Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybsia696

Rozgryźć męski umysł.....

Polecane posty

Gość rybsia696

no wlasnie jak Rozgryźć męski umysł ???

Nie zawracja sobie głowy, nie ma co, Opowiem Ci opowieść: Któregoś dnia, peien mężczyzna modli się do Boga, jestem dobrym człowiekiem, wiernie Ci służę, więc możesz spełnić jakieś moje marzenie? Głos z nieba odpowiedzia: Dobrze spełnię Twoje marzenie, jedno, dobrze się więc zastanów: Mężczyzna po zastanowieniu: Chciałbym by powstał most z jednej wyspy na drugą, bym mógł po sfobodnie się poruszać, tam jest tyle ciekawych miejsc. Bóg: Most, wiesz co tile to betonu trzeba i w ogóle ... może coś mniej zajmującego? Ok. To może Boże pomóż mi zrozumieć, kobietę, dlaczego płacze bez powodu i t d...???? Bóg: To jaki ma być ten most???? :) Podobnie jest ze zrozumieniem mężcyzn......:)

Gość rybsia696
ehhh chyba cale zycie polega na tym aby rozgrysc swego partnera ...

Na początku Bogini stworzyła mężczyznę. Z aprobatą pokiwała głową, otrzepała z dłoni gwiezdny pył i roześmiała się głośno: Wersję \"na brudno\" mam już gotową! Teraz stworzę człowieka idealnego. Tak powstała kobieta...

Gość i_co_bedzie_
Można zęby stracic... Ale myślę, że z kobiecym jest o wiele trudniej :-P

Gość rybsia696
ciezka sprawa ....

Gość aakzseingA
kici kici

Gość ROZGRYZŁEM
1. Męska cipa nie umie zmienić uszczelki w kranie. NIE prawda! Od tego są fachowcy, żeby się na tym znali. 2. Męska cipa nie daje prezentów bez okazji i nie płaci za kobietę w restauracji. Wręcz przeciwnie! Prezenty trzeba dawać za coś np. za regularnego lodzika z połykiem. Nie widzę też powodu, żeby płacić za kobietę w knajpach. A co to ma znaczyć? Płacić to można za kurwę. 3. Męska cipa nigdy nie odprowadza kobiety do domu. I bardzo dobrze, że tego nie robi! Nie ma nic gorszego niż odprowadzać pod dom dupę, która nie zaprosi nas "do siebie". Strata czasu. 4. Męska cipa dzwoni do kobiety 5 razy dziennie. E tam! Męska cipa dzwoni do kobiety raz dziennie. Generalnie to laski powinny dzwonić jak czegoś chcą. 5. Męska cipa nie potrafi dobrze przerżnąć kobiety. O, z tym się zgodzę. Ile ja się naru....... kobiet, które marudziły, że nigdy nie zostały dobrze wyj... Ja nie wiem, skąd to się bierze we współczesnych facetach, ale coraz więcej jest męskich pizd spod znaku "będę delikatny", "kochanie, czy coś cię boli?".

dlaczego Bóg najprzód dtworzył mężczyznę??????? BO MUSIAŁ ZACZĄĆ OD ZERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam wszystkie zera - cmok

Gość mam obok siebie taką
co do notki to męskie cipy są wśród nas. -Cipą jest dla mnie facet który mówi mi że jestem dalej sexi mimo brzuszka na pół metra -Cipą jest dla mnie facet, który włazi w dupe by osiągnąć swój cel -Cipą jest dla mnie facet, który w trakcie igraszek pyta się czy mi dobrze zamiast zwiększyć obroty -Cipą jest dla mnie facet, który nie potrafi mówić o swoich potrzebach i marzeniach erotycznych

Gość rybsia696
FACET JEST JAK :::: KAWA: Najlepszy jest silny, goracy, pelen subtelnego smaku i nie pozwala ci zasnac przez cala noc. CEMENT: po polozeniu trzeba duzo czasu zeby stwardnial. BATONIK CZEKOLADOWY: Slodki i pierwsze co robi to dobiera ci sie do bioder. SRUBOKET: Potrzebujesz, ale wlasciwie nie wiesz do czego. TORBA TURYSTYCZNA: zapakuj piwem i juz mozesz zabrac wszedzie. LOKÓWKA: zawsze jak jest goracy to dobiera ci sie do wlosów. OBLIGACJE RZADOWE: tak dlugo zajmuje zeby odpowiednio dojrzal. HOROSKOP: codziennie dyktuje ci co masz zrobic i zawsze sie myli. KOSIARKA: jak go osobiscie nie popchniesz, to nic z jego funkcji. STRUMYK: milo popatrzec, ale trzeba pamietac ze nie kazdy jest odpowiednio bystry. MASCARA: znika na widok pierwszej lzy. MINI SPÓDNICZKA: jak nie uwazasz, zaraz odsloni ci majtki. MIEJSCA NA PARKINGU: Najlepsi zawsze zajeci, wolni tylko "niepelnosprawni" lub najmniejsi. WINO: satysfakcjonuja cie, ale na krotko. KOTY: pokazuja sie tylko wtedy, gdy na stole postawisz jedzenie. BURZA SNIEZNA: nigdy nie wiesz kiedy przyjda, ile beda mieli centymetrów i ile wytrzymaja. UZYWANE SAMOCHODY: tanio mozna kupic, ale nie mozesz na nich polegac. WAKACJE: Zwykle nie takiej dlugosci jak bys chciala.

Gość aakzseingA
lepiej zostawic go w spokoju ....za duzo komplikacji;-):):):)

dla mnie meską cipą jest facet który: -nie przepuszcza kobiety w drzwiach, puszcza bąki przy niej, dłubie w nosie, upija sie (i to nie z nudów w trakcie randki. po prostu nie zna umiaru) -ktory widząc, ze kobieta ma problem z niechcianym fatygantem, nie reaguje. -z ktorym idąc na randkę trzeba wziąć z sobą słownik wyrazów obcych. -facet, ktory jest chodzącym słownikiem i wszystko wie, albo tak przynajmniej sądzi. ciągle poprawia innych, choc sam mowi \'wziĘłem\'. brrr -ktory prowadzi statystyke z iloma kobietami spał i chwali sie tym. -cwaniak posiadający BMW. do takich mam szczególną awersję. jezeli juz jakis niepracujacy mlody mezczyzna ma posiadac samochod, niech to bedzie jakis samochod na ktory sam zarobił. tymczasem co gowniarze w BMW sobą reprezentują? \'tata mi kupił pozyczyl, pojedziesz ze mną na dyskotekę?\' ;) -facet, ktory za sprzatanie uwaza jedynie zmywanie naczyń. -ktory regularnie pali trawę, bierze jakies prochy. -facet, ktory uderzył kobietę w trakcie kłótni. -facet, ktory placze rozczulając się nad sobą. ej, chłopaki nie płaczą... zostawcie to dla bab :) -ktory nie umie milczec. -ktory w lozu odwala po prostu swoje. trzeba patrzeć i słuchać partnerki. jedne wolą delikatnie inne od razu mowią \'pieprz mnie\', albo mają to wypisane na twarzy. :) to chyba nie jest zbyt wielka filozofia? :D co do samej notki: -facet powinien umiec zmienic uszczelke w kranie, ale lepiej zeby wezwał po to fachowca niz gdyby miał rozwalić cały kran. -w lokalach nie powinien za kobietę placic*, ani dawac prezentow \'bez okazji\', bo rzeczywiscie są to prezenty za seks. przynajmniej ja tak to widzę. co wiecej kobiety oczekujące drogich prezentow są po prostu próżne. *tak samo kobieta nie powinna płacić za faceta. -mezczyzna, ktory odprowadza zawsze kobiete do domu i dzwoni do niej 5 razy dziennie to dopiero przyklad \'meskiej cipy\'. jak tu tylko nazwać kobiety, które tego wymagają? hm... pasuje mi jedno: idiotki.

Gość ROZGRYZŁEM
Są męskie cipy ale i damskie chuje. Damskie chuje to baby grające w piłkę, z wąsami, z krzywymi nogami prostowanymi na beczce, plujące na chodnik, pijące wódę ze szklanek i przeklinające jak piłkarze na boiskach, jarające papierosy jak stare chłopy wracający z budowy do domu, jebiące się po śmietnikach, działkach ogrodowych i na murkach, chodzące na pojebane dyskoteki techno, zakładające te swoje plastikowe ubiory, prowadzące swoje pojebane blogi, w których uskarżają się na męskie cipy, będąc generalnie damskimi chujami.A potem dziwi się taka, że nikt jej nie chce rżnąć? Najpierw należy zadać pytanie, czy prawdziwy mężczyzna potrzebuje takiej panny? Damskiego chuja?

Gość rybsia696
czacza :P oswiecilas mnie :D

Gość aakzseingA
......................:-0:-0:-0....................

Gość aakzseingA
......................:-0:-0:-0....................

Gość aakzseingA
nie ----rozgryzam ....:-0

Gość i co rozgryzione
????

Gość rybsia696
taaa wychodzi na to ze wiekszoasc facetow wymiekaja gdy widza fajna niunie i sa gotowi na wszystko aby ja zdobyc zdobeda poznaja blizej i sie konczy a moze go czyms zainteresuje ...miejszosc interesuje sie interesuje sie tym co jest wewnatrz ale to naprawde miejszosc populacji meskiej

Gość aakzseingA
jednak wole nie widziec nie rozgryzac....niewiedza czasami jest tajemnica do której dazy człowiek :)

Dlaczego próbujemy zdobywać wiedzę, dla nas nieosiągalną???? Gdybyśmy wszystko o sobie wiedzieli, to po co zyć?? po co to wszystko, ta tajemnica, sprawia, że życie razem (mężczyzn i kobiet) jest ciekawsze, zaskakujemy siebnie i innych stopnowo pokazujemy jacy jesteśmy. A tak w ogóle to nasz(kobiecy) umysł różni się tym od męskiego, że nasz ma ze sobą spojone obie półkule a u Nich są oddzielnie, tak kiedyś wyjaśniła mi tą sprawę pewna b. mądra p. psycholog. Dlatego mężczyźni od kobiet się różnią i na odwrót. :P :) Nie ma co rozsrząsać, zawsze tak było jest i będzie: panowie posługują się raz jedną raz drugą półkulą a my obiema na raz, dla nich wszystko jest prostrze, a my koml\\plikujemty wszystko nadmiernym myśleniem (OCZYWIŚCIE SĄ WYJĄTKI) :p

Gość jak dzieci...
właśnie - za dużo komplikujecie hehehehe.... ale życie bez babek byłoby za łatwe chyba..... :P ps. a...a :)

Gość aakzseingA
dlatego Bóg stworzył Kobietke .....z górki zycie ...za dobrze byscie Mieli...a tak raz pod góre raz zzzzz.....i jak ktos umie zyc potrafi i z nami...:) ps.j.....d:)