Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ***JA zdaje ju偶 4 raz***

Za kt贸rym razem i czy w og贸le zdali艣cie egzamin na prawko??

Polecane posty

Go艣膰 ***JA zdaje ju偶 4 raz***

馃槶 [z艂y]

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 studentka od siedmiu bolesci
nie wiem jak to sie stalo ale za 1 zdalam:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zdawa艂am 3 razy i nic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pierdolol
PRZEDE mna egzamin n amotocykl i tak strasznie sie boje na samochod zreszta tez! kolezanka zdawal kat.A i mialm ogromne szcezcie nie potrafila odpowiedzioec na pytanei egzaminatora a mimo to przepuscil ja na miasto i zdala i jets sczesliwa posiadaczka mojego wymarzonego prawka zato inna kumpela swietnei przygotowana zostala oblana z miejsca za jakas pierdole boje sie cholernei bo moze czlwoiek wszystko umeic a zjedza go nerwy albo trafi na zlego egzaminatora tak starsznei mi na tym zalezy a w zasadzie to kwestia szczescia

Udost臋pnij ten post

c贸偶.. ja zdawa艂em w Bielsku, a tam podobno bardzo ci臋偶ko zda膰.. i rzeczywi艣cie by艂o ci臋偶ko.. zda艂em za 8 (s艂owie: 脫SMYM) razem... 艢miali si臋 ze mnie 偶e jak tak dalej p贸jdzie to za kase kt贸r膮 tam wp艂acam kupi膮nowe auto a mi tablice pami膮tkow膮 w WORDZIE wmuruj膮 ;) ale w koncu zda艂em.. zawsze oblewali mnei na mie艣cie, wiec troche sie juz najezdzilem i uwazam ze przez to nabralem wiekszej pewnosci i troche wprawy... pozdro!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja ju偶 pierwszy
egzamin mam za sob膮.Nie zda艂am na g艂uocie. Je偶d偶臋 swoim autkiem i czekam na drugi egzamin. Mam go 23 listopada. Zobaczymy jak p贸jdzie tym razem. STRES JEST OGROMNY

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obciach ale co tam przyznam si
za 12 ;-)

Udost臋pnij ten post

ze mnie sie smiali ze przy 13 dostaje sie rower na pocieche ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eeeeeeeeeeee
Za moich czas贸w (10 lat temu) w Elbl膮gu zda艂 tylko ten, kto da艂 艂ap贸wk臋. :)

Udost臋pnij ten post

Ja mam za sob膮 trzy pora偶ki :( Na razie odpu艣ci艂am S艂ysza艂am,偶e 13 raz jest darmowy he he he

Udost臋pnij ten post

Nie 偶ebym si臋 chwali艂 ;) ale zda艂em za 1szym razem, bez koperty i bez fuks贸w :) Posz艂o w miar臋 g艂adko, jeden b艂膮d na testach, jeden na placu (o dziwo jazda po 艂uku ty艂em mi nie wysz艂a :o ) i na mie艣cie raz mi silnik zgas艂, ale je藕dzi艂em takim rz臋chem, 偶e szkoda s艂贸w :o Cud, 偶e tylko raz mi zgas艂 :p :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 belekto
za trzecim razem ale to juz dawno bylo 12 lat temu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 he he he
ja zdalam za 8 , prawko mam od kilku miesciecy, teraz jest naprawde trudno zdac:( ale nie podawaj sie a juz na pewno nie rezygnuj!!! powodzenia z calego serca bo wiem co to za stres i jakie to jest meczace:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja jezdze
bez prawka zeby zrobic na zlosc temu ***** co mnie oblal hehe

Udost臋pnij ten post

ja za 2 razem; zdawa艂am na nowych zasadach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fuksiara
mi sie udalo za pierwszym razem w Pile zdac ale to bylo wielkie szczescie na testach dwa bledy na placu poprawialam parkowanie na miescie nie przepuscilam pieszych i nie jechalam tam gdzie egzaminator kazal bo mi sie kierunki mylily a i tak zdalam sama nie moglam w to uwierzyc teraz moja siorka zdaje dwa oblane ma juz za soba za pare dni ma kolejny egzamin i zycze jej szczescia tak jak innym zdajacym POWODZENIA

Udost臋pnij ten post

Podobno w Pile latwo sie zdaje . Z moich okolic to wszyscy do Pily chca jezdzic i tam zdawac. Dziwne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wystarczy
nie zrobi膰 b艂臋du, to i z艂y egzaminator nie b臋dzie si臋 mial za co przyczepi膰. Bardzo dobrze 偶e nie daje si臋 prawa jazdy tak jak np. w stanach. P贸偶niej nawet posiadacz zaparkowa膰 na mie艣cie nie umie i obija wszystko co jest w oko艂o niego.Kiedysmoja kole偶anka opowiada艂a 偶e na placu zrobi艂a wszystko ale okaza艂o si臋 偶e nie zapie艂a pasa i obla艂a. C贸偶, trzeba by艂o zapi膮膰-nie zapomina膰.Od tego jest egzamin. By艂 babol=obla艂e艣. Nie m贸wi臋 tu o przypadkach korupcjogennych, kt贸rych swego czasu by艂o niema艂o, tylko o paniach/panach, kt贸rych strach za k贸艂ko wsadzi膰, a oni my艣l膮 偶e kto艣 im k艂ody pod nogi rzuca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fuksiara
no kiedys tak w Pile bylo wlasnie za moich czasow a teraz odwrotnie od maja ponoc jeszcze nikt nie zdal tam za pierwszym razem

Udost臋pnij ten post

za 3 razem, najpierw nie zda艂am testu (nie chcia艂o mi si臋 wszystkich przeczyta膰 i trafilam na tramwaj...), potem na placu co艣 tam a dzisiaj nawet nie藕le sie je藕dzi, my艣la艂am po wczorajszym deszczu i mrozie w nocy, 偶e b臋dzie masakra, ale jest ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 finkel
za drugim ;)

Udost臋pnij ten post