Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdesperowanaVanilla23

Jaka kurteczka do kremowych kozaczkow????

Polecane posty

Gość ZdesperowanaVanilla23

Mam ciepły-krem kozaczki do polowy lydki na obcasie (nie szpilka i nie z dlugimi noskami tylko zaokrąglone) . Potrzebuje jakiejs cieplej kurtki na zime i nie wiem jaką:(Mam ciemny braz włosy wiec czarna kurtka odpada. Inna sprawa jest taka ze nie wiem czy taka bardziej młodzieżowa z futerkiem (widzialam takie w NewYorkerze granoatowo-szare z kapturem) czy taka z połyskiem .. Chce wygladac ~elegancko~ ale kurta ma byc cieplutka:( Moze chociaz podpowiecie jaki kolor do kremu ????? (futerkowa czape na głowke mam jasny krem) Nie wiem gdzie szukac.Pomocy!!!!!! Bede bardzo wdzieczna. Buzki. :( :( :( :( :( :(

Gość up upupupupupuppp

Gość Mrówka Zet
Do kremowego każdy kolor pasuje. Intryguje mnie inna sprawa: dlaczego uważasz że do brązowych włosów nie pasuje czarny kolor? Ja mam b. ciemne brązowe włosy i podobno w czarnym mi najlepiej :)

Gość bambinek
ja bym widziała chyba kurteczkę w kolorze czekoladowym, takie śliczny ciepły, głęboki brąz... i najlepiej trochę dłuższą z paseczkiem taką mam wizję ;) ale nigdzie takiej nie widziałam :P

Gość jesli chcesz wygladac
elegancko to kup plaszcz a nie kurtke(ewetualnie kurtke typu plaszcz tzn z flauszu) nie rozumiem kobiet ktore sadza ze wygladaja elegancko laczac piekne skorzane kozaki np ze sportowa kurtka wczoraj widzialam tez tragicznie ubrana dziewczyne-miala wyjatkowo ladny, szykowny czarny plaszczyk a do tego dzinsy i adidasy:O

Gość malutka_de11
kawa z mlekiem?

Gość nie cierpie infantylnych
tylko dlaczego kurteczka i kozaczki? Nie mozna pisac , normalnie kurtka, kozaki. Dosyć tego infantylizmu.

Gość generalissimus
Do kremowych kozaczkow, to nie kurteczka, tylko czwerwoniutki płaszczyczek. I majteczki w kropeczki.

Gość dziewczyna chce
ciepła kurtke a ktoś tu posyła linki jesiennych kurteczek, i jeszcze ta pierwsza to taka obleśna ...................