Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka18

Kosmetyki Faberlic - co o nich sądzicie?

Polecane posty

Gość gabrysia__
Izabela B- jak Ci cos odpisze firma na meila to daj znac, bo ja juz trzy wysłałam i bez zadnej odpowiedzi..:( a co do tego cennika oferty pozakatalogowej to każdy może coś zamówic ale jak się domyślam są to te produkty z kończącym się terminem ważności, ale tak na 100% nie jestem pewna. Nie chce Cie wprowadzac w bład, wiec jalepiej to spróbuj napisac meila do Firmy z zaspytaniem, może cos odpowiedzą.

Gość gabrysia__
Izabela B- jak Ci coś odpisze firma na meila to daj znac, bo ja już trzy wysłałam i bez żadnej odpowiedzi..:(

Gość Izabela B.
jak tylko otrzymam odpowiedz to oczywiscie napisze tutaj..ale narazie cisza... niewiem co jest z tym zamowieniem a chcialam na jutro miec kosmetyki. Nie dosc,ze ceny kolosalne za kosmetyki i wysylke to jeszcze nie dbaja o konsultantow i nie mozna zamowienia zlozyc.. w ogole im nie zalezy.

Gość Izabela B.
Nie dostałam żadnej odpowiedzi, dzwonić nie będę. I pewnie też już zamawiać nie będę.. bez przesady żebym ja czekała, aż łaskawie uruchomia zamówienie.. kto do cholery nadzoruje tą firmą?! Kto do cholery robi stronę internetową i kto do cholery interesuje się choć w 2% KONSULTANTKAMI!!!!!

Gość ela88
WITAJCIE. JA DZWONIŁAM WCZORAJ DO FIRMY I DOWIEDZIALAM: PO 1 CENY BĘDĄ TAKIE DROGIE JAK SA W KATALOGU NA MARZEC :( JEST TO SPOWODOWANE PONOS SYTUACJĄ NA RYNKU ŚWIATOWYM I WZROŚCIE EURO... DZIWNE BO AVON CZY ORIFLAME DALEJ UTRZYMUJA SWOJE CENY PO 2 ZAMÓWIENIA BĘDĄ REALIZOWANE PO 10 MARCA PO 3 STRONA W PEŁNI BEDZIE DZIAŁAŁA ZA OKOŁO 2 DNI PO 4 KATALOG NA MARZEC BEDZIE TYLKO ONLINE DOPIERO PÓŹNIEJSZE BĘDĄ DRUKOWANE W FORMIE KSIAŻECZEK :( I TE KATALOGI BĘDZIE TRZEBA ZAMAWIAC W POPRZEDZAJACYCH ZAMÓWIENIACH BO NIE BEDĄ PRZYSYŁAĆ DARMOWYCH DO DOMU :(:( JA CHYBA REZYGNUJE Z FABERLIC!!!!!!!!!!!! A NAJGORSZE JEST TO ŻE ONI SIE WOGÓLE NIE INTERESUJĄ KLIENTAMI (KONSULTANTKAMI) CIEKAWA JESTEM ILE TA FIRMA JESZCZE POCIAGNIE Z TYMI CENAMI KTÓRE SĄ TERAZ I Z TYM ZAPAŁEM I POMOCA DLA LUDZI!!!

Gość ela88
WITAJCIE. JA DZWONIŁAM WCZORAJ DO FIRMY I DOWIEDZIALAM: PO 1 CENY BĘDĄ TAKIE DROGIE JAK SA W KATALOGU NA MARZEC :( JEST TO SPOWODOWANE PONOS SYTUACJĄ NA RYNKU ŚWIATOWYM I WZROŚCIE EURO... DZIWNE BO AVON CZY ORIFLAME DALEJ UTRZYMUJA SWOJE CENY PO 2 ZAMÓWIENIA BĘDĄ REALIZOWANE PO 10 MARCA PO 3 STRONA W PEŁNI BEDZIE DZIAŁAŁA ZA OKOŁO 2 DNI PO 4 KATALOG NA MARZEC BEDZIE TYLKO ONLINE DOPIERO PÓŹNIEJSZE BĘDĄ DRUKOWANE W FORMIE KSIAŻECZEK :( I TE KATALOGI BĘDZIE TRZEBA ZAMAWIAC W POPRZEDZAJACYCH ZAMÓWIENIACH BO NIE BEDĄ PRZYSYŁAĆ DARMOWYCH DO DOMU :(:( JA CHYBA REZYGNUJE Z FABERLIC!!!!!!!!!!!! A NAJGORSZE JEST TO ŻE ONI SIE WOGÓLE NIE INTERESUJĄ KLIENTAMI (KONSULTANTKAMI) CIEKAWA JESTEM ILE TA FIRMA JESZCZE POCIAGNIE Z TYMI CENAMI KTÓRE SĄ TERAZ I Z TYM ZAPAŁEM I POMOCA DLA LUDZI!!!

Gość ela88

Gość Izabela B.
Tyle informacji się dowiedziałaś a nie mogą nas o tym poinformować na stronie?! Zamowień z lutego już nie można składać, a z marca jeszcze nie można.. to co przerwa?! Tak poprostu?! Katalogów nie ma..bo ? Nie zdąrzyli? ZERO ZAINTERESOWANIA! PADNIE FIRMA SZYBCIEJ NIŻ POWSTAŁA.

Gość Izabela B.
Strona ladna,przejrzysta i w koncu fajnie oglada sie katalog.. ale nie moge zarejestrowac sie do strefy konsultanta ;/ nieprawidlowy uzytkownik lub haslo,a napewno wpisuje poprawnie..

w celu rejestracji na nowej stronie internetowej należy wprowadzić swój numer rejestracyjny. Z dniem 1.03.2009 wszystkie numery rejestracyjne (dotyczy nr rejestracyjnego osoby rejestrującej się i nr rejestracyjnego osoby przełożonej) zostały zmienione - dotychczasowy numer rejestracyjny należy poprzedzić ciągiem cyfr 400 000 000.

Gość Izabela B.
Bardzo przepraszam, w takim razie czemu takiej informacji nie ma na internecie? Skąd mamy o tym wiedzieć? Pozatym poprzedzający ciąg liczb nie działa i również nie da się zalogować. ŻENADA!

Gość gabrysia__
no ja też dostałam sms-ka o nowej stronce no i...jest wkońcu pozytywne zaskoczenie!!;) stronka jak dla mnie jest 100 razy lepsza od poprzedniej. Ale niestety też nie może zalogowac się do strefy konsultanta...:( Informacja o której pisała andzia74 jest na stronie Faberlic w zakładce strefa konsultanta-rejestracja,...no ale co z tego że jest jak i tak tym nowym sposobem też nie moge się zalogowac...wysłałam zapytanie na podany tam e-mail no i narazie czekam na odpowiedz.

Gość Monika z radomia
Hej, hej :) Zarejestruj się i wypełniaj ankiety dotyczące samochodów, kosmetyków, telefonów itp Za nie dostaniesz punkty, jak uzbierasz odpowiednią ilosc pkt mozesz je wymienic na rózne nagrody :D Np doladowania, sprzet agd, bony itp Zapraszam :) http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 WYPELNIAJ ANKIETY, ZA NIE DOSTANIESZ PUNKTY A ZA PUNKTY NAGRODY. ZAREJESTRUJ SIE I ODWIEDŹ SKLEPIK. ZAPRASZAM CHĘTNYCH! 🖐️ Hej, hej :) Zarejestruj się i wypełniaj ankiety dotyczące samochodów, kosmetyków, telefonów itp Za nie dostaniesz punkty, jak uzbierasz odpowiednią ilosc pkt mozesz je wymienic na rózne nagrody :D Np doladowania, sprzet agd, bony itp Zapraszam :) http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 WYPELNIAJ ANKIETY, ZA NIE DOSTANIESZ PUNKTY A ZA PUNKTY NAGRODY. ZAREJESTRUJ SIE I ODWIEDŹ SKLEPIK. ZAPRASZAM CHĘTNYCH! 🖐️

Gość Izabela B.
Mój e-mail się zwrócił z firmy jakby skrzynka była zapełniona :/

Gość Izabela B.
Z podanego e-maila odpisał mi ktoś i podał nowy numer i hasło :)

Gość Izabela B.
5. koszt przesyłki w miesiącu marcu 09 przy zamówieniu do 31 kg to 26zł Co to ma znaczyć??

Gość gabrysia__
a mi nikt nic nie odpisał z tamtego adresu e-mail :( i dalej nie moge sie zalogowac :( za to dostałam e-meila z biura obsługi Faberlic, oto jego treśc: Drodzy Konsultanci, Po wielu perypetiach związanych z adaptacją nowego systemu, przeniesieniem biura Faberlic i awarią strony www, z przyjemnością informujemy, że od 6.03.2009 działa już nasza nowa strona www.pl.faberlic.com. Na stronie tej możecie Państwo dokonać rejestracji, która da możliwość logowania się do nowej strefy konsultanta. Strona daje możliwość zlożenia zamówienia on line, które od marca 2009 jest jedyną formą dokonywania zakupu jaka obowiązuje w Faberlic. Rejestrując się na nowej stronie www, otrzymujecie Państwo swój nowy nr rejestracyjny, którym będziecie się posługiwać dokonując zamówień w FL. Nowy numer składa sie z ciągu cyfr +dotychczasowego nr rejestracyjnego. Aby rejestracja przebiegła pomyslnie każda rejestrująca się osoba zobowiazana jest do podania osobistego adresu mailowego. Po dokonaniu rejestracji można zalogować się i korzystać z opcji strefy konsultanta.W przypadku problemów z procedurą rejestracji prosimy o kontakt z biurem obsługi klineta pod numerem telefonu (22) 826 49 93. Z dniem 1 marca 09: 1. biuro Faberlic zmieniło siedzibę. Nowy adres biura: Faberlic Poland Sp. z o.o., ul. Krucza 51/67, 02-022 Warszawa. 2. wszystkie zamówienia realizowane są wyłącznie za pośrednictem strony interentowej 3. czas realizacji zamówienia to ok 7 dni 4. przesyłka dostarczana jest do Państwa z BOK i Magazynu-Ryga za pośrednictwem firmy kurierskiej DPD 5. koszt przesyłki w miesiącu marcu 09 przy zamówieniu do 31 kg to 26zł 6. koszt 1 szt katalogu to 5zł. Przy zakupie 5 szt i więcej drugie tyle otrzymujecie Państwo gratis- wykaz ofert promocyjnych znajduje sie na www.pl.faberlic.com w strefie konsultanta 7. zniżka objętościowa za miesiąc luty 09 będzie naliczona 16.03.2009. Do obrotu tego miesiaca wliczają się wpłaty dokonane w lutym 09 i wpłaty zaksięgowane do 9.03.2009. 8. dotychczasowa zniżka objętościowa jaka pozostała na Państwa koncie przechodzi do nowego systemu i jest możliwa do wybrania przez kolejne 6 m-cy 9. Wszystkie osoby, które dokonały zakupu do 28.02.2009 i nie uregulowały terminowo płatnosci będą automatycznie przekazane po 11.03.2009 do firmy windykacyjnej w celu odzyskania należności za zakupiony towar W przypadku pytań prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny. szczególnie nie podoba mi sie punkt 2,5,6 ! normalnie tragedia!! no i w dodatku te informacje są sprzeczne z tymi które podawali wcześniej...i tym co dowiedziała sie ela88 przez telefon... Ja juz chyba nic nie rozumiem...niewiem co się dzieje...

Gość Izabela B.
ja tez dostalam ten list z firmy i jestem zbulwersowana punktem 5, wczesniej podawali inne informacje i z nimi sie zaznajmilam i dzieki temu zlozylam zamowienie, a 30 min po zamowieniu dostaje taka wiadomosc.. mam zaplacic za wysylke 26 zl? mialo byc ok. 19!

Gość kom3
Każdy mail od nich jest coraz bardziej "zaskakujący". 5 zł za katalog!! 7 dni na realizacje zamówienia!! 26 zł za przesyłkę!! Niech jeszcze wprowadzą składki miesięczne za członkostwo!Bardzo dziękuję za taka współpracę!

A ja się w koncu zalogowałam na stronie. Nie wpisujcie całego ciągu cyfr. Wpiszcie o tyle zer mniej ile jest cyfr w wzszym nr konsultanta. Doszłam do tego sama metoda prób i błędów. Czy to tak trudno jasno napisać o co chodzi??? Strefa i tak na razie nie działa jak nalezy, częśc zakładek jest pusta, w innych sa informacje po rosyjsku :-( Ale i tak nic nie bede zamawiac, bo ceny straszne, no i te koszty wysyłki. Trudno! A najbardziej to mi żal kremu balansu równowagi i szamponu przeciwłupieżowego :-(

A ja się w koncu zalogowałam na stronie. Nie wpisujcie całego ciągu cyfr. Wpiszcie o tyle zer mniej ile jest cyfr w wzszym nr konsultanta. Doszłam do tego sama metoda prób i błędów. Czy to tak trudno jasno napisać o co chodzi??? Strefa i tak na razie nie działa jak nalezy, częśc zakładek jest pusta, w innych sa informacje po rosyjsku :-( Ale i tak nic nie bede zamawiac, bo ceny straszne, no i te koszty wysyłki. Trudno! A najbardziej to mi żal kremu balansu równowagi i szamponu przeciwłupieżowego :-(

Gość INNA FIRMA
EJ DZIEWCZYNY ZAMIAST ROZPACZAĆ NAD FABERLIC TO MOŻE ZNAJDZIEMY SOBIE JAKĄŚ INNĄ FIRMĘ KTÓRA BĘDZIE NAS LEPIEJ TRAKTOWAŁA... JESTEM PEWNE ŻE PO JAKIMŚ CZASIE FABERLIC SAM BEDZIE NAS SZUKAŁ BO Z TYMI CENAMI I ZAANGAŻOWANIEM NAPEWNO SOBIE NIE PORADZI. WIĘC PISZCZIE JAKIE ZNACIE INNE FIRMY KOSMETYCZNE!!!!! POMÓŻMY SOBIE NAWZAJEM ;) JA ZNAM AVON, ORIFLAME I FM. POZDRAWIAM SERDECZNIE I CZEKAM NA ODPOWIEDZI :*

Gość INNA FIRMA
k

Gość gabrysia__
hej dziewczyny! a jak już sie zalogowałyście do strefy konsultanta to macie tam te wszystkie info które były na poprzedniej stronie( zamówienia jakie składałyście, swoich konsultantów, przełożonego, itp.)????bo u mnie chyba cos nie tak...:(

Gość Izabela B.
Strefa tez jestem zdegustowana, poly informacji nie ma jak w poprzedniej, oka puste, ruskie napisy nawet na zamowieniu :/ FATALNIE. A ta wysylka i czas realizacji paczki to makabra.. Ja chyba sprobuje swoich sil w oriflame, dowiadywalam sie i 1 sztuka katalogu kosztuje 0,60 zl a w FL 5 zł!!!!!!!!!! Pozatym przegladalam produkty i sa dosc tanie teraz niektore pozatym duzo promocji i do tego recenzje niektore naprawde zadziwiajce!

Gość iga_0898
czy to tak ciezko napisac w informacji o rejestraci odpowiedni ciag cyfr poprzedzajacy nr konsultanta ?!

Gość kom3
Zastanawiam się czy nie złożyć rezygnacji z Faberlica. Boje się, że wymyślą coś, że będziemy musieli jeszcze im płacić jakieś składki za członkostwo. przy takich cenach nie mam zamiaru nic zamawiać, nawet nie próbuje się zalogować do strefy konsultanta. Czy orientujecie się czy trzeba wysłać jakieś pismo do faberlica z informacją o rezygnacji? Izabela B.-> też się zastanawiam nad Oriflame, napisz proszę jeżeli się orientujesz czy będąc w Oriflame czy można i opłaca się robić zamówienia małe, tylko dla własnego użytku? tak jak kiedyś to było w Faberlicu, że zamówiło się 2-3 rzeczy i płacilo się rozsądną cenę za przesyłkę po 7 zł. Czy może Oriflame życzy sobie np. podobnie jak Faberlic zamówienia powyżej 31 kg (co jest absurdem, moje wszystkie zamówienia odkąd jestem w Fberlicu nigdy chyba nie ważyły tyle!)? pozdrawiam

Gość Izabela B.
Ja wlasnie zaluje,ze zamowilam ostatnie zamowienie i jestes w nowej strefie bo faktycznie strach przed tym co wymysla jest.. moze kaza placic i co wtedy. Z tego co wiem to zadnej rezygnacji sie nie sklada,tylko po kilku miesiacach nie aktywnosci firma sama skresla konsultanta. Jesli chodzi o oriflame to mam kolezanke i cokolwiek mi napisala, z tego co wiem to jest 23% znizki, wysylka 10zl a powyzej zamowienia na 100pkt gratis, katalog w biurze do kupienia za 0,60zl. Probki najdrozsze perfum za 2 zl. Dodatkowo jakies gratisy za zamowienia przez 3 miesiace na 100pkt. Teraz wiem,ze wejscie do Oriflame kosztuje 1zl, ale jesli zbierze sie zamowienie na 100pkt.Takze ja bede probowac uzbierac zamowienie,jesli sie nie uda to trudno..wiec niewiem czy dla samej siebie sie oplaca zamawiac..ale chyba tak..

teraz dla nowych konsultantow Oriflame program Witamy: zamowienie za 100pp (tj. ok 220zł) dodatkowy rabat 20zł, zamowienie w nastepnym kat za 100pp dodatkowo 30zł rabatu, zamowienie w trzecim kat za 100pp gratis kuferek kosmetyczny oprócz tego są programy lojalnosciowe :)