Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka18

Kosmetyki Faberlic - co o nich sądzicie?

Polecane posty

Gość witam dziewczyny
chciałabym sie dowiedziec jak zostac konsultantką tej Firmy? jestem bardzo zainteresowana, gdzie moge dostac katalog w formie książeczki i zapisac się jako konsultantka? są jakies warunki do spełnienia??

Gość Mockingbird
Nie radzę zostać konsultantka,jak widać firma chyli się ku upadkowi

Gość witam dziewczyny
no podobno juz tak kiedys było i na dobre to wyszło ;) ale mnie konkretnie interesują kosmetyki (bo jak dla mnie są the best;) ,a nie zarobek

Gość witam dziewczyny
no podobno juz tak kiedys było i na dobre to wyszło ;) ale mnie konkretnie interesują kosmetyki (bo jak dla mnie są the best;) ,a nie zarobek

Gość Zostań konsultantką Faberlic
Jeżeli chcesz zostać konsultantką odezwij się na GG. Mój numer 7803944. Chętnie Ci wszystko wytłumaczę:)

Witam, Jestem konsultantką FL, od 2 lat, trudno mi zrezygnować ,gdyż uważam iż niektóre kosmetyki są jedyne w swoim rodzaju, nie ma odpowiedników na naszym rynku , nie ma dla mnie znaczenia że produkowane są w Rosji (wydaje mi się ze bezpieczniej niż w Chinach), co do cen - są wysokie ale proszę ,jeśli coś jest dobre, sprawdzone,naturalne to kosztuje ( jak otwieracie forum to na pewno chociaż wzrokowo widzicie reklamy produktów w damskiej torebce i tam też ceny są różne niskie i bardzo wysokie), fakt niektóre marki są znane, a FL mało i to przemawia na niekorzyść. Wracając jeszcze do ceny moim zdanie wpływ ma prawdopodobnie kurs euro lub Łata(waluta Łotwy - Riga), gdzie obecnie są magazyny.Będąc dzisiaj na stronie zamówienia - doszłam do wniosku że nie jest tak źle to co mnie interesuje ma upusty od 20% do 45%. pozdrawiam wszystkie miłośniczki FL, i konkurencję oczywiście też, Miłego dnia

Gość Iwona.Faberlic
Nareszcie normalny post:) Zgadzam się z Tobą w 100%. Ja też jestem w Fl trzeci rok i ze względu na jakość kosmetyków nie zamierzam zrezygnować z zakupów. M.in.to jest na razie jedyna firma której produkty mnie nie uczulają. No i zapachy - rewelka. A przy okazji można sobie zarobić jakiś grosik:P Zapraszam do współpracy GG 7803944

Gość hghgfjg
Hej wszystkim ! :-) Dzisiaj mam do polecenia fajną stronkę gdzie za wypelnianie ankiet dostaje sie punkty :D Te punkty potem może my wymienić na super nagrody :D Ja już dostałem doladowanie simplus30, suszarke do wlosów i toster :D Jest wiele nagrod. Zapraszam wszystkich chetnych do rejestracji. To nic nie kosztuje. Link do rejestracji: http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 Zachecam wszystkich do goracego udzialu :) Pozdrawiam 🖐️ Hej wszystkim ! :-) Dzisiaj mam do polecenia fajną stronkę gdzie za wypelnianie ankiet dostaje sie punkty :D Te punkty potem może my wymienić na super nagrody :D Ja już dostałem doladowanie simplus30, suszarke do wlosów i toster :D Jest wiele nagrod. Zapraszam wszystkich chetnych do rejestracji. To nic nie kosztuje. Link do rejestracji: http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 Zachecam wszystkich do goracego udzialu :) Pozdrawiam 🖐️ Hej wszystkim ! :-) Dzisiaj mam do polecenia fajną stronkę gdzie za wypelnianie ankiet dostaje sie punkty :D Te punkty potem może my wymienić na super nagrody :D Ja już dostałem doladowanie simplus30, suszarke do wlosów i toster :D Jest wiele nagrod. Zapraszam wszystkich chetnych do rejestracji. To nic nie kosztuje. Link do rejestracji: http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 Zachecam wszystkich do goracego udzialu :) Pozdrawiam 🖐️ Hej wszystkim ! :-) Dzisiaj mam do polecenia fajną stronkę gdzie za wypelnianie ankiet dostaje sie punkty :D Te punkty potem może my wymienić na super nagrody :D Ja już dostałem doladowanie simplus30, suszarke do wlosów i toster :D Jest wiele nagrod. Zapraszam wszystkich chetnych do rejestracji. To nic nie kosztuje. Link do rejestracji: http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 Zachecam wszystkich do goracego udzialu :) Pozdrawiam 🖐️

Gość hghgfjg
Hej wszystkim ! :-) Dzisiaj mam do polecenia fajną stronkę gdzie za wypelnianie ankiet dostaje sie punkty :D Te punkty potem może my wymienić na super nagrody :D Ja już dostałem doladowanie simplus30, suszarke do wlosów i toster :D Jest wiele nagrod. Zapraszam wszystkich chetnych do rejestracji. To nic nie kosztuje. Link do rejestracji: http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 Zachecam wszystkich do goracego udzialu :) Pozdrawiam 🖐️ Hej wszystkim ! :-) Dzisiaj mam do polecenia fajną stronkę gdzie za wypelnianie ankiet dostaje sie punkty :D Te punkty potem może my wymienić na super nagrody :D Ja już dostałem doladowanie simplus30, suszarke do wlosów i toster :D Jest wiele nagrod. Zapraszam wszystkich chetnych do rejestracji. To nic nie kosztuje. Link do rejestracji: http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 Zachecam wszystkich do goracego udzialu :) Pozdrawiam 🖐️ Hej wszystkim ! :-) Dzisiaj mam do polecenia fajną stronkę gdzie za wypelnianie ankiet dostaje sie punkty :D Te punkty potem może my wymienić na super nagrody :D Ja już dostałem doladowanie simplus30, suszarke do wlosów i toster :D Jest wiele nagrod. Zapraszam wszystkich chetnych do rejestracji. To nic nie kosztuje. Link do rejestracji: http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 Zachecam wszystkich do goracego udzialu :) Pozdrawiam 🖐️ Hej wszystkim ! :-) Dzisiaj mam do polecenia fajną stronkę gdzie za wypelnianie ankiet dostaje sie punkty :D Te punkty potem może my wymienić na super nagrody :D Ja już dostałem doladowanie simplus30, suszarke do wlosów i toster :D Jest wiele nagrod. Zapraszam wszystkich chetnych do rejestracji. To nic nie kosztuje. Link do rejestracji: http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 Zachecam wszystkich do goracego udzialu :) Pozdrawiam 🖐️

Gość hghgfjg

Gość hghgfjg

Gość Izabela B.
Już zostalam skreślona z listy konsultantek i nie muszę się już obawiać jakiś zmian :) Pozdrawiam wszystkich!

Izabela B mozesz mi napisac jak napisalas rezygnacje do faberlic??? nie mam pojecia jak to napisac!!!?

Izabela B mozesz mi napisac jak napisalas rezygnacje do faberlic??? nie mam pojecia jak to napisac!!!?

Jeszcze jeden kwiatek dom kompletu: HARMONOGRAM REALIZACJI ZAMÓWIEŃ Poniedziałek do godz. 18.00 przyjmowanie zamowień nadsyłanych za pośrednictwem Strefy Konsultanta. (Zamówienia przesłane do realizacji w poniedziałek po godzinie 18.00 będą zrealizowane w następny poniedziałek) Wtorek-Czwartek realizacja zamówień, pakowanie zamówień i przygotowanie przesyłek. Piątek - wysyłka zamówień do Polski Wtorek - doręczenie zamówień do Konsultantów Jednocześnie z przyjemnością zawiadamiamy, że trwają prace nad nowym harmonogramem, zgodnie z którym będziemy mieli możliwość realizacji Państwa zamówień 2 razy w tygodniu. O szczegółach poinformujemy Państwa w drugiej połowie kwietnia 2009. Nieźle sobie firma z nami poczyna. Chyba rzeczywiscie komus bardzo zalezy zeby faberlic zniknął z Polski :-(

Jeszcze jeden kwiatek dom kompletu: HARMONOGRAM REALIZACJI ZAMÓWIEŃ Poniedziałek do godz. 18.00 przyjmowanie zamowień nadsyłanych za pośrednictwem Strefy Konsultanta. (Zamówienia przesłane do realizacji w poniedziałek po godzinie 18.00 będą zrealizowane w następny poniedziałek) Wtorek-Czwartek realizacja zamówień, pakowanie zamówień i przygotowanie przesyłek. Piątek - wysyłka zamówień do Polski Wtorek - doręczenie zamówień do Konsultantów Jednocześnie z przyjemnością zawiadamiamy, że trwają prace nad nowym harmonogramem, zgodnie z którym będziemy mieli możliwość realizacji Państwa zamówień 2 razy w tygodniu. O szczegółach poinformujemy Państwa w drugiej połowie kwietnia 2009. Nieźle sobie firma z nami poczyna. Chyba rzeczywiscie komus bardzo zalezy zeby faberlic zniknął z Polski :-(

Gość Izabela B.
Beata, porprostu napisalam na komputerze oficjalny list rezygnacyjny, ze rezygnuje z bycia konsultantka i prosze o skreslenie mnie z listy. Podalam numer pesel, imie nazwisko, adres oraz numer konsultanta i wyslalam listem poleconym do firmy w warszawie.

Gość inga G
A czy to konieczne zeby pisac rezygnacje??? W regulaminie jest przeciez napisane,że jak ktos nie bedzie zamawial kosmetyków przez rok zostanie poprostu bez rzadnych konsekwencji skreslony z listy konsultantek i tyle...przynajmniej ja to tak interpretuje...

Gość Izabela B.
Owszem tak jest w regulaminie, ale ja chciałam zostać skreslona odrazu bez czekania w obawie, że firma wymyśli jakąś dodatkową opłate :) chciałam mieć spokój odrazu jak decyduję się nie zamawiać i rezygnować i mieć to z głowy bez konieczności czekania kilku miesięcy ;) A każdy robi jak chce :)

Gość gusia79
Witam WAs , możecie mi powiedzieć dlaczego strona faberlic nie działa?????

Gość gusia79
No racja bardzo dziękuję. A wiecie może jak teraz na tej nowej stronie można przeczytać regulamin konsultantki i w razie czego wydrukować umowy do podpisania?? Moja znajoma na tej starej stronce właśnie tak zrobiła.

Gość pliss
plisss dziewczyny, czy ma któras może na zbyciu jakies katalogi kwietniowe?? bo bo nie było mnie i nie miałam jak zamówic cos w marcu a teraz patrze ze za jeden katalog jak bym miała zamawiac musze zaplacic 30zł??!!!!;( jak macie za dużo albo nie są juz Wam juz potrzebne to plisss.. z góry thanks;*

Gość Izabela B.
Jest jeszcze wersja online..

Gość jola_88
Witam. Ja byłam w FABERLIC ale tez nie była zadowolona z obsługi!!W zeszłym roku kupiłam fluid FOUD DE TEIND PARFAIT PERFECT SKIN LIGHT BEIGE.Niestety nie przewidziałam ze firma tak dziwnie działa i nie zaopatrzyłam się w ten specyfik a jest dla mnie swietny.Lekki i jednocześnie kryjacy. Niestety ich nowa strona nie otwiera się i nie moge sprawdzic co tam jest.Szukam takiego samego fluidu albo zamiennika. Może któras z Was ma jeszcze w domu a nie uzywa? Zabrałam mojej siostrze jej tubkę ale się kończy!!!! A mam specyficzną skóre. !!!!!!!!!!!!!!!

Gość plisss
no tak ale wersji online nie moge nigdzie ze soba wziąc i pokazac znajomym....

Gość Izabela B.
To chyba nie pozostaje Ci nic innego jak zamówić katalogi albo poprosic grzecznie firmę by wysłali Ci ile chcesz sztuk na kredyt przyszłego zamówienia. Ja czasem tak robiłam, a płaciłam za nie w nastepnym zamówieniu. Albo wydrukować wersję online i złożyć w katalog ;)

Gość lisaferia
Ludzie ta strona to jest cholerna pomysł, znam trochę rosyjski ale bez przesady, żeby wszystko prawie po rosjsku czytać. Zamówienie złożyłam 2.04, jutro minie 20 dni przesyłki nie mam. Nie zapłaciłam z góry za przesyłkę, ale jak maiałabym to zrobic skoro nie wiem ile mam zapłacić? Klientki wnerwione, ja też. Pozdrawiam

Gość Iwona.Faberlic
A gdzie masz swojego opiekuna????? Kto wprowadził Cię do Firmy????? Nie potrafi Ci pomóc i wyjaśnić nowe zasady????? Ja składam zamówienie w poniedziałek a za tydzień we wtorek mam paczkę w Polsce pięknie zapakowaną, dostarczoną pod właściwy adres ze wszystkim co zamawiałam i z pięknie wystawioną fakturką. A moje dziewczyny co zamówią to też otrzymują w terminie. Ale o mnie dba mój opiekun, a ja dbam jako opiekun o swoje konsultantki.:) Zapraszam do współpracy z Faberlic: GG 7803944 Iwona.Faberlic@gmail.com

Gość lisaferia
Problem w tym, że wszystkie dane konsultantki wprowadzającej miałam w komputerze, a dysk mi padł. Jestem w kropce.