Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szalony Paweł

Kto Mi pomoze napisc co oznacza metafora mam lat tysiąc z wiersza ponizej

Polecane posty

Kto Mi pomoze napisc co oznacza metafora\" mam lat tysiąc \" z wiersza ponizej dziekuje z gory. Jestem Julią mam lat 23 dotknęłam kiedyś miłości miała smak gorzki jak filiżanka ciemnej kawy wzmogła rytm serca rozdrażniła mój żywy organizm rozkołysała zmysły odeszła Jestem Julią na wysokim balkonie zawisła krzyczę wróć wołam wróć plamię przygryzione wargi barwą krwi nie wróciła Jestem Julią mam lat tysiąc żyję

Gość zagubionawmieście
chodzi o to, że Julie wciąż istnieja, taki uniwersalizm

Gość problem Julii
byl aktualny i tysiac lat temu ( zawsz dziwewczyny kochały) - rozwin to - chyba potrafisz?

Gość zagubionawmieście
ogólnie ejst to o tym, że Julia poznała smak miłości, niestety w sposób nieszczęśliwy, teraz cierpi, to nie była jednorazowa sprawa, takich sytuacji, kobiet jest mnóstwo, od wieków się zdarzają, to rzecz stara jak świat, problem nigdy sie nie zestarzeje itp

Gość problem Julii
to spytaj Martusi

Gość o żesz
jak nie umiesz zanalizować wiersza to sie cofnij pare klas wstecz bo wynika z tego, że nie nie nadajesz sie do szkoły/ klasy, w której jesteś

Gość cudotworca
julia jako metafora czyli motyw julii dziewczyny oddanej miłosci gotwej zginac za ukochanego.Motyw ten wciaz aktualny,uniwersalny,