Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zrozpaczona no tak

dlaczego wypadają?na jesień czy przez farby?

Polecane posty

jw.ostatnio włosy mi leca bardzo, nie wiem czy to na jesien tak czy dlatego ze ostatnio 4 razy w miesiącu zafarbowałam włosy(na brąz).?jestem zrozpaczona:(

skorzystaj z wyszukiwarki : wpisz wypadanie włosów..... jest tam wiele rad i wskazówek:) Pozdarwiam.

dziekuje

hej mam podobny koszmar po prostu szok!!! wczoraj kupilam silice zobaczymy moze cos pomoze

Gość tez mam ten problem
ale mam go zawsze na jesien i na wiosne - wtedy biore tabletki na wlosy i paznokciei skutkuje dosc szybko - nawet na paznokcie:)

własnie kupiłam Vitapil.podobno dobry.a wy przesadziłyście ostatnio z farbami czy moze to tak na jesien?bo ja już sama nie wiem

Gość pani dietetyk
masaz glowy-to sprawa nr1!poprawia ukrwienie skory glowy,odzywia cebulki!druga rzecz (swietna na wlosy i paznokcie)-skrzyp (w tabletkach mozesz kupic w aptece i zielarniach) a po trzecie (najwazniejsze)-zmien diete-w Twojej musi byc za malo witamin i krzemu,wiec zwlaszcza teraz w okresie jesiennym jedz duuuuuzo owocow (naukowcy zalecaja 5 porcji dziennie-tj srednio 5 szklanek-duzo co nie?),natka pietruszki dziala cuda i szczypiorek do kanapek (szybkie efekty)!nie sadze zeby farbowanie tak zle dzialalo, ja farbuje czesto i dosc drastycznie a wlosow mam tyle ze moglabym sie z kims podzielic spokojnie!chyba ze uzywasz jakis syfiastych farb!daj odpoczac troche wlosom na razie, plucz w ziolach!bedzie si!!!!

Do pani Dietetyk-kurcze ja farbowałam ostatnio tylko wellą, ale 4 razy w miesiącu..a włosy mam i tak słabe więc mogłam sobie darowac to farbowanie..dziekuje za rady, od jutra płuczę włosy w skrzypie, biore vitapil.mam nadzieje ze to pomoże.acha i pewnie trzeba troche podciąć..

Gość pani dietetyk
jeszcze chcialam dodac ze pora roku nie ma nic do tego!zdrowy czlowiek czuje sie dobrze niezaleznie czy jest lato czy zima,czy pada snieg czy swieci slonce!

Gość pani dietetyk
mam taki jeden przepis-ale moze Ci sie wydawac niesmaczny!zoltko,mieszasz z sokiem z cytryny i lyzeczka olejku rycynowego,nast wcierasz w skore glowy chodzisz z takim klajsterkiem z ok godzine i myjesz glowe!domowy sposob-niezwykle skuteczny!probowalam-polecam!moja babcia byla prawie lysa a po tym zaczely jej wlosy rosnac,ale robila tak chyba z pol roku!dodatkowo rycynowy olejek ladnie Ci przyciemni wlosy (jesli farbujesz na braz to bedzie Ci to chyba na reke)!pozdrawiam