Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobic buntować sie

wredna teściowa

Polecane posty

Gość co zrobic buntować sie

ludzie napiszcie mi jakie wy macie tesciowe,bo moja jest centrum świata,najmądrzejsza,naj naj naj, dzieki Bogu ze nie musze z nia mieszkać. Napiszcie doczego są zdolne wasze tesciowe. czy mamy waszych mężów tez umilają wam zycie? w zyciu nam nie pomogła , ale bez niej to pewnie nic by nam nie wyszlo ( to jej zdanie), uczucie nienawisci do tej pory było mi obce, ale teraz, chyba mam swojego osobistego wroga. też tak macie?

Gość to się ciesz
zawsze możesz na nią zgonić wszystkie nieszczęścia. ja tak robię

Gość Ruina
werdna Alka. U mnie to wróg nr 1. i tyle judziła w moim związku. tesciową tez wzieła na swoją strone:)

Gość kto to jest Alka
?

Gość Cejlon
wredna kobieta. Aktorka od 10 boleści i wosku. Gra.. teraz pokazuje jak ona to cięzko pracuje. No niech robi w koncu tyle lat hulała i studiowała za kase męża, ze czas spłacic dług. I ma płacici połowe na dziecko. Nie bedzie sie dorabiac na dziecku. Nie ona.

Gość o kurcze to
faktycznie problem

Gość Cejlon
No właśnie, nawet nie ma godności by przestać grać. Ciągle pokazuje jaka ona biedna i pokrzywdzona, a to ona krzywdzi.. Kiedy przestanie grac? prauje, chwała jej, ale pokazuje, że ona MUSI a tak mogłaby sobie lezec na brzuchu, byc na basenie, spać, a tak musi, a nie chce jej się. I potem ma opisy alki boleściwej - boli gardełko, choruje sobie w pracy.. zeby ludzie czytali i mówili - oskara jej Boze jaka ona super, chora i w pracy, a tak miałaby meza i on by siedział w pracy i harował, a ona spała albo była na aerobicu. ja czegos takiego nie znosze, takiej manipulacji itp

Gość o kurcze to
to gdzie ona ma tego męża?

Gość Cejlon
własnie nie ma:) a kolejnego chciała sobie złapać i nie wyszło jej to;) I to bardzo dobrze. Ale teraz ma powód by pokazywac innym jaka to ona cierpiaca i pokrzywdzona, bo ona MUSI pracowac, a tak by była w domu jak za czasow exmeza itp. a kto winny? oczywiscie A. bo on nie jest z nią, a ona tak chciała aby był, bo po 1 miesiacu to miłosc, co za glupia baba. I on po 1 miesiacu z nia mial juz sotac na wieki i ozenic sie i dawac jej brylanty. Ciagle ona o nich mówi, a tak to ona nie moze sobie kupywac brylantow bo MUSI pracowac na dzieci. no co za manipulacja z jej strony, taki czysty szantaz emocjonalny... ]ona jakby łaske robi, ze dzieciom musi cos kupywac, bo jakby nie te dzieci to ona by sobie brylanty kupiowała a tak biedna nie moze, bo ma dzieci na utrzymaniu. A przecierz nie sama, bo na dzieci ma płacone. Więc jest to kolejny cios ponizej pasa

Gość no ale jednak
ma przekichane Cejlon, no nie gadaj przeciesz mogłaby sobie te brelanty kópować a tak to mósi dzieciom kopowadx i nidz z tego ona nie ma, tylko dzieci majom, a ty wiesz ile na takie dzieci to trzeba kasiory?? oj chyba ty nie wiesz, toż to cała masa piniendzy jezd potrzebna, oj Cejlon ale ty nic o rzyció nie wiesz

Gość Cejlon
wiem o zyciu duzo:) Nie trzeba miec duzo kasiory by miec wszytsko, wiem o tym. A gdzie ten dreszczyk odkładania itp. A to tak maja babki, co hca wszytsko naraz. A tak to mozna miec jak sie ma zamiast portwela bank i sie bierze i kupuje co chce. A w zyciu tak nie ma. Jest czas ze w tym miesiacu kupuje to, w drugim to. I co wazne: mam co chciałam, ale ciutke poczekałam:) to samo z dziecmi, złotych majtek nie nosza. to nie oto chodzi. Własnie znam zycie, wiem co w zyciu wazne i wiem co w zyciu wazne dla innych. :) ;)

Gość eee tam Cejlon
chrzanisz. Każdy powinien mieć to co chce i to szybko, najlepiej zaraz. czekanie to dobre dla frajeruf. Fajne i mądre babki mószom mieć wszystko i to zaraz albo jeszcze szypciej, Eeee Cejlon nie zarz rzycia

Gość Cejlon
hi hi:) znam:) ja znam to sedno zycie, to wartosciowe zycie:) I wiem, ze jak sie ma to co cche dzis auto, jutro meble itp to szybkoczłowiek traci sens... A w zyciu wazne co innego niz miec wszystko naraz i syzbko:)

Gość hiihihhi
moja kasiory pelne wory,ale powtarza ze nie ma nie ma nie ma.sknera

Gość to co twoim zdaniem
Cejlon jest ważne w życiu No powiedz co!!!????

Gość Cejlon
Zdrowie i Miłość:) wtedy cały świat jest piękny i taki nasz, człowiek jest szczęsliwy:) A to wpływa, że cieszy się z pracy, ma ją, łatwiej mu o nią, bo wierzy w siebie, ma siły i moc, może góry przenosci:))) i ma pieniązki, ale jak widac nie zasłaniaja mu zycia. Nie są wazne, wazniejsze jest spotkanie swierszczy w kominie;) z ukochanym:)

Gość eeeeeeeeeeeee bujda

Gość Cejlon
wsyćko prowda:) prawdaaaaaaaaaaaaa:)

Gość eee chrzanisz

Gość eee chrzanisz
ej Cejlon, czy Ty nie jesteś czasem teściowa?

Gość Cejlon
nie, raczej przyszła synowa:P

Gość o kurcze o kurcze
Cejlon to Ty musisz zostać moją synową, bo Ty bardzo fajna jesteś i chyba pokochasz teściową i będziesz mądrzejsza niż ja, bo ja swojej za cholerę nie potrafię pokochać, gorzej, ja nie potrafię jej przestać nie lubić. I tu przypomina mi się wspaniały kawał... ale o tym kiedyś...

Gość Cejlon
:)