Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka18

Kosmetyki Faberlic - co o nich sądzicie?

Polecane posty

Gość Miki___-
Ja z ta firma dalem sobie juz spokoj jakis czas temu. Zero profesjonalizmu! Zajmuje sie zawodowo Zarzadzniem Zasobami Ludzkimi, marketingiem i PR (wizerunek firmy).pracowalem wiele lat dla Avon (nie jako konsultantka) - jak im proponowalem zmiany (tylko sugerowalem), ktore spowodowalyby szybszy rozwoj firmy to pani Monika (nazwiska nie powiem ;) ) powiedziala, ze nie ma co rozpieszczac konsultantow - na kase trzeba sobie zasluzyc i ciezko zapracowac, a ja probuje wyludzic od nich prezenty(!). wiec po takiej wypowiedzi od razu im podziekowalem.....

Gość kom3
Izabela B.-> dali Ci zniżkę bo może nie chcą żebyś odeszła od Faberlica :)

Gość Izabela B.
To mała pomyłka, ta zniżka jest za poprzednio wypracowane punkty.. No w kazdym razie ;)

Gość erin_26
tego badziewia nikt nawet nie chce kupic na allegro za 3,50 :/ nakupilam kiedys i wyprzedac nie moge za grosze, a dalam wiecej ;/

Gość Lena_01
Pomóżcie bo nie wiem jak sie zalogowac na strefę konsultanta. Próbowalam juz wszystkiego i nic:(

Gość Lena_01
Dziwczyny pomóżcie! jak mam sie zalogowac na ta nowa strone faberlika?!!!

Gość Lena_01.00
Dziewczyny pomóżcie! jak sie mam zalogowac na Ta nowa strone faberlika!!!

Gość Lena_01.00
Dziewczyny pomóżcie! jak sie mam zalogowac na Ta nowa strone faberlika!!!

Gość Lena_01.00
Chiałam złożyc zamówienie, nie mam katalogu i przelgądam ten na nowej stronie. To jakis koszmar chyba usne (strona po stronie) na tej starej stronie to przynajmniej można było sobie zgrac na kompa katalog a teraz.... moze jeszcze to zrobią....

Gość Lena_01.00
Chciałam złożyc zamówienie, nie mam katalogu i przelagdam ten na nowej stronie. To jakis koszmar chyba usne (strona po stronie) na tej starej stronie to przynajmniej można było sobie zgrac na kompa katalog a teraz.... moze jeszcze to zrobią....

Gość Moni1794
Pomóżcie zebrać pieniądze na operację serduszka 5-miesięcznego smyka Igorka Jeruzala.Termin operacji to 23 kwietnia,ale pieniążki muszą na początku kwietnia być na koncie kliniki,by lekarze podjęli się jej. Igorka wychowuje sama mama i nie jest w stanie pokryć kosztów,stąd moja prośba. By pomóc Igorkowi - wyślij sms na nr 7138 o treści SERCE (koszt 1.22 z vat).W opdowiedzi tapeta do ściągnięcia na komórkę - przekaż 1% podatku - wpłać na konto Igorka FORTIS BANK SA W Lublinie - rachunek w PLN 86 1600 1101 0003 0502 1175 2150 "na leczenie Igora Jeruzal" FORTIS BANK POLSKA SA - rachunek USD 77 1600 1101 0003 0502 1175 2021 "na leczenie Igora Jeruzal" Kod swift ppabplpk FORTIS BANK POLSKA SA -rachunek euro 23 1600 1101 0003 0502 1175 2023 "na leczenie Igora Jeruzal" Kod swift ppabplpk Więcej informacji o Igorku na stronach http://dlaigorka.pl/ http://podaruj-zycie.com.pl/forum oraz na profilu mamy Igorka p.Karoliny Jeruzal na Naszej Klasie

Gość gabrysia__
żeby zalogowac sie do strefy konsultanta musisz wejsc w zakładke strefa konsultant-->rejestracja i wpisac swoje dane i nowy nr czyli: 4000xxxxx (xxxxx- to twój poprzedni nr). Jeśli tak nie możesz się zalogowac to niewiem...napisz meila do firmy, chociaż wątpie żeby cos pomogli,bo ja na 6 meila nie mam żadnej odpowiedzi. Powodzenia ;)

Gość gabrysia__
żeby zalogowac sie do strefy konsultanta musisz wejsc w zakładke strefa konsultant-->rejestracja i wpisac swoje dane i nowy nr czyli: 4000xxxxx (xxxxx- to twój poprzedni nr). Jeśli tak nie możesz się zalogowac to niewiem...napisz meila do firmy, chociaż wątpie żeby cos pomogli,bo ja na 6 meila nie mam żadnej odpowiedzi. Powodzenia ;)

Gość gabrysia__

Gość Izabela B.
Zalogować się musisz wpisując : Numer kierunkowy konsultanta :Poland Numer konsultanta: 40000xxxx (x=twój numer) i dalej chyba wiesz :) Jeśli się nie da to napisz e-maila ale na adres it_admin@pl.faberlic.com że nie możesz się dostać i odpowiedzą, mi odpowiedzieli i wszystko było ok z logowaniem. Pozdrawiam ;)

Gość lena_01.00
Dzięki dziewczyny! próbowalam sie rejestrować i miałam cos nie tak z dowodem osobistym. dzowniłam do biura i gapa ze mnie nie wysłałam im xera nowego dowodu, maja stare dane i dlatego problem. Babka w biurze mnie zarejestrowała i juz moge wejsc na strefe.

Gość Izabela B.
"W celu rezygnacji i usuniecia Pani danych z systemu Faberlic bardzo prosimy o przesłanie oficjalnego pisma dorgą pocztową na adres biura w Warszawie z podaniem danych osobowych będących identyfikatorem Pani konta(dane osobowe, nr dowodu lub PESEL) i z czytelnym podpisem. Po otrzymaniu pisma procedura usuniecia będzie rozpoczęta i po jej zakonczeniu otrzyma Pani ostatniego maila z Faberlic dla potwierdzenia usuniecia konta. Będzie to mail informacyjny po wysłaniu którego adres mailowy bedzie usunięty z bazy mailowej systemu powiadamiajacego." Dzisiaj zapłaciłam za ostatnią fakuturę i wysłałam właśnie pismo do firmy. Chcę jak najszybciej się z tego wywiązać i KONIEC.

Gość gabrysia__
Hej dziewczyny! Jest nowy katalog Kwiecień! Dostępny on-line. Tylko niestety nie chce mi się on otworzyc..:( czy któras już go oglądała??

Gość gabrysia__
Hej dziewczyny! Jest nowy katalog Kwiecień! Dostępny on-line. Tylko niestety nie chce mi się on otworzyc..:( czy któras już go oglądała??

Katalog kwiecień 2009, można otworzyć w strefie konsultanta pod zakładką wiadomości (jeśli jest problem, to należy na nowo dokonać rejestracji - aktualizacja danych.

Gość Izabela B.
Ceny masakra!

Gość kom3
Hej! Napiszcie dziewczyny mniej więcej jak przedstawiają się ceny w katalogu kwietniowym. Nie chcę się logować do strefy konsultanta bo nie planuję żadnych zamówień i zawieszam z tą firmą swoją działalność, chociaż przyznam się że jestem ciekawa czy opamiętali się czy dalej trzymają się tych swoich absurdalnych cen :)

Gość Izabela B.
Czy się opamiętali? Nieeee :) jeszcze są wyższe ceny :D

Gość kom3
w łbach im sie poprzestawiało! :)

gdzie mozna dostac/kupic katalog?

Gość Izabela B.
Można zobaczyć w strefie konsultanta katalog.. Mogę przesłać na e-maial zainteresowanym.

Gość kom3
ja poproszę o przesłanie, jeśli można :)

Gość Appettita
A więc nie tylko ja cierpię z powodu nagłego skoku cen- to jakaś paranoja, a tak naprawdę te kosmetyki są warte parę złotych!!! Moim zdaniem to ta marka chce się po prostu wykończyć. A może mi ktoś napisać czy w kwietniowym katalogu jest ten krem z serii expert zwężający pory-bo to naprawdę rewelacja,a w marcowym go nie było i dupa :/ a i jeszcze ile kosztuje??? Z góry wielkie thanks!

Gość Izabela B.
Nie ma go w katalogu ;)

Gość hej Iza B
ja też pliz o kwietniowy tiare@gazeta.pl pzdr