Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhczyk

dlaczego kobiety są takie naiwne

Polecane posty

Gość uhczyk

i myślą, że jak sobie zrobią dziecko nieślubne to potem znajdą gościa, który będzie tracił czas i pieniądze na cudze dziecko. Przecież gdyby gość na to poszedł udowodniłby, że jest frajerem, a frajerów kobiety niemiłosiernie zdradzają. Poza tym czym kobieta może gościa skusić ? Seks jest teraz powszechnie dostępny i to praktycznie darmo.

Gość uhczyk
wiem, że ta prawda brzmi brutalnie ale widząc jak beztrosko i masowo kobiety robią sobie nieślubne dzieci nie przestaje mnie zastanawiać na co one liczą. Na cud ?

Gość Emwuem
Człowieku, daj se siana.

Gość nie przyszło Ci do głowy
że poza seksem jest cos jeszcze?

Gość kajala
całuj psa w nos.

Gość bella puppa
znam faceta, ktory niezmiernie kocha kobiete z nieslubnym dzieckiem, a to dziecko jak swoje wlasne (i z wzajemnoscia). nie jest frajerem i jest bodaj naprzystojniejszym gosciem, jakiego w zyciu znalam i moglby miec smialo wiele bezdzietnych lasek. ale on kocha ta dzieciata ;) dla mnie najglupsze sa kobiety, ktore chca swojego faceta zlapac na jego wlasne dziecko, bo nie maja zadnych lepszych argumentow, zeby facet z nia byl :P

Gość uhczyk
nie nazwałbym tych damskich głosów konstruktywną dyskusją

Gość iquitos
moim zdaniem, kobiety to hazardzistki i to ostro grające, Jak mają na oku gościa z dobrymi plemnikami, który im pasuje na ojca to go usiłują złapać na dziecko. Niby przypadkiem zaciążają, są słodkie, zawsze chętne i gotują obiadki... Jak nie mają widoków na dobrego gościa to związują się z kimś poślednim i szukają okazji do zdrady aby zdobyc upragnione, lepsze plemniki. Dlatego ja się kobiecie złapać nie dam. Nie lubie żyć w kłamstwie.

Gość saper52
kobieta lubi sobie poswawolić, oj lubi

Gość gatek
to taki damski hazard jest pewnie. A wiadomo, że w hazardzie kto nie gra ostro to nie wygrywa głównych nagród.

Gość ale dupki z was
dlaczego niektórym dupkom się wydaje, że kobieta chce go złapać na dziecko? Jakbym miała wyjść za takiego palanta to wolałabym sie od razu pochlastać. Wpadki sie zdarzają, ale im to się nalezy tylko pozew o alimenty i kop w dupę.

Gość plemnikołapna
łapię masowo plemniki ! Dla okupu.

Gość polski Che
kobiety najchętniej polują na plemniki zamorskie !

Gość jabalabadu
naiwni to są faceci, że na takie numery dają się nabierać

Gość uhczyk to frajer
Wiesz zastanawia mnie jedno skąd biorą sie takie głupie opinie jak twoja .Przecież do zrobienia dziecka trzeba dwóch osób i nie wierzę że wszystkie kobiety chcą same zostać z dzieckiem więc jak można twierdzić że specjalnie dają zrobić sobie dziecko, a po zatym wy faceci komplementy ,i to gadanie że zostaniecie na zawsze ,a jak pojawia się dziecko zachowujecie się jak gówniarze i wiejecie.Więc daruj sobie osądy o kobietach samotnie wychowyjących dziecko.