Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Na straży twarzy

Saddajm Husajn skazany na śmierć przez powieszenie..co Wy na to?!

Polecane posty

Gość szczerze mówiąc mam to
w dupie :-0 jakby tak Kaczorów, Giertychów, Wierzejskich, Lepperów, Tusków, Millerów i innych sk***synów powiesili to wtedy byłby nius :-0

\"- Umrę z honorem i bez lęku, dumny z mego kraju i mojego arabskiego narodu, ale amerykańscy okupanci wycofają się upokorzeni i przegrani. Przez najbliższe lata będą oglądać rzeki krwi. Wietnam przy tym zblednie - przytoczyli adwokaci słowa Saddama.\" A ja czekam jak to sie wszystko skonczy...

Demokracja w krajach arabskich:O Coś takiego tylko USA są w stanie wymyśleć:D

Gość Ka.
Obawiam się, że to nie jest dobry pomysł.........

Gość Saddam Husajn
za wasza kafeterie tez sie wezme! krew lusesity i amanta wszechczasów spłynie na ogólnym! allah akbar!

Gość Saddam Husajn
a moderatorki jako okupant zostaną ukamieniowane :classic_cool:

Co ja o tym myslę? Jestem od zawsze przeciwnikiem kary smierci, ale akurat w przypadku Husajna po prostu zmieniam zdanie, tzn. moim zdaniem zasłuzył sobie na to- to jedna strona medalu, ale jego smierc nic nie zmieni, a nawet zrobi z niego meczeńskiego arabskiego bohatera-przywódcę, a USA będa znienawidzone jeszcze bardziej, podsyci to tylko jeszcze wieksza agresję i tyle, wiec co innego \"wishfull thinking\" a co innego rzeczywistość, po prostu śmierć Husajna zamiast błogosławieństwem moze stać się przekleństwem i tyle

Gość *******kto wie kiedy egzekucja

Pozostaje czekać aż przyjdą odważni którzy osądzą Busza i jego przydupasów za zgładzenie 160 000 irackich cywilów

Gość tetley
zanim go powiesza powinni mu w dupsko szczura wpuscic zeby sie tyran troszke rozerwal;)

Gość Wykształciuchy moimi gościami
:o

kiedyś byłam za karą śmierci...odkąd zobaczyłam \"tańcząc w ciemnościach\" jestem raczej przeciw...ale tu akurat nie mam wątpliwości

Gość suseina
No chyba ,że ktoś męczy kotka ! :o

Gość Kamieniołomy i ciężka praca
moim zdaniem powinien posiedzieć w kamieniołomach i ciężko popracowaća nie ......

na 25 komentarzy - 10 jest na poziomie malego niegrzecznego krzysia z podworka jestem przeciwna karze smierci - wiekszym zlem niz Husajn jest zlo BUSH - S H byl sojusznikiem USA do momentu kiedy byl im potrzebny (co zrozumial dobrze Castro) - nastepnie trzeba bylo go zlikwidowac i caly narod tez - kilka lat temu widzialam w sieci web animowana kreskowke jak bedzie postepowac agresja USA i jaka zawieruche wojenna na swiecie stworzy - autor kreskowki wcale sie nie pomylil - czekam na ciag dalszy w realnym swiecie - korea juz ma swoja pierwsza probe nuklearna - ......... wiec karac smiercia kumpla od piwa za to ze juz nie jest potrzebny , przy tym wytluc cala wies w ktorej mieszkal i mieszka jego rodzina - hmmmm uwazam za czyn haniebny PS : a tym krzykaczom tu , tak tutaj na tym forum : przypomnij sobie jak twoj tatus albo dziadek za nogi lapal ze szczescia irakijczykow , kiedy mogl dochlapac sie u nich kontraktu pracy - to pozwalalo twojemu tatusiowi lub dziadkowi zamienic sie w legalnego konika zeby ci malenstwo kupic humane i pampersy w pewexie albo wreszcie kupic sobie fure marki moskwicz czy syrena ..... tak tak

Gość slowik
husajn zasłużył na śmierć