Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka18

Kosmetyki Faberlic - co o nich sądzicie?

Polecane posty

Gość gabrysia__
hej dziewczyny! czy dostała juz któras z Was katalog Marzec???wiem że jest on-line ale dotałam meila że przyślą go pocztą i miał byc w połowie ubiegłego tygodnia...do strefy konsultantek też nie mogłam sie dostac przez ostatni miesiąc..też miałyście taki problem??

Gość gabrysia__
hej dziewczyny! czy dostała juz któras z Was katalog Marzec???wiem że jest on-line ale dotałam meila że przyślą go pocztą i miał byc w połowie ubiegłego tygodnia...do strefy konsultantek też nie mogłam sie dostac przez ostatni miesiąc..też miałyście taki problem??

Gość gabrysia__

Gość Izabela B.
Ja nie dostałam żadnej wiadomości, że prześlą mi pocztą katalog. A na stronę FL nie mogę dostać się dzisiaj..

Gość Numsi
Witam Cie :D Mam dla Ciebie link do stronki, gdzie za wypelnianie ankiet (motoryzacja, komsetyki, odzież ) mozna za punkty zdobyć rózne nagrody ( doladowania 20, 30 50, bony, sprzet AGD ) . Od doladowań do telefonu az po bony o wartosc 200 złotych :D Trzeba sie tylko zarejestrowac i czekać na ankiety , za nic się nie placi. Strona jest za darmo. Absolutnie. Wiec zapraszam wszystkich do zabawy :) http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 P.S. BARDZO PROSZE O POMOC :) REJESTRACJA TRWA TYLKO 3 MINUTY WYPELNIAJ ANKIETY, ZA NIE DOSTANIESZ PUNKTY A ZA PUNKTY NAGRODY. ZAREJESTRUJ SIE I ODWIEDŹ SKLEPIK. ZAPRASZAM CHĘTNYCH! Pozdrawiam i zycze wam udanego dnia :D

Gość Numsi
Witam Cie :D Mam dla Ciebie link do stronki, gdzie za wypelnianie ankiet (motoryzacja, komsetyki, odzież ) mozna za punkty zdobyć rózne nagrody ( doladowania 20, 30 50, bony, sprzet AGD ) . Od doladowań do telefonu az po bony o wartosc 200 złotych :D Trzeba sie tylko zarejestrowac i czekać na ankiety , za nic się nie placi. Strona jest za darmo. Absolutnie. Wiec zapraszam wszystkich do zabawy :) http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 P.S. BARDZO PROSZE O POMOC :) REJESTRACJA TRWA TYLKO 3 MINUTY WYPELNIAJ ANKIETY, ZA NIE DOSTANIESZ PUNKTY A ZA PUNKTY NAGRODY. ZAREJESTRUJ SIE I ODWIEDŹ SKLEPIK. ZAPRASZAM CHĘTNYCH! Pozdrawiam i zycze wam udanego dnia :D

Gość kom3
Katalog marcowy ma być podobno po jednej sztuce rozsyłany pocztą do osób, które dokonały zamówienia w miesiącu lutym. Ten katalog jest taki "oszałamiający", że jeżeli chodzi o mnie to wcale na niego nie czekam.

Gość Izabela B.
Bardziej teraz opłaca mi się uzbierać zamówienie na około 100 i zamówić u kogoś a wysyłkę mieć gratis :)

Gość mam pytanko.......
Jak to jest w Oriflame ? Może mi ktoś napisać?

Gość Faberliczanka
Dostałyście pismo informacyjne ???

Gość kom3
Jakie pismo informacyjne? do mnie nic nie przyszło...

Gość kom3
Jakie pismo informacyjne? do mnie nic nie przyszło...

Gość Izabela B.
Również nie rozumiem, o jakie pismo chodzi?

Gość gabrysia__
ja równiez nie dostałam zadnych info...a stronka faberlic dalej niedostepna..a miala byc juz aktywna. Jak ktos cos wie to podzielcie sie najnowszymi informacjami :)bo jestem ciekawa czy zaskoczą nas wkońcu jakimis pozytywnymi zmmianami:)

Gość Izabela B.
Też dostałam już to pismo.. ale nic mnie nie zaciekawilo.. Pozatym chce mnie trafić szlag, że nie można dostać się na stronę!! Wiecznie jakieś problemy..

Gość gabrysia__
no wkońcu działa stronka!!WOW! ale co z tego jak nie da się złozyc zamówienia.....!!przynajmniej ja nie widze tej zakładki co była...jak wiecie jak to zrobic to pomóżcie...bo już od jakiegos czasu nikt z firmy na meile nie raczy odpisac...!!!

Gość Izabela B.
Taa, działa ale jakim tepem to szkoda gadać pozatym niezbyt sprawnie działa :/ A zamówienie składasz jak wcześniej, jest zakładka "zamówienie" koło "strefy" jak poprzednio. Lub wejdz w swoją strefę i wtedy zamówienie.

Gość gabrysia__
hmmm...no owszem zakładka zamówienie jest ale co dalej..?jest tam wersja elektroniczna katalogu..wykaz cen..no i zawsze jeszcze było ZŁÓŻ ZAMÓWIENIE - A TERAZ NIE MA :( a jak wchodze w zakładke STREFA to wyskakuje mi jakis błąd : strefa.faberlic.pl używa nieprawidłowego certyfikatu bezpieczeństwa. Ten certyfikat utracił ważność 2009-02-06 19:32. I co tu teraz robic...;( HELPPPP!!! :( Czy tylko ja mam taki problem z tą stronką..???

Gość Saskja
Jeżeli macie problem ze złożeniem zamówienia proszę o kontakt na GG 3623405.

Gość ela88
Witam, mam ogra prośbę... Mógłby mi ktos wytłumaczyc co to za cennik oferty pozakatalogowej na stronie faberlic??? czy każdy może tam coś kupić ( z tej oferty, bo z tego co oglądałam katalog to wszystkie ceny poszły w górę i to dużo ;( )

Gość ela88
Witam, mam ogra prośbę... Mógłby mi ktos wytłumaczyc co to za cennik oferty pozakatalogowej na stronie faberlic??? czy każdy może tam coś kupić ( z tej oferty, bo z tego co oglądałam katalog to wszystkie ceny poszły w górę i to dużo ;( )

Gość amellliaaa
POZNAJ http://www.kobiecesztuczki.pl http://forum.kobiecesztuczki.pl Kobiece Sztuczki - Poznaj sposoby na facetów. Są sposoby na facetów. Zmień marzenia w rzeczywistość • twórz dobre relacje w Twoim związku • unikaj potknięć i błędów • uwolnij swoją siłę w pełni Tego możesz się nauczyć ! Więcej na http://www.kobiecesztuczki.pl

Gość Izabela B.
Faktycznie zamówienia nie da się złożyć, co strasznie mnie zdenerwowało. Napisałam e-maila do firmy mam nadzieję że jutro odpiszą. Do tego strefa nie jest zaktualizowana chyba od tygodnia.

Gość PROBLEM888888

Gość forum faberlic
to po co głupie wpisy na zupełnie inny temat??????????? :( :P :P :(

Gość forum faberlic
to po co głupie wpisy na zupełnie inny temat??????????? :( :P :P :(

Gość forum faberlic
forum faberlic??? to po co głupie wpisy na zupełnie inny temat??????????? :( :P :P :(

Gość forum faberlic
forum faberlic??? to po co głupie wpisy na zupełnie inny temat??????????? :( :P :P :( do : amellliaaa Numsi joPUS lalalalalalaloooooo