Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kafeterianka18

Kosmetyki Faberlic - co o nich s膮dzicie?

Polecane posty

Go艣膰 Miki___-
Ja z ta firma dalem sobie juz spokoj jakis czas temu. Zero profesjonalizmu! Zajmuje sie zawodowo Zarzadzniem Zasobami Ludzkimi, marketingiem i PR (wizerunek firmy).pracowalem wiele lat dla Avon (nie jako konsultantka) - jak im proponowalem zmiany (tylko sugerowalem), ktore spowodowalyby szybszy rozwoj firmy to pani Monika (nazwiska nie powiem ;) ) powiedziala, ze nie ma co rozpieszczac konsultantow - na kase trzeba sobie zasluzyc i ciezko zapracowac, a ja probuje wyludzic od nich prezenty(!). wiec po takiej wypowiedzi od razu im podziekowalem.....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kom3
Izabela B.-> dali Ci zni偶k臋 bo mo偶e nie chc膮 偶eby艣 odesz艂a od Faberlica :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabela B.
To ma艂a pomy艂ka, ta zni偶ka jest za poprzednio wypracowane punkty.. No w kazdym razie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 erin_26
tego badziewia nikt nawet nie chce kupic na allegro za 3,50 :/ nakupilam kiedys i wyprzedac nie moge za grosze, a dalam wiecej ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lena_01
Pom贸偶cie bo nie wiem jak sie zalogowac na stref臋 konsultanta. Pr贸bowalam juz wszystkiego i nic:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lena_01
Dziwczyny pom贸偶cie! jak mam sie zalogowac na ta nowa strone faberlika?!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lena_01.00
Dziewczyny pom贸偶cie! jak sie mam zalogowac na Ta nowa strone faberlika!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lena_01.00
Dziewczyny pom贸偶cie! jak sie mam zalogowac na Ta nowa strone faberlika!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lena_01.00
Chia艂am z艂o偶yc zam贸wienie, nie mam katalogu i przelg膮dam ten na nowej stronie. To jakis koszmar chyba usne (strona po stronie) na tej starej stronie to przynajmniej mo偶na by艂o sobie zgrac na kompa katalog a teraz.... moze jeszcze to zrobi膮....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lena_01.00
Chcia艂am z艂o偶yc zam贸wienie, nie mam katalogu i przelagdam ten na nowej stronie. To jakis koszmar chyba usne (strona po stronie) na tej starej stronie to przynajmniej mo偶na by艂o sobie zgrac na kompa katalog a teraz.... moze jeszcze to zrobi膮....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Moni1794
Pom贸偶cie zebra膰 pieni膮dze na operacj臋 serduszka 5-miesi臋cznego smyka Igorka Jeruzala.Termin operacji to 23 kwietnia,ale pieni膮偶ki musz膮 na pocz膮tku kwietnia by膰 na koncie kliniki,by lekarze podj臋li si臋 jej. Igorka wychowuje sama mama i nie jest w stanie pokry膰 koszt贸w,st膮d moja pro艣ba. By pom贸c Igorkowi - wy艣lij sms na nr 7138 o tre艣ci SERCE (koszt 1.22 z vat).W opdowiedzi tapeta do 艣ci膮gni臋cia na kom贸rk臋 - przeka偶 1% podatku - wp艂a膰 na konto Igorka FORTIS BANK SA W Lublinie - rachunek w PLN 86 1600 1101 0003 0502 1175 2150 "na leczenie Igora Jeruzal" FORTIS BANK POLSKA SA - rachunek USD 77 1600 1101 0003 0502 1175 2021 "na leczenie Igora Jeruzal" Kod swift ppabplpk FORTIS BANK POLSKA SA -rachunek euro 23 1600 1101 0003 0502 1175 2023 "na leczenie Igora Jeruzal" Kod swift ppabplpk Wi臋cej informacji o Igorku na stronach http://dlaigorka.pl/ http://podaruj-zycie.com.pl/forum oraz na profilu mamy Igorka p.Karoliny Jeruzal na Naszej Klasie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gabrysia__
偶eby zalogowac sie do strefy konsultanta musisz wejsc w zak艂adke strefa konsultant-->rejestracja i wpisac swoje dane i nowy nr czyli: 4000xxxxx (xxxxx- to tw贸j poprzedni nr). Je艣li tak nie mo偶esz si臋 zalogowac to niewiem...napisz meila do firmy, chocia偶 w膮tpie 偶eby cos pomogli,bo ja na 6 meila nie mam 偶adnej odpowiedzi. Powodzenia ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gabrysia__
偶eby zalogowac sie do strefy konsultanta musisz wejsc w zak艂adke strefa konsultant-->rejestracja i wpisac swoje dane i nowy nr czyli: 4000xxxxx (xxxxx- to tw贸j poprzedni nr). Je艣li tak nie mo偶esz si臋 zalogowac to niewiem...napisz meila do firmy, chocia偶 w膮tpie 偶eby cos pomogli,bo ja na 6 meila nie mam 偶adnej odpowiedzi. Powodzenia ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gabrysia__

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabela B.
Zalogowa膰 si臋 musisz wpisuj膮c : Numer kierunkowy konsultanta :Poland Numer konsultanta: 40000xxxx (x=tw贸j numer) i dalej chyba wiesz :) Je艣li si臋 nie da to napisz e-maila ale na adres it_admin@pl.faberlic.com 偶e nie mo偶esz si臋 dosta膰 i odpowiedz膮, mi odpowiedzieli i wszystko by艂o ok z logowaniem. Pozdrawiam ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lena_01.00
Dzi臋ki dziewczyny! pr贸bowalam sie rejestrowa膰 i mia艂am cos nie tak z dowodem osobistym. dzowni艂am do biura i gapa ze mnie nie wys艂a艂am im xera nowego dowodu, maja stare dane i dlatego problem. Babka w biurze mnie zarejestrowa艂a i juz moge wejsc na strefe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabela B.
"W celu rezygnacji i usuniecia Pani danych z systemu Faberlic bardzo prosimy o przes艂anie oficjalnego pisma dorg膮 pocztow膮 na adres biura w Warszawie z podaniem danych osobowych b臋d膮cych identyfikatorem Pani konta(dane osobowe, nr dowodu lub PESEL) i z czytelnym podpisem. Po otrzymaniu pisma procedura usuniecia b臋dzie rozpocz臋ta i po jej zakonczeniu otrzyma Pani ostatniego maila z Faberlic dla potwierdzenia usuniecia konta. B臋dzie to mail informacyjny po wys艂aniu kt贸rego adres mailowy bedzie usuni臋ty z bazy mailowej systemu powiadamiajacego." Dzisiaj zap艂aci艂am za ostatni膮 fakutur臋 i wys艂a艂am w艂a艣nie pismo do firmy. Chc臋 jak najszybciej si臋 z tego wywi膮za膰 i KONIEC.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gabrysia__
Hej dziewczyny! Jest nowy katalog Kwiecie艅! Dost臋pny on-line. Tylko niestety nie chce mi si臋 on otworzyc..:( czy kt贸ras ju偶 go ogl膮da艂a??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gabrysia__
Hej dziewczyny! Jest nowy katalog Kwiecie艅! Dost臋pny on-line. Tylko niestety nie chce mi si臋 on otworzyc..:( czy kt贸ras ju偶 go ogl膮da艂a??

Udost臋pnij ten post

Katalog kwiecie艅 2009, mo偶na otworzy膰 w strefie konsultanta pod zak艂adk膮 wiadomo艣ci (je艣li jest problem, to nale偶y na nowo dokona膰 rejestracji - aktualizacja danych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabela B.
Ceny masakra!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kom3
Hej! Napiszcie dziewczyny mniej wi臋cej jak przedstawiaj膮 si臋 ceny w katalogu kwietniowym. Nie chc臋 si臋 logowa膰 do strefy konsultanta bo nie planuj臋 偶adnych zam贸wie艅 i zawieszam z t膮 firm膮 swoj膮 dzia艂alno艣膰, chocia偶 przyznam si臋 偶e jestem ciekawa czy opami臋tali si臋 czy dalej trzymaj膮 si臋 tych swoich absurdalnych cen :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabela B.
Czy si臋 opami臋tali? Nieeee :) jeszcze s膮 wy偶sze ceny :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kom3
w 艂bach im sie poprzestawia艂o! :)

Udost臋pnij ten post

gdzie mozna dostac/kupic katalog?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabela B.
Mo偶na zobaczy膰 w strefie konsultanta katalog.. Mog臋 przes艂a膰 na e-maial zainteresowanym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kom3
ja poprosz臋 o przes艂anie, je艣li mo偶na :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Appettita
A wi臋c nie tylko ja cierpi臋 z powodu nag艂ego skoku cen- to jaka艣 paranoja, a tak naprawd臋 te kosmetyki s膮 warte par臋 z艂otych!!! Moim zdaniem to ta marka chce si臋 po prostu wyko艅czy膰. A mo偶e mi kto艣 napisa膰 czy w kwietniowym katalogu jest ten krem z serii expert zw臋偶aj膮cy pory-bo to naprawd臋 rewelacja,a w marcowym go nie by艂o i dupa :/ a i jeszcze ile kosztuje??? Z g贸ry wielkie thanks!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabela B.
Nie ma go w katalogu ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hej Iza B
ja te偶 pliz o kwietniowy tiare@gazeta.pl pzdr

Udost臋pnij ten post