Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kafeterianka18

Kosmetyki Faberlic - co o nich s膮dzicie?

Polecane posty

Go艣膰 Iwona.Faberlic
Lemelka, wczoraj ju偶 by艂o zbyt p贸藕no 偶eby kontynuowa膰 w膮tek na forum, ale nie zauwa偶y艂a艣, 偶e katalog niemiecki obowi膮zuje jest na kwarta艂 i grudzie艅 jest ostatnim miesi膮cem tego katalogu:) Natomiast co ciekawe, 偶e w swojej ofercie maj膮 farby do w艂os贸w. Ja wiem, 偶e z naszego rynku wycofali bo nie spe艂niaj膮 norm europejskich. Hmmmm, to jakie normy spe艂niaj膮 na rynku niemieckim? Z tego co wiem, to Niemcy maj膮 obsesj臋 na punkcie wszelkiego rodzaju norm. Wida膰, 偶e moja informacja to by艂 tylko kit, 偶eby zako艅czy膰 temat.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mopnaik22112
czy mo偶na zosta艣 konsultantk膮 faberlic i zamawia膰 np tylko dla siebie i nie co miesi膮c sk艂ada膰 zam贸wienia?? chcia艂abym uzywac tych kosmetyk贸w i korzysta膰 z rabat贸w:P na czym to polega czy kto艣 mkoze wyja艣nic?? i jak to zrobi膰?? bede baaardzo wdzieczna:))

Udost臋pnij ten post

Witam serdecznie wszystkie Panie kt贸re podj臋艂y w膮tek od wczoraj, Iwona - zauwa偶y艂am, faktycznie niemiecki katalog jest kwartalny, i farby ca艂a sw膮 kras膮 znacz膮 jego strony. Je艣li dobrze kojarz臋 to farby u nas zako艅czy艂y 偶ywot przed wakacjami (mo偶e u nas mia艂y wi臋ksze wzi臋cie, a tam maj膮 ko艅c贸wk臋 ostatniej partii), aczkolwiek masz racj臋, niemieckie normy s膮 bardzo ostre i konsekwentnie przestrzegane. Wi臋c jest to mo偶liwe i偶 na odczepnego zas艂aniali si臋 swoimi wydumanymi normami?. Co do EP - to wydaje mi si臋 , i偶 uwarunkowane jest to przelicznikiem w danym pa艅stwie ichniejsz膮 walut膮 (nie jestem pewna ale z艂ot贸wka jest chyba mocniejsza od rumu艅skiego leja!!!). Mopnaik22112, ja osobi艣cie zosta艂am konsultantk膮 we wrze艣niu 2007,zaintrygowa艂 mnie napis na reklam贸wce (osobi艣cie brzydka ta reklam贸wka by艂a srebrno-granatowa), wesz艂am na stron臋 i z ciekawo艣ci si臋 zarejestrowa艂am. Zacz臋艂am testowa膰 kosmetyki (w艣r贸d nich jest kilkana艣cie, wed艂ug mnie pere艂ek kosmetycznych - kt贸re uwielbiam), kupuje g艂贸wnie dla siebie, nikt mnie nie pop臋dza, dostaj臋 regularne sms o promocjach - (wiem 偶e zosta艂am przez firm臋 do艂膮czona do pewnej odnogi ze 艣l膮ska - wi臋c zada艂am sobie troch臋 trudu aby pozna膰 swego\'\' pse艂do \'\'sponsora, notabene - bardzo sympatyczna babeczka, czasami dostaj臋 w艂a艣nie od Niej sms o wyj膮tkowych rabatach w jej grupie. Wi臋c szukaj sponsora ze swego miejsca zamieszkania lub tutaj na forum, lub na stronie Faberlic -u. - sponsor, - deklaracja, - zam贸wienie, poczytaj regulamin na stronie Faberlicu. Ale si臋 rozpisa艂am, jak nigdy - pozdrowienia z KRAKOWA

Udost臋pnij ten post

Witam serdecznie wszystkie Panie kt贸re podj臋艂y w膮tek od wczoraj, Iwona - zauwa偶y艂am, faktycznie niemiecki katalog jest kwartalny, i farby ca艂a sw膮 kras膮 znacz膮 jego strony. Je艣li dobrze kojarz臋 to farby u nas zako艅czy艂y 偶ywot przed wakacjami (mo偶e u nas mia艂y wi臋ksze wzi臋cie, a tam maj膮 ko艅c贸wk臋 ostatniej partii), aczkolwiek masz racj臋, niemieckie normy s膮 bardzo ostre i konsekwentnie przestrzegane. Wi臋c jest to mo偶liwe i偶 na odczepnego zas艂aniali si臋 swoimi wydumanymi normami?. Co do EP - to wydaje mi si臋 , i偶 uwarunkowane jest to przelicznikiem w danym pa艅stwie ichniejsz膮 walut膮 (nie jestem pewna ale z艂ot贸wka jest chyba mocniejsza od rumu艅skiego leja!!!). Mopnaik22112, ja osobi艣cie zosta艂am konsultantk膮 we wrze艣niu 2007,zaintrygowa艂 mnie napis na reklam贸wce (osobi艣cie brzydka ta reklam贸wka by艂a srebrno-granatowa), wesz艂am na stron臋 i z ciekawo艣ci si臋 zarejestrowa艂am. Zacz臋艂am testowa膰 kosmetyki (w艣r贸d nich jest kilkana艣cie, wed艂ug mnie pere艂ek kosmetycznych - kt贸re uwielbiam), kupuje g艂贸wnie dla siebie, nikt mnie nie pop臋dza, dostaj臋 regularne sms o promocjach - (wiem 偶e zosta艂am przez firm臋 do艂膮czona do pewnej odnogi ze 艣l膮ska - wi臋c zada艂am sobie troch臋 trudu aby pozna膰 swego\'\' pse艂do \'\'sponsora, notabene - bardzo sympatyczna babeczka, czasami dostaj臋 w艂a艣nie od Niej sms o wyj膮tkowych rabatach w jej grupie. Wi臋c szukaj sponsora ze swego miejsca zamieszkania lub tutaj na forum, lub na stronie Faberlic -u. - sponsor, - deklaracja, - zam贸wienie, poczytaj regulamin na stronie Faberlicu. Ale si臋 rozpisa艂am, jak nigdy - pozdrowienia z KRAKOWA

Udost臋pnij ten post

Witam serdecznie wszystkie Panie kt贸re podj臋艂y w膮tek od wczoraj, Iwona - zauwa偶y艂am, faktycznie niemiecki katalog jest kwartalny, i farby ca艂膮 sw膮 kras膮 znacz膮 jego strony. Je艣li dobrze kojarz臋 to farby u nas zako艅czy艂y 偶ywot przed wakacjami (mo偶e u nas mia艂y wi臋ksze wzi臋cie, a tam maj膮 ko艅c贸wk臋 ostatniej partii), aczkolwiek masz racj臋, niemieckie normy s膮 bardzo ostre i konsekwentnie przestrzegane. Wi臋c jest to mo偶liwe i偶 na odczepnego zas艂aniali si臋 swoimi wydumanymi normami?. Co do EP - to wydaje mi si臋 , i偶 uwarunkowane jest to przelicznikiem w danym pa艅stwie ichniejsz膮 walut膮 (nie jestem pewna ale z艂ot贸wka jest chyba mocniejsza od rumu艅skiego leja!!!). Mopnaik22112, ja osobi艣cie zosta艂am konsultantk膮 we wrze艣niu 2007,zaintrygowa艂 mnie napis na reklam贸wce (osobi艣cie brzydka ta reklam贸wka by艂a srebrno-granatowa), wesz艂am na stron臋 i z ciekawo艣ci si臋 zarejestrowa艂am. Zacz臋艂am testowa膰 kosmetyki (w艣r贸d nich jest kilkana艣cie, wed艂ug mnie pere艂ek kosmetycznych - kt贸re uwielbiam), kupuje g艂贸wnie dla siebie, nikt mnie nie pop臋dza, dostaj臋 regularne sms o promocjach - (wiem 偶e zosta艂am przez firm臋 do艂膮czona do pewnej odnogi ze 艣l膮ska - wi臋c zada艂am sobie troch臋 trudu aby pozna膰 swego\'\' pse艂do \'\'sponsora, notabene - bardzo sympatyczna babeczka, czasami dostaj臋 w艂a艣nie od Niej sms o wyj膮tkowych rabatach w jej grupie. Wi臋c szukaj sponsora ze swego miejsca zamieszkania lub tutaj na forum, lub na stronie Faberlic -u. - sponsor, - deklaracja, - zam贸wienie, poczytaj regulamin na stronie Faberlicu. Ale si臋 rozpisa艂am, jak nigdy - pozdrowienia z KRAKOWA

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prosz臋 o informacj臋
na temat wody toaletowej "Sleza Yurate" zastanawiam si臋 nad jej zakupem, a informacj臋 na jej temat (opinie u偶ytkowniczek) s膮 bardzo sk膮pe szczeg贸lnie interesuj膮 mnie odczucia os贸b, kt贸re u偶ywa艂y tych perfum (zapach, trwa艂o艣膰) i czy mo偶e jest podobna do jakiego艣 innego znanego zapachu z g贸ry wielkie dzi臋ki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwona.Faberlic
Lemelka, je偶eli chodzi o warto艣膰 EP w Polsce a np Rumunii to nie jest ona uzale偶niona od jak to okre艣li艂a艣 przelicznika w danym pa艅stwie. Wystarczy wej艣膰 na stron臋 NBP por贸wna kurs PLN i RON. I ceny w katalogach. Po prostu w Polsce konsultantka ma zdecydowanie mniejsze mo偶liwo艣ci zarabiania. A EP s膮 bardzo istotne zar贸wno dla ka偶dej konsultantki jak i lidera buduj膮cego grup臋. Od 100 EP uzyskujesz dodatkowy upust +6% i wi臋cej. Tylko, 偶e zgromadzi膰 te 100 EP ile musisz sprzeda膰. A w pozosta艂ych krajach na 100 EP wystarczy sprzeda膰 po艂ow臋 tego co w Polsce. Poza tym inne kryteria dla buduj膮cych swoje grupy s膮 zdecydowanie zawy偶one jak np ilo艣膰 zrekrutowanych konsultantek. Poza tym ilo艣膰 EP tak "po cichu" latem tego roku zosta艂a zmieniona w艂a艣nie na nasz膮 niekorzy艣膰. Nigdzie nie by艂o 偶adnej oficjalnej informacji. Dlaczego?

Udost臋pnij ten post

Dziewcz臋ta, \"w zwi膮zku z pracami technicznymi strona www.faberlic.pl zostanie zaktualizowana po 1 stycznia.\" mam rozumie膰, 偶e katalogu grudniowego w wersji elektronicznej nie zobacz臋??????

Udost臋pnij ten post

Dziewcz臋ta, "w zwi膮zku z pracami technicznymi strona www.faberlic.pl zostanie zaktualizowana po 1 stycznia." mam rozumie膰, 偶e katalogu grudniowego w wersji elektronicznej nie zobacz臋??????

Udost臋pnij ten post

Iwona !!!!, chyl臋 czo艂a przed tak rozleg艂膮 wiedz膮 na temat EP, (ja osobi艣cie, nigdy si臋 w to nie wg艂臋bia艂am - konsultantk膮 jestem z nazwy). I tym sposobem nie jestem Ci w stanie odpowiedzie膰, dlaczego firma dzia艂a na niekorzy艣膰 dziewczyn? Ale mo偶e dzi臋ki naszej wymianie zda艅 (g艂贸wnie Twojej), znajdzie si臋 kto艣!, bardziej zorientowany i uzasadni dlaczego? w Polsce musi by膰 tak kiepsko (czy jest to wynikiem uk艂adzik贸w, tak typowych dla naszego spo艂ecze艅stwa, jak najwi臋cej dla siebie, a innym tylko tyle ile skapnie ze sto艂u). Osobi艣cie nie WIEM !!! Pozdrawiam,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwona.Faberlic
Lemelka, nie chyl czo艂a tylko zapytaj swojego prze艂o偶onego, czyli jak go nazwa艂a艣 sponsora, o zasady EP bo du偶o tracisz.:( Ja ka偶dej swojej konsultantce t艂umacz臋 na czym polega zasada gromadzenia EP i te dziewczyny naprawd臋 z tego korzystaj膮:) A je偶eli nagle firma podnosi cen臋 produktu za 1 EP to si艂膮 rzeczy konsultantki mimo zwi臋kszonej sprzeda偶y zarabiaj膮 mniej. I jeszcze jedno, poniewa偶 te偶 podgl膮dasz strony Faberlica w innych krajach, polecam zajrze膰 na te strony gdzie podane s膮 wielko艣ci EP za kosmetyki. W KA呕DYM kraju za wyj膮tkiem Polski s膮 analogiczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabela B.
Faktycznie u nas by uzbiera膰 100EP to trzeba strasznie du偶o sprzeda膰..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwona.Faberlic
a kiedy艣 tak nie by艂o - zobacz swoje zam贸wienia:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabela B.
Ja ju偶 kiedy zacz臋艂am by膰 konsultantk膮 to by艂y te czasy, 偶e uzbiera膰 te 100Ep by艂o wielkim wyczynem. Nawet jak mam 6 os贸b pod sob膮 to 偶eby mie膰 艂膮cznie te 100Ep jest wielkim wyczynem raz na kilka miesi臋cy. Kobiety w og贸le prawie nic nie zamawiaj膮 a je艣li ju偶 to na 10-20EP lub nawet do 10Ep.... ;/ Jest du偶o promocji gdzie za te kosmetyki nie ma w og贸le naliczanych Ep... Dla mnie trudno艣ci膮 jest uzbiera膰 50 Ep na miesi膮c samej dla siebie a gdzie kolejne 50 z grupy? Wyj膮tkowo w tym miesi膮cu mia艂am du偶o EP ze swojego zam贸wienia,dzieki grogiej serii Neo kt贸r膮 zam贸wi艂a sis.. Tak偶e niewiele na tym wychodze poza pojedy艅czym miesi膮cem :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 en.c89
jak mam rozumie膰 aktualizacje po 1.01?:/ 偶e co ? nie bedzie grudniowego katalogu? zam贸wienia przez iinternet? promocji tygodniowych? :/ ale sie WKUR****Wi艂am :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabela B.
Katalog grudniowy ju偶 jest on line..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabela B.
Niestety katalog mnie zdegustowa艂, te procenty przy produktach to kicha, bo cz臋艣膰 z nich jest w og贸le dro偶sza ni偶 w poprzednim miesi膮cu a niby 24% maj膮 by膰 ta艅sze? ;/ Mikrodermabrazja by艂a w tamtym katalogu po 30,90z艂, a teraz jest po 32,90z艂 i to niby jest te 27% zni偶ki????? Pisz膮, 偶e promocje na 艣wi臋ta a prawie wszystko jest dro偶sze ni偶 poprzedni. Na tej 'promocji' chc膮 zarobi膰 jeszcze wi臋cej licz膮c na to i偶 jest to grudzie艅. A perfuma aquamarin dro偶sza o kolejne 10z艂, czyli ju偶 kosztuje prawie 75z艂.. szkoda, 偶e pojemno艣ci jeszcze nie zmiejszyli bo ju偶 i tak jest tylko 30ml.Aora jak kiedy艣 by艂a jedn膮 z ta艅szyc teraz kosztuje 55z艂 :/ 偶enada!! to samo alizes. Nowa seria zapowiada si臋 ciekawie,chocia偶 do艣膰 droga jest! Dla mnie to ejst chory,by w ka偶dym kraju katalog diametralnie si臋 r贸偶ni艂.Pozatym ta adnotacja o sprzeda偶y dopiero po 15 grudnia prawie wszystkich nowo艣ci.. OJ LUDZIE,OPANUJCIE SI臉 Z TYM FABERLICEM BO TO NIE VICHY CZY INNA ZNANA MARKA BY TAKIE CENY WINDOWAC!

Udost臋pnij ten post

dlatego ja niestety po偶egnam sie z ta firm膮 bo drogi rozwoju i kariery to ja tu nie widz臋 choc grup臋 swoj膮 mia艂am juz bardzo du偶膮 i nagle trach za艂ama艂o si臋, no niestety jak si臋 tak prowadzi firme i biznes (to o \"g贸rze\" Faberlica) to nie ma sie co dziwic, 偶e klient贸w brak a konsultantki uciekaj膮 a szefostwo o nas nie dba. Po co nam te katalogi w grudniu??? w po艂owie grudnia??? gdzie konkurencja dawno ju偶 wypu艣ci艂a 艣wietne 艣wiateczne katalogi i klientela owsze bardzo du偶o pozamawia艂a ...........z oriflame i avonu.....

Udost臋pnij ten post

Nie jestem mocna z matematyki, ale rzuca si臋 pewna prawid艂owo艣膰 w promocjach FL - przyk艂ad: WODA toaletowa Violet, Nimphea - 15ml, cena wyj艣ciowa w pa藕dzierniku i listopadzie 37,00 -- cena katalogowa 27,90. GRUDZIE艃 50% zni偶ki ale ju偶 przy cenie wyj艣ciowej 44,00 - 21,90 44 - 37 = 7z艂 r贸偶nicy, gdy we藕miemy cen臋 katalogow膮 z Listopada 27,90 i odejmiemy 7 z艂 to mamy 20,90 Czyli 50% obni偶ki w grudniu daje nam o 1z艂 dro偶ej 21,90 ale to taki szczeg贸lik.

Udost臋pnij ten post

No dobrze, ale to tylko jeden przyk艂ad, wi臋c gdzie ta prawid艂owo艣膰? ;) Mnie w tym katalogu zaszokowa艂a cena wody 8element, w tamtym miesi膮cu kupi艂am j膮 za 32 z艂, (czyli mi si臋 uda艂o ;) a teraz dwa razy dro偶ej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mockingbird
Faberlic szaleje...z miesi膮ca na miesi膮c kosmetyki coraz dro偶sze...kto to kupi...wszystkie znajome napali艂y sie na tusz Duel...a tu cena wy偶sza i ju偶 traci na uroku...bo za jego cen臋 to mo偶na co艣 dobrego i sprawdzonego w drogerii kupi膰...zastanawiam si臋 czy nie odej艣膰 z firmy bo nie widz臋 tu przysz艂o艣ci...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mockingbird
Mam pytanie.Czy paczki s膮 dostarczane tak偶e w sobot臋?

Udost臋pnij ten post

to zale偶y gdzie mieszkasz -wiem,偶e katowice rozwo偶a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mockingbird
Hm i znowu firma sie nie wywiazuje z umowy,zlozylam zamowienie we wtorek rano,a kosmetyki dostane jutro...a slyszalam ze na dostarczenie jest 72 h

Udost臋pnij ten post

my艣le,偶e wato byloby sprawadzi膰 czy nie zawali艂a firma przewozowa -mi tez si臋 sp贸znili z innej firmy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabela B.
Grudzien straszny,zamiast wiecej zakupow po promocjach w katalogu to wszystko drozsz porownujac z listopadem takie,ze nie mam zadnego zamowienia od klientow tylko ja i siostra. Ale mi promocje ;/ A nowe serie takie drogie,ze szok..cienie za 55 zl ;/ Zamowilyscie cos nowego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mockingbird
Zam贸wi艂am ten nowy perfum dla kobiet...na pocz膮tku tragiczny...ale po odparowaniu alkoholu ma mi艂a subteln膮 wo艅...I jeszcze peeling z nowej serii...opinie wystawie kiedy zastosuj臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabela B.
Wlasnie interesuje mnie peeling z tej nowej serii,sama chce go zamowic.

Udost臋pnij ten post