Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiuńka

Mój chłopak nie chce się ze mną ożenić , jak go zmusić ???

Polecane posty

Gość kasiuńka
nadal twierdzi że mamy jeszcze czas

kasiunka 5 miesiecy temu tez zalozylam taki topik i co? jestem od 6 tygodni sama, jestesmy przyjaciolmi, on nadal uwaza, ze dla niego za szybko jesli jednej osobie zalezy na malzenstwie, a drugej nie- nic sie nie zmieni na lepsze- nie mozna kogos zmusic bolalo jak cholera, ale teraz mysle - ok widac tak mialo byc - nie chcialabym byc z kims kto postanowil spedzic ze mna reszte zycia nie bedac do tej decyzji przekonanym to najgorsze co moze byc bo to cholernie powaaaazna decyzja zastanow sie nad tym

Gość on i ona
jak nie to nie

Gość ble ble
Teraz jest moda żyć na kocią łapę!! A po co Ci śilub??? Żebyś później biegała po sądach za alimentami na dziecko lub rozwodem??? Ludzie lepiej zyją bez ślubu..Ważne że cie kocha...

Gość SZAKIR
????????????????????

Ja się podpiszę pod opcją \'zwiąż (przywiąż do kaloryfera) i nie rozwiąż dopóki się nie zgodzi\'. Idealna metoda na znalezienie faceta do końca życia...

Gość pilne
hehehehe nie da sie zmusic do slubu!!!!!!!!!!!!!!!! jak on nie chce to znaczy ze nie chce ze jest zbieżnośc interesu i albo cierpliwie bedziesz czekac albo poszukaj sobie faceta który bedzia chciał się z toba ozenic. jesli facet jescze nie chce to moze znaczyc ze nie jestes ta odpowiednia osoba na zone dla niego przykro mi:-(