Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dora20

ode czego zaczac nauke angieskiego kogoś kto nic nie umie?

Polecane posty

a chce sie nauczyc? bo mam to robic i nie mam pojecia jak sie zabrac:(

Gość Najlepiej zapisz się ...
na kurs dla początkujacych :-D Innego sposobu nie ma :-D PS Mozna się uczyc angielskiego przez internet

ja umiem cos tam:) mam uczyc kogos doroslego ktory nie umie nic z ang.mam nauczyc podstaw mowienia.ale co to znaczy, jak sie zabrac za to?

I am You are He/she is itd :D krotkie podstawowe zdania - przedstawianie sie i takie tam. nowe czasowniki, slowka itd najlepiej jakis podrecznik dla poczatkujacych znajdz i tam zobacz

napisze Ci co ja miałam kiedy w zeszłym roku zaczynano mnie uczyc hiszpańskiego wyjaśnienie jak się co czyta przykładowo "th" czytamy jak "d"(mniej więcej) itd podstawoe zwroty \"mam na imię\" \"mieszkam w \" \"on ma na imię\" \"ona pochodzi z \" formuowanie pytań typu \"skąd jesteś\" \"jak masz na imię\" \"czym się zajmujesz\" proste dialogi z tymi zwrotami alfabet podstawowe zawody i zwroty \"on jest adwokatem, pracuje w kancelarii\" \"ona jest nauczycielką, pracuje w szkole\" podstawowe narodowości i jezyki np England - English itd itp:) czasy, pytanie o drogę, zachowanie się w określonych sytuacjach, w restauracji, na lotnisku nadeszło sporo poxniej:)

Gość gernkotluk
Hi,my name is Dora.How are you.Thank you,I'm fajne.Where are you from? I am from Poland,and you? My name is Chris,and I am from Italy

Gość gernkotluk
Oops,I am fine,sorry

Gość zapraszam na lekcje

Gość caly czas gadac po ang
oisac opowiadania lub pamietnik, czytac literature , nawet najprostsza - to podstawa, uczenie czasow i gramatyki jest bez sensu moim zdaniem, choc durne programy szkolne tego wymagaja.

Gość Na twoim miejscu ...
poszlabym do księgarni i przejrzała książki do nauki j. angielskiego, wybralabym jedna, ktora moim zdaniem jest najlepsza i ... do pracy :-D, powodzenia