Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miksa

co zrobić co zrobić co zrobić ????? dziewczyny doradźcie....czekac na odp ??

Polecane posty

mam problem jest facet ktory mi sie podoba , pare lat temu spieprzylam sprawe i nie chcialam zeby cos wyszło , Norbert ma teraz dziewczyne a z tajnych zrodeł wiem ze to chodząca suka. W pracy mam teraz bankiet i potrzebuje partnera , wiec spotkałam sie z nim i zaproponowałam mu impreze , przez caly wieczor pozeral mnie wzrokiem gapił sie ale rowniez byl w totalnym szoku jelsi chodzi o moją propozyje i odp mi ze tego wieczoru nie da mi odp .... prosi mnie o 3 tyg na zastanowienie. czuje sie jak wredny babsztyl bo perfidnie tamtej odbijam faceta.... co ja mam robic??

no troche glupio..a skad masz pewnosc ze ta jego dziewczyna jest taka glupia? moim zdaniem troche dziwnie sie zachowujesz..zreszta co sobie ten chlopak pomysli o tobie, ze zapraszasz na imprezy facetow ktorzy maja dziewczyny?..

ale mi zalezy na nim , zreszta nie wiem dziwnie sam sie zachowywał....

no to jak masz przeczucie ze ich zwiazek nie potrwa dlugo poczekaj az sie rozstana i wtedy rusz do akcji,nie bedzies zmiec wtedy wyrzutow sumienia:)

qrcze własnie o to chodzi ze nie mam wyrzutów jesli chodzi o ta laskę wszyscy mowią ze to skua i ze na niego nie zasługuje to nie jakies moje wymyslone fanaberie jesli chodzi o opinię o niej , zastanawiam sie o rekacje jego , qrcze jak odmowi a co jak sie zgodzi co ja mam sobie pomyslec jesli sie zgodzi na ta impreze tzn za nadal cos do mnie??? ranyy to zycie jest zbyt skaplikowane

powiedzial mi daj mi czas pare dni..... tzn ze ona chce sie wymigac?;(

no wlasnie tu jest wielki problem powaznie to jest na prawde bardzo inteligentny facet wartosciowy serio nie chce go okreslac w samych superlatywach ale na serio warto o niego walczyc , tylko po prostu nie kapuje jego reakcji....

przedtem mowilas ze prosil o 3 tygodnie, nie wiem co on mysli, ale skoro nie dal od razu odpowiedzi to trochu dziwne..jakby chcial isc to powiedizalby to odrazu raczej

no własnie był w szoku jak mu zaproponowałam...... cieszył sie zartował i w ogole ale poprosił o czas byl tylko tekst \"Aniu nie dam ci oczysiscie teraz odp\" nie wiem czy sobie nie darować i nie zadzwonic do niego wczesniej zeby nie wytezał glowy na myslenie ze nie chce juz znim isc ..:(

mozesz zadzwonic do niego ale raczej nie mow ze juz nie chcesz z nim isc..zadzwon niby tak bez okazji i mozesz cos zagic o tej imprezce moze juz bedzie wiedzial czy pojdze:)powodzenia