Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helllllllllllllllp

problem z niemieckim!

Polecane posty

Gość helllllllllllllllp

potrzebuje napisac kilka zdan po niemiecku! 1.Musze zaprosic kogos do siebie 2.Zaproponowac termin wizyty 3.i opisac co pokaze swojemu gosciowi w poznaniu

Gość ja nie pojemaju

Gość Magda=studentka
Hehe...to pewnie zestawy maturalne na poziomie podstawowym...Nie ma tak łatwo!Trzeba włożzć troche trudu i sie pomęczyć.Ja studiuje germanistykę pierwszy rok i wiem,że to nie jest taki łatwy język,ale troche fatygi człowieku.

no to napisz najpierw wypowiedzi po polsku, bo pewnie nikomu sie nie chce wymyslac....

Gość indianka*
czlowieku ucz sie jezykow to podstawa a to jets bardzo proste slownik w lape i juz !!! do roboty mozesz sie zapytac o posczegolne wyrazenia ale prosic o napisanie tego to szcyt lenistwa!!!!

sama rob wlasnie to tak jest liczycie tylko na gotowe!I co do szkoly pojdziesz odczytasz i pomysl co ty z tego wyniesiesz? Dobrze ktos tu napisal slownik w lape i sama rusz te szare komórki!

Gość co tu są za ludzieee
po kiego wafla się do niej czepiacie..skoro nie chcecie pomóc to nie po co komentarze i krytyka...proszę jacy obowiązkowi wszyscy....pomogłabym ci ale niemieckiego nie znam...miłego dnia wszyskim sflustrowańcom

niem a probl;emu w pomocy jestes studentka germani8styki ale sory to nie ma sensu ze Ci pomoge! przepiszesz i za 3 dni zapomnisz!

ale ja bym chetnie pomogla, tylko uwazam, ze autor(ka) topiku powinna najpierw zrobic sobie plan wypowiedzi po polsku. a ja przetlumacze. Przynajmniej bedziesz wiedziec, o co chodzi.