalia
up

Ja wlasnie zaczynam swoja \"kariere\" :) Jutro pierwszy dzien i tak zleci caly weekend! Zobaczymy jak bedzie chociaz slyszalam o niewyplacalnych agencjach ale mam nadzieje ze nie bedzie az tak zle...

Gość o zeszzzzz
ja wczoraj byłam pierwszy dzien na animacji proszku.. nuda i męczące strasznie.. heh :o hej?? jak to niewypłacalne firmy??? i jak to kurde.. niby sprawdzic? :/

Gość dhsudaf
ja tez pracowalam ostanio bol nog okropny , zmeczenie i nuda! mam nadzieje ze mi wypalaca kase a ktore firmy nie wyplacaja??? jak mi nie wyplaca kase to taka im reklme e zrobi ze nikt nie bedzie chcial u nich pracowac;)

Gość o zeszzzzz
hej. powiedz mi :) czy juz jestes jako taka doswiadczona hostessa?? kurcze ja jestem nowa od wczoraj, i miałąbym kilka małych pytanek.

Gość o zeszzzzz
zwlaszcza ze pozniej musialam obciagnac :classic_cool: ale nie wiem czy powinnam z polykiem czy bez to przeciez dopiero pierwszy dzien w pracy

Gość o zeszzzzz
zwlaszcza ze pozniej musialam obciagnac :classic_cool: ale nie wiem czy powinnam z polykiem czy bez to przeciez dopiero pierwszy dzien w pracy

Gość o zeszzzzz
oj przpraszam odbilo mi sie :)

Gość o zeszzzzz
very funy :]

Gość dhsudaf
ja bylam tylko raz , mzoe inne kol?

Gość hostessa
Ja od roku stoje na promocjach. Każda firma ma swoje warunki. I to prawda ze zdarza sie ze niektóre są wypłacalne ale zazwyczaj to wina supervisora, koordynatora, przedstawiciela. Praca czasami nudna jak flaki z olejem. uzeranie sie z klientem też nie należy do ciekawych robót. czasami nakładają takie targety ze mozesz sie dwoić i troić i nie wyrobisz. czasami mozna zlewać wszystko totalnie, zalezy na jakim markecie sie stoi i jak długo stoisz :) nogi juz nie bolą :) mozna stać nawet 14 dni pod rząd po 12 godzin. Sprawdzone :) Ogólnie niezłe pieniądze można zarobić :) jakby jakies jeszcze pytania to polecam się na przyszłość :)

Gość hostessa
sorki miało być niewypłacalne :P

Gość rnatalia
a czy ktos z was zna taka niewyplacalna firme z ktora nie radzicie wspolpracowac?

Gość hostesssssssssssaaaa
ja pracuje jako hostessa. ale NIGDY nie na promocjach. Polecam zaczepiać sie na targi, bankiety, konferencje, pokazy i tego typu "imprezy" ;) tam wyciagniecie duzo więcej pieniązków.

Gość rnatalia
a jak mozna sie tam "wkrecic" ? gdzie trzeba pytac? co zrobic?

Gość hostesssssssssssaaaa
najlepiej porozsyłac swoje zgłoszenia do agencji promocyjnych, hostess i modelek, czy jak zwał inaczej:) wysyłasz hurtem zdjecia, wymiary, inf o doswiadczeniu i czekasz na propozycje pracy:) naprawde to sie duzo b opłaca.

Gość rnatalia
a jakie agencje polecacie?

Gość rnatalia
up

mam 164 cm czy to mnie dyskwalifikuje jako hostesse na targach, bankietach itp (nie w sklepach) Poza tym zgrabna i ładna (sory za brak samokrytyki, ale problem jest jedynie we wzroście)

Gość hostessa
głupie puste dziewuszyska :o targów wam sie zachciewa. Wyście chyba na głowe upadły ze tak z ulicy sie dostaniecie. każda taka praca jest załatwiana po znajomości. zresztą co wy wiecie o pracy i gdzie wy chcecie w przyszłości pracować jeśli wam sie marzabankiety za 15 zł?! głupie puste dziewki :o

głupi pomarańczowy wpis.... studia bezpłatne nie są, to często jedyna forma zarobienia gdy ma się ponad 20 lat i zajęcia od rana do wieczora na uczelni. 15 zł to super kasa, zwłaszcza że za darmo nikt nic nam nie da. Będę mgr z zawodem- nie będę hostessą ...proste :) Pomaranczowej hostesie życzę powodzenia

Gość hostessa
kochana, ja CI coś powiem. też studiuje. Studiowałam 3 lata dziennie i pracowałam jako hostessa. Obroniłam w tym roku licencjata. I teraz robie magisterke juz zaocznie. Wiem ze za darmo nie sa. Myślisz ze dlaczego pracuje? Ale słuchaj, coś Ci powiem, nie wybrzydzam. Robiłam w życiu rózne rzeczy i nie od razu dostawałam za swoja pracę kokosy. A jak czytam wypowiedzi takie jak Twoja że chce pracowac na bankietach i targach za 15 zł a nie w sklepach to mi sie rzygać chce! Widocznie życie Ci w dupe jeszcze nie dało. Powiem tak, zdarza sie ża zapieprzam 15 dni pod rząd po 10 h, nastepne 15 dni robie 8 i 6. Abym znalazła dziewczynę na weekend na zastępstwo musze sie prosić takich jak Ty panienek co wiecznie im mało. Mi mało nie jest, bo na to pracuje. Własnie PRACUJE! I to za rózne stawki! nawet za 6 zł na ręke! ale wole isc do roboty za 6 zł niż sie uzalać ze pracy nie ma. i w niejednym sklepie stałam, nie tylko za taką stawke robiłam, nie na jednym targu pracowałam, ale trzeba w życiu jedno wiedzieć! nie wybrzydzać! bo abym mogła kiedyś pewnego dnia dostać te 12 zł na godzinę to musiałam swoje wystać! a nie rzucałam sie od razu na kase jak szczerbaty na suchary. To wszystko co miałam do powiedzenia. :o Ps. A co do Twojego wzrostu to masz dwa wyjścia albo ubierzesz obcasiki albo papa

wyżyłaś się na mnie bezpodstawnie. to był mój 1 wpis na tym forum i po prostu się spytałam czy wzrost mnie dyskwalifikuje! Rozumiem o czym piszesz, sama musiałam za 6 zł stać na rybach i robić degustacje. Nie powiem jak pachniałam po zakończeniu dnia.Miałam przez rok dość tej pracy, teraz wróciłam i nie zarobię więcej ale przynajmniej nie będę na \"spożywczym\" Skoro laska napisała że na bankietach jest tak zaje...fajnie to ciekawiło mnie czy mam szanse, bo przeważnie to tylko takie koło 180 cm stoją. Poza tym wiem jakie są szanse na dostanie się....

Gość hostessa
nie wyżyłam sie na Tobie. jak to tak odebrałas to przepraszam. i niekoniecznie dziewczyny stoja które maja 180 cm. ja mam 170 i stoje ale tak jak mówie czasami, bo nie jest łatwo i tylko znajomosci mi pomogly bo tk życzą sobie min, 175 ale całe 3 dni po 12 godzin przestałam w obcasach. fakt opłacalo sie ale tych bankietów i targów naprawde nie jest dużo.

Gość rnatalia
po jakim czasie dostalyscie wynagrodzenie za prace? bo ja stalam na promocji miesiac temu i jeszcze na moje konto nic nie wplynelo!!

Gość Elizabethan
Co znacz slowo hostesa??

Gość hostessa
zalezy w jakiej agencji za październik jeszcze nie dostałam bo sa opóźnione wypłaty. miałam w sierpniu przerwe i jak zaczęłam od września to miałam wrażenie ze pracuję 2 miesiące za friko bo kasa na końcie była dopiero 3 listopada. ale niektóre płaca od razu po akcji, inne do 15, jeszcze inne do końca miesiąca, a moja niestety po dłuzszym okresie bo są rozliczenia miesięczne :(

Gość rnatalia
ja pracowalam dla partner asm a ty?