Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Mam dość Wierzejskiego i reszty tej zidiociałej bandy!!

Polecane posty

Kurczę, wkurzyłam się 😡 Ten facet chyba, nie, nie chyba - na pewno! Jest nie do końca normalny! Dzisiaj w Pytaniu na śniadanie, przy okazji rozmowy o nowej ustawie antyaborcyjnej i wpisu do konstutucji zapisu o ochronie zycia, rzucił \"dowcipem\", że feministki tak wojują ale mogłyby chociaż pozwolić przeżyć dziewczynkom :o Ja nie wiem kto zagłosował na takich ludzi, przecież te ich pomysły są conajmniej chore! Jeszcze trochę, a będziemy źyć w państwie uzależnionym od kościoła, kobiety wrócą do \"garów\" a władza jedyny słuszny \"pan i władca\" będzie decydować o wszystkim, także o tym jak ma wyglądać nasze życie. I jak człowiek ma chcieć zostać tutaj :o Wypowiedź zakończe słowami jakie usłyszałam jakiś czas temu w radiu, prowadzący powiedział: \"...dobrze, że Kaczyńscy to nie trojaczki, bo bałbym się o Watykan...\"

Gość tak to jest
Niestety. Dziennikarze maja być obiektywni. Tym czasem chca błyszczeć. Może tylko ja tak mam, ale NIE INTERESUJĄ MNIE ICH POGLĄDY. Oni mają przedstawiać fakty !

Gość tak to jest
a coraz częściej jedyne "fakty" to " Fakty"

Co roku głosuje przeciwko nim... I jak słucham ludzi to wszyscy tak robią, tylko kurczę jakim cudem Ci na których niby nie głosują dostają się do władzy :o I potem mamy takiego Wierzejskiego, Giertycha, no i kabaret w sejmie który dawno przestał już śmieszyć :o

Gość Wierzejski to głupol i śmieję
się z niego, kiedy mówi COKOLWIEK o aborcji, bo jego argumenty są po prostu komiczne, kiedyś powiedział coś takiego, że OBOWIĄZKIEM kobiety jest URODZIĆ dziecko....ha-ha-ha...jeszcze mi idiota bedzie mówił czy mam rodzić czy nie....

Gość kiedyś RER
Mój ulubiony występ Wierzejewskiego to porównywanie dziecka nienarodzonego do znaczka partyjnego (skala) :o Facet jest nawiedzony, to pewne. Łowca Jeleni --> non-stop głosuję na zasadzie "przeciw"... chciałabym kiedyś móc na kogoś zagłosować, czując, że jestem "za" :(

Kiedyś RER - dokładnie, też chciałabym kiedyś móc z czystym sumieniem zagłosować \"za\", a nie wybierać mniejsze zło. A kto poparł Wierzejskiego to ja nie wiem :o Kiedyś w jakimś sondażu wykazali, że ludzie z rejonów wiejskich popierają takich kandydatów ale na Boga czy ludzie głosujący na tych ludzi nie mają oczu i uszu? Czy nie słyszą jakie poglądy mają?! Ten tekst o obowiązku też słyszałam :o Kurde ciekawa jestem czy gdyby żona Pana Wierzejskiego została zgwałcona i zaszła w ciąże (czego kobiecie oczywiście nie życzę) to czy byłby taki chętny do wychowywania tego dziecka i spoglądania na to jak kobieta każdego dnia przypomina sobie to zajście patrząc na dziecko. Tak samo w przypadku jakiejś choroby i ciąży która stanowi zagrożenie dla życia kobiety.

Gość tert
albo gdyby wierzejskiego zona zaszła w ciaze i ta ciąza zagrazałaby jej zyciu

Ciekawe co zrobiłby Wierzejski gdyby jego żona pewnego dnia zakomunikowała mu: \"Kochanie jestem bezpłodna, a adopcja to dla mnie zło konieczne\"- pewnie kopnąłby ją w d... i powiedział, że nie jest pełnowartościową kobietą:P Swoją drogą zastanawiam się czy ten pomysł rzeczywiście przejdzie i czy aborcja będzie całkowicie zakazana?? Nie wyobrażam sobie, żeby nagle rząd wziął na siebie odpowiedzialność za wszystkie kobiety, a z tego co słyszałam PiS popiera ten pomysł:(

Bogu dzięki juz niedługo kończę szkołę i będę mogła opuścić ten kraj, który, jak przypuszczam, niedługo zacznie przypominać Koreę Północną.:( Przykre jest to, że Polską rządzą ludzie, którzy nie mają najmniejszego pojęcia o tym co robią( jak np. szanowny minister edukacji). Cały nasz rząd to farsa, a najsmutniejsze jest to, że tak wielu ludzi ich popiera:/ Co do aborcji, mamy szczęście być w Unii kkobieta zwsze może udać się za granicę i dokonać bezpiecznego i legalnego zabiegu. Chociaż pewnie niedłygo i na to znajdą sposób. Pozotaje tylko w porę podwiązać sobie jajowody, żeby nie zajść w ciąże, która może zagrażać anszemu zdrowiu lub życiu a której i tak nie będzie można przerwać. Włąśnie tego życzę żonom naszym wybitnych polityków.

Ja tam im źle nie życzę, tylko współczuje mężów... Bo jestem pewna, że nie raz się wstydziły za nich i pewnie nie raz mają odmienne poglądy.

Gość kiedyś RER
Spokojnie, pomysły aborcyjne nie przejda, zostanie, jak jest - czyli obecny kompromis. Wierzejewski bije pianę... nie wiem tylko, pod kogo? Jakim cudem ktoś go traktuje poważnie? Chciałabym zobaczyć jego elektorat ;)

PiS-owcy są w większości. Jeśli oni się zgodzą, a wszystko wskazuje na to, że tak się stanie, to aborcja rzeczywiście będzie zakazanym owocem.

Gość kiedyś RER
Pozostaję w nadziei, że jednak tylko śmieszni :o

Gość hehehehhehe
Zmień nicka na radykalczyk:D

Gość hehehehhehe
Nie. Obiektywnym okiem....:P

Gość subiektywnym okiem...
Zmieniłam nicka, chyba jest bardziej adekwatny;)

Gość kiedyś RER
stańczyk --> :D gdzie dwóch się bije, tam Wierzejewski korzysta...

Gość czytając twoje wypowiedzi
Legalne powinny być: aborcja i zabijanie rudych. Gdyby było referendum pierwszy bym się pod tym podpisał (szczególnie odnośnie wrednych rudzielców).

Gość czytając twoje wypowiedzi
Owszem, nie lubie ich i tępię wszędzie gdzie spotkam. Nawet gdy widzę rudego psa, to nie mogę się powstrzymać, żeby mu nie przyłożyć kamieniem.

Jezeli ktos z Was widzial moze dokument prezentowany kiedys w \"Uwadze\" o ks. Rydzyku i pamieta fragment z wizyty dziennikarzy na Jasnej Gorze w trakcie zjazdu ogolnopolskiego rodziny radia maryja [\"Won, Żydy!\"; \"Telewizja TVN? MASONSKA telewizja TVN?\"; \"pomodlilibyscie sie!\"] ten juz wie, jak wyglada elektorat LPRu, podkupiony obecnie przez PiS. [sam dokument nie byl zbyt ciekawy] Sa to ludzie nie majacy najmniejszego pojecia o rzeczywistosci i - niestety - mieszajacy do tego wszystkiego religie, przez co utrwala sie obraz katolicyzmu jako zacofanej twierdzy starych babc. Pamietacie referendum unijne? Stary Dobry Papa JP2 powiedzial ze Unia jest spoko. A moherki i papisci z LPRu jakos nieszczegolnie w to wierzyli i mowili nawet, ze papa nic takiego nie powiedzial! Zal mi tych oszolomow, niestety maja potezna i nieuleczalna wade widzenia rzeczywistosci. I - znowu niestety - chodza do urn. Czy wy wszyscy tutaj mozecie uderzyc sie w piersi o powiedziec ze tez chodzicie do urn?

--> stańczyk { aborcja pownna być legalna } Wykluczone. Mnie wystarczy obowiązujący stan prawny tej kwestii. { dziecko jest własnością rodziców } Dziecko jest człowiekiem. A żadne człowiek nie może być własnościa drugiego. W innym wypadku may do czynienia z niewolnictwem. P.S. Stańczyk potrafił bawić. :o