Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andr-us

koniec po 6 latach

Polecane posty

Gość tralalalalalala
o to mnie czeka kryzys bo zaraz bedzie 7 lat:)

Gość Dorotka Zet
do JA TO TERAZ PRZEŻYWAM: ja byłam 8 lat. I czułam się po rozstaniu super! Jakies pytania?

Gość gagnieszek
do roroe85 Psycholodzy odowodnili naukowo, że zawsze tęsknimy do ostatniej osoby, zktórą było nam dobrze. Ale skoro rozstaliście się, to pewnie nie jesteście sobie przeznaczeni i ciesz się, że to nastąpiło teraz, a nie po 10 latach małżeństwa, bo wtedy byloby wiele gorzej. Nie rozmyślaj nad tym co by bylo, gdybyś nie popełnił kilku głupich błędów, bo przeszlości juz nie zmienisz.Przyszłośc należy do Ciebie. wiem co czujesz i trzymam za Ciebie kciuki :)

Gość doooooooooooooooooooooooo
tralalalala ty sie nie usmiechaj kryzys juz sie zaczał u ciebie

Gość roroe85
tak tylko czuje tak ze to jest włąsnie ta... i nie wiem jak sobie z tym poradzic mam mysli ze juz nie bede potrafił byc taki wspaniały dla innej osoby jezeli taka wogole spotkam kiedys...

Gość gagnieszek
spotkasz spotkasz i pokochasz ja jeszcze bardziej, a jesli to na pewno jest ta, to wróci

Gość roroe85
"gagnieszek" też tak myśle.. Ona wie ze ją kocham wszystko juz jej powiedziałem..Wiesz raz juz sie rozeszlismy na prawie miesiąc zresztą opisłąem wszystko wyżej..Boprostu boli mnie to bo kiedy wreszcie spotkałem kobiete którą czuje ze naprawde pokochałem i wiem ze jestem gotów sie jej poswięcic i byc przy niej..to wyszło jak zreszta opisałem wyzej...Cięzko poprostu...