Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monisia 20

Mimo młodego wieku chciałabym zamieszkać ze swoim chlopakiem i miec dzidzie...

Polecane posty

Gość Monisia 20

Czy która z was ma podobne mysli?Czy to może ze mną coś nie tak?Wiem że muszę skonczyć szkołę potem jakas praca ale zawsze można sobie pomarzyc...a mnie ostatnio coraz częściej takie mysli dopadają :P :)

Gość Zuzka ***
Wcale nie jestes sama ja mam równiez takie małe marzenia (ale narazie z nimi musze poczekać bo niestety dopiero 20 latek mi minęło):)

Gość malenstwo24
A mnie niestety do czegos takiego nie ciągnie mimo że mam juz 24latka. Pozdrawiam

e tam dziwna,ja mam 19 lat,moj chlopak skonczy w lutym 20 i na poczatku roku wyjanmujemyu mieszkanie ;p

Gość AR wita...
Monia idziesz jutro na wyklady ?? :>

Gość Monisia 20
Jyuken wybacz ale nie szukam faceta.... chłopaka juz mam ktorego bardzo kocham i to z nim chcę być i mieć dzidzie. Kala zazdroszczę Ci...mój chłopak niestety nie jest za mieszkaniem wspolnym przed ślubem:( Wiem ze mnie kocha ale kiedy zaczynam ten temat on od razu mi mowi ze na to mamy jeszcze czas:(

Gość Monisia 20
Do AR wita=>Chyba mnie z kims innym pomyliłes/łas?!

po czesci ma racje monia20,wiec nie martw sie na wszystko przyjdzie czas. my po prostu chcemy oboje,czujemy taka potrzebe zreszta mamy oboje zla sytuacje w domu,ale kto wie ile my razem pomieszkamy,jak to sie skonczy? raz juz mieszkalismy ze soba pare tygodni,jak mieszkałam sama,bylo wporzadku,zobaczymy jak bedzie tym razem... zycze powodzenia ;) i nie spieszczcie sie ze wszytkim..

Gość Monisia 20
Dzięki Kala.Ja tez wam życzę powodzonka.I trzymam kciuki za to że będzie wam się razem cudownie mieszkało:)

jesli damy rade sie utrzymac mysle ze bedzie ok,trzymajcie sie.Buziaki 🌼

Gość Monisia 20
Kala a jesli mozna spytac...ile jestescie już razem?

razem 2 lata i pól roku,widujemy sie codziennie,w liceum chodzilismy razem do klasy,bylismy ze soba od rana do nocy,razem studiujemy,teraz on zaczal prace wiec jest troche gorzej,ale my zyc bez siebie nie mozemy.hehe

Gość Monisia 20
Dobrze Wam:).Ja ze swoim jestem juz prawie 4lata ale niestety nie możemy widywac się tak często....bo niestety mieszkamy w innych miejscowościach i spotykamy się tylko w weekendy.I chyba szczególnie ze względu na to chciałabym juz z nim mieszkac i widywac się z nim codziennie a nie tylko w weekendy.

ojejka,to wspołczuje Wam,ale co Was nie zabije to Was wzmocni ;) dacie rade,poczekaj jeszcze troche,a z ta dzidzia to sie nie spiesz,nie oplaca sie.mamy kolezanke w grupie ktora urodzila dziecko w wieku 22 lat i zaluje! na psychologi tez nam mowila zeby sie z tym nie spieszyc..

Gość Monisia 20
Z dzidzią to jeszcze poczekam ale zamieszkac juz bym z nim chciała:)