Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza1984

Jakie macie fantazje erotyczne jak, gdzie, a kim. Perwersje?

Polecane posty

Gość Iza1984

Wpisujcie!! To będzie kompendium wiedzy na temat fantazji Polek i Polaków. Moze mnie coś zaciekawi... :) ??

Gość nie nic bardziej ohydnego
i co? bedziesz przy tych tekstach pocierac patelnie?

Gość Iza1984
nie, po prostu jestem ciekawa jakie inni mająfantazje, perwersje itp. Nie rozmawiam o tym ze znajomymi a na forum chyba można...I bez masturbacji itp. Po prostu jestem ciekawa...

Gość Iza1984
ja np mam taka fantazję że w pociągu pospiesznym łapie mnie gruby wąsaty konduktor jak jade bez biletu i w zamian ze odstąpi od wypisania kary, zamykamy sie w przedziale i soczyscie obciągam jego dorodnego penisa a potem rznie mnie od tyłu głosno sapiąc przy tym

Gość Iza1984
no tak, mozna sie było spodziewać podszywaczy...

Gość piotr_290o2.pl
Pewnie zaraz posypią sie tutaj na mnie gromy od dziewczyn ale naprawde - mnie marzy sie po prostu gwałt Chcialbym kiedys wziąc siłą jakąs kobietę.Spotkac ją np gdzies wieczorem na spacerze i zaciągnąc na bok.Zobaczyc strach w jej oczach jak sie boi i drży i błaga mnie abym nie robił jej krzywdy. A ja wtedy popycham ją na ziemię i mowie : NO TO SIE TERAZ ZABAWIMY MALUTKA.Zaczynam zrywac z niej ubranie , wpychac dłonie pod spódniczkę , a ona sie wyrywa.A ja jestem coraz bardziej natarczywy.Ona sie wyrywa i płacze i prosi mnie : Nie rob tego !!! A ja zrywam z niej siłą rajstopy i sciagam majteczki.Ona sie szarpie a ja przyciskam ja całym soba.Ona wykręca sie , nie daje ,płacze a ja silą rozkladam jej nogi.Mój penis jest juz twardy i nabrzmiały.Wpycham jej go do srodka i rozpoczyna sie jazda.Penetruję ją mocno ,silnie a ona krzyczy i ulega mi całkowicie i nie broni sie juz .Jest mokra , bo zsikala sie ze strachu.Ma cudowną delikatną skórę i szybko oddycha i pojękuje za kazdym moim mocnym pchnięciem.Kończę w obfitym wytryskiem w srodku jej szparki.Leze na niej jeszcze kilka minut.Ona jest pólprzytomna.Pomalu ubieram sie i zmykam w ciemnosciach ... Za cos takiego pewnie dostałbym z 15 lat , wiec pozostaje to tylko w sferze moich marzen:(

jesli \"to cos\" powyzej to nie jest podszyw... to gratuluje fantazji :P znam kobiete, ktora ma fantazje, ze jest gwalcona, wiec moglibyscie sie dogadac. moze masz szanse na \"dobrowolny gwalt\"....? ale czy to jeszcze jest gwalt.......?

Gość piotr_290o2.pl
Cóz , ma racje , dobrowolny to juz nie jest gwałt. ale przyznaję , marzy mi sie taka brutalna dominacja ech ....

Gość Iza1984
oj tak, lepiej zostaw to w sferze fantazji...Zresztądla kobiety gwałt to okropne przeżycie podobno i krzywda na całe życie... Mnie sięmarzy jakaś orgia mała ;) Paręosób, takie zbiorowe pieprzenie... ;) Albo każda para osobno albo dowolne trójkąty etc ;) Lubięoglądać takie filmiki... Ale to teżpozostaje tylko gdzieśw moich myśłach bo uważam że jakieś trójkąty toryzykowna sprawa. Nie wiem czy mogłabym tak w realu z innym facetem niżmój ;) Miałabym potem myśli zę może mojemu facetowi było lepiej z innąa on zastanawiałby sieczy nie było mi lepiej z innym.. A wiec taka orgia czy trójkącik to tylko wyobraźnia ;) Mogę obejrzećtaki filmik etc ale z realizacjąjużbyłby problem..

Gość Iza1984
forum erotyczne a jkoś nie ma tu żadnych chętnych do pisania o sexie... Polacy to jednak wstydliwi są ;) Cóż, może źle trafiłam ;)

Gość aicha22
Ano nuda tu ostatnio, jesień nastałą i wszstkim chyba libido spadło... Ja nie mam co liczyć dziś na sex więc idę obejrzeć sobie jakiś filmik w sieci... Jakaś małą orgia ;) Czemu nie... Gdzieśtrzeba zaspokoićswoje żądze... ;)