Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmammcia

w co ubrać niemowlaka?

Polecane posty

Gość mmammcia

Witajcie! W grudniu mam termin porodu i nie wiem, w co ubrać w dniu wypisu moją małą Agniesię?? I w czym ją wynieść? Czy zwykły rożek wystarczy?? Do domu będę jechać samochodem (niecałe 5 minut)..Poradźcie proszę!!

Ja wychodziłam w połowie września,było ładnie ale położna kazała przynieś kaftanik,śpiochy,sweterek.Małego włożyła w rożek gdzie dodatkowo opatuliła cienkim kocykiem i jak wychodziliśmy na dwór to na buzie położyła pieluszke

Gość mmammcia
Dzięki kangurku! Tylko w grudniu będzie zdecydowanie zimniej...i pewnie będzie trzeba przynieść dodatkowo jakiś ciepły kombinezon...czyż nie?

a ja urodzilam w styczniu gdy padal snieg.moja coreczka miala spioszki,skarpetki,polarek,kombinezon i czapeczke(wcale nie gruba). nie trzeba przesadzac! najwazniejsze by nie wial silny wiatr.tylko wtedy owinelabym maluszka dodatkowo kocykiem i przytulila do siebie po drodze do samochodu.

Gość mmammcia
Dzięki wielkie Annik! Łatwego porodu:) czego i sobie życzę..:) Pozdrawiam!

Gość mmammcia
agais 🌼 Dziękuję za odpowiedź!!

tak kombinezonik jak najbardziej :) poród masz po czy przed świętami??? tak czy siak będzie słodziutki prezencik dla Was

ja rodzilam w styczniu- tez wracalam autem - ok 15 minut. kuba byl ubrany: body, spiochy, skarpetki sweterek , spodenki, kombinezonik, czapka, kaptur,rozek i owiniety w gruby koc!!!! nie zmarzl!!!!

Gość mmammcia
kangurek 🌼 termin mam na koniec grudnia, ale kto wie, kiedy mój szkrabek będzie chciał zawitać?:) znajoma - hehe dzięki za dokładne dane:) już teraz wiem, co powinnam zabrać..Pozdrawiam!!

Ja wychodzilam z synkiem ze szpitala 4 grudnia - bylo okolo 0 stopni, wial niezbyt przyjemny wiatr. Synek mial na sobie body, spioszki, skarpetki, sweterek, czapeczke, na lapkach skarpetki ( ;) ), wlozylam go w kombinezon, wpielam w fotelik. Na wierzchu fotelika polozylismy pieluche tetrowa, zeby chlodne powietzre nie wialo bezposrednio na niego. W samochodzie oczywiscie pieluszke zdjelismy.

He, moi synowie też z grudnia :) Ze starszym szczerze mówiąc nie pamiętam ;) z młodszym wyszlismy z kliniki w siarczysty mróz. Ubrany był w pampersa, koszulkę, czapeczkę, zawinięty w kocyk i włożony w gruby kombinezon. Rączek mu do rękawów nie wkładalismy, były w kocyku. Mąż uprzednio nagrzał samochód, więc było ciepło. Całą drogę do domu mały przespał :)

moj Kubus urodzil sie w grudniu zeszlego roku, pogoda straszna, zawierucha na całego, mroz -8 ale przy tym wietrze wrazenie ze -20, Kube ubralam w koszulke spioszki, kaftanik, kombinezon i wlozylismy go do gondolki z wózka, dodatkowo przykryłam go kocykiem a na buzie pieluszke, ktora oczywiscie w samochodzie mu zdjelam

oo cenne wskazówki:) dzieki ja też mam termin koniec grudnia więc trzeba się przygotować jak tu ubrać Młodego:) chyba najlepiej w gondolkę i opatulić mocno:) a kremem smarowałyscie?

Konieczny jest kombinezon. Pod spód pajac. Kombinezon polecam jednoczęściowy. Ja mam taki od razu z rękawiczkami i z zakrytymi stópkami. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.