Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka agawa

od dzisiaj to moj kacik wielbicieli wrozb tarota

Polecane posty

moja data urodzenia 11.06.1987 jego 19.07.1982 Czy będziemy razem i czy przyszły rok bedzie dla nas szczęśliwy? czy jest mi pisany jako partner do końca życia?

Gość izabel1
on 26.10 1980 ja 26.11 1978 czy bedziemy razem czy moze osoba ktora niedawno poznalam to ta na ktora czekam?

Gość nie majaca nadziei
kiedy spotkam swoją miłość na cale zycie? czy bede szczesliwa w związku mażenskim jesli lakowy mnie spotka? moja dta18-09-1979

Gość a.-annaaa
Witam. Urodziłam się 17.01.1975r. Praca: czy skończę awans , czy uda mi się założyć własną firmę i osiągnąć sukces finansowy? Kiedy jest na to dobry czas? Zdrowie: co widzisz w sprawie mojego zdrowia?

Ja: 5.07.1984r. Partner: 25.09.1979r. Czy i kiedy wyjdę za mąż, czy będę w tym małżeństwie szczęśliwa, czy będę miała dzieci?

A my we dwie razem prosimy  9 maja 1980 1) miałam już kilka okazji by się z kims związać na dłużej, ale czasem nie walczyłam, czasem drogi nam się rozchodziły.czy mam jeszcze szanse na miłosc, czy ja spotkam? Czy może straciłam już okazje? Kiedy to się stanie (jeżeli w ogole) czy pomoglaby mi w tym zmiana otoczenia, pracy?a może mam szanse na miłość internetowa czy taka w realu? 2)no wlasnie co z ta moja praca, czy najlepiej będzie jak zostane przy dotychczasowym zajeciu? 15 maja 1983 czy 04.04.1983 jest tym moim przeznaczeniem? Jak nam się ułozy zycie?

Gość moze mi sie uda...
ur 26.02.1983 jak ułozy mi sie zycie milosne? co mnie czeka? kto bedzie moim wybranikiem? oraz kiedy znajde ciekawa prace?

Gość czy
jak finanse? 12.10.1979. jego 12.10.1978

Witam moze się uda :D chciałam się zapytać czy widzi pani dzieci w naszym życiu? on: 23.12.1977 ja: 29.09.2006

Gość zeciekawiona...
Moja data - 24.09.1982 jego 22.08.1978 czy on coś do mnie czuje?czy będzie między nami miłośc?

Gość zapał
falstart :]

Prawie wszyscy zadaja jedno pytanie :Czy znajda milosc swojego zycia??Mmmmhhmm zastanawiajace:)Wrozko czekam :)

Gość dzis też spróbuję
25.08.1980 Może jednak uda mi sie założyc rodzinę, pokochać i być kochaną? Jeśli tak to kiedy przestanę być sama? Za wrózbę sie nie dziękuje więc 🌻

Gość ja musze to wiedziec26
01.04.1982 kiedy znajde milosc mojego zycia? czy bede szczesliwa i kiedy to sie stanie?

Gość lady night
29.05.1969r Co z moim związkiem? Co z pracą? Co ze zdrowiem? Czy skończą się kłopoty finansowe? Czy dojdzie do skutku wyjazd zagraniczny?

Gość smerfeta2222
moge prosić o wrozbe ja:10.03.1984 on. 10.10.1980 dotyczy pytań 1) czy moj chlopak ma zamiar mi sie oswiadczyc i kiedy? 2) czy ktos bedzie chcial namieszac w naszym zwiazku? 3) kiedy znajde jakos prace i w jakim zawodzie

Gość moze mi sie uda...
co za pech :(

Gość a.-annaaa
Widzę że bez falstartu się nie obejdzie. Dobranoc wszystkim.

Gość alcja22
Prosze, odpowiedz mi tylko na to co sie zapytalam i juz nie bede Cue meczyc.......to dla mnie bardzio wazne....

Gość anastazja1111
chcialabym wiedziec czy bede szzcesliwa w milosci? kiedy znajde w koncu prawdziwa milosc? czy wyjde za maz z wielkiej milosci?

Gość dzis też spróbuję
pytam, pytam... ale ciagle cos nie tak, mozę wkoncu teraz moej pytanie ejst dobzre sformuowane... 25.08.1980 Może jednak uda mi sie założyc rodzinę, pokochać i być kochaną? Jeśli tak to kiedy przestanę być sama? Za wrózbę sie nie dziękuje więc 🌻

Gość pan
ludzie nie siejcie zametu ososby ktorym wrozka juz powrozyla chca coraz wnikliwszych odpowiedzi dajcie sznse teraz tym ktorzy wpisali sie o 23.30 Pozdrawiam

Gość heheheheh
:D

Gość kirysekkkkkkkkk
07.12.1981 kiedy moja zona bedzie w ciąży