Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy_help

Czy jeśli w Gg mam w ustawieniach nie archiwizuj wiadomości, to pomimo tego to

Polecane posty

Gość Pomocy_help

o czym rozmawiam z osobami na gg moze zostac odzyskane i ujawnione ? Przez maniaka mnie szpiegującego ?

Gość huncwot....
czyli przez twojego faceta? ;) nie romansuj to cie nikt nie zlapie :p

Gość Pomocy_help
Nie, nie moze mnie podsluchac, ale np wroci do domu, wejdzie na komputer i ma kaprys zeby podgladnac o czym rozmawiam, ma taka mozliwosc jesli jest dobrym informatykiem ? Nie zdradzam, nawet nie mam chlopaka, zreszta mam 17 lat, ale mam tajemnice ktore poruszam z przyjaciolka na Gg, w zeszlym roku, jeszcze jak archizowalam wiadomosci, ta osoba je wydobyla i mi pokazala, wyszedl na jaw moj problem i ciezko mi z tym bylo, boje sie ze znowu mnie moze szpiegowac, mimo ze nic zlego sie nie dzieje ze mna ale skoro kiedys bylo tak to czemu dzis ma byc inaczej ?

Gość Pomocy_help
W czasie rozmowy nie moze mnie 'podsluchac' na gg

Gość Pomocy_help
Nie chce zeby ta osoba czytala o mpoim zyciu, problemach itd, wiec jak, moze mimo wszystko szpiegowac?

Gość Pomocy_help
Ale nie moze w tym momencie kiedy pisze z kims bo nie ma jej w domu, a tam gdzie jest nie ma komputera i internetu, kurde

Gość Pomocy_help
To po co ta opcja- nie archiwizuj wiadomosci, jak i tak kur** mozna to odzyskac ???

Wystarczy, że zainstaluje keyloggera, który zapisuje wszystkie wprowadzane teksty z klawiatury :) Nie mówiąc juz o takich cudach, co robią zrzut z ekranu w postaci filmu :D

Gość Pomocy_help
Ojej, nigdzie czlowiek nie moze miec prywatnosci, ludzie nawet pamietnikow nie wstydza sie czytac !!!

Gość Pomocy_Help
A jeszcze jedno, czy jesli juz moze odzyskac rozmowy, pomimo ze nie archiwizuje ich to czy moga to byc rozmowy nawet sprzed kilku ms ?

Gość Pomocy_Help
Buuu

Jeśli nie archiwizujesz rozmów, to nie można ich \"odzyskać\" skoro nigdzie nie były zapisane. Ale jeśli kilka m-cy temu był zainstalowany np. keylogger, czy cokolwiek innego do podglądania, a wyniki pracy tego programu są gdzieś archiwizowane, to osoba szpiegująca może mieć wgląd we wszystko, co działo sie na kompie przez ten czas ;)

Gość Pomocy_Help
Dziekuje Ci, a teraz od ponad 8 ms nie archiwizuje rozmow na Gg, licze ze nie mozna w takim razie odzyskac tego bo po co taka opcja w ustaweiniach, to byloby bez sensu, ale wiem ze sa jakies tam metody nieznane dla nas wielu, i ze cudotworca to wszystko znajdzie , eh