Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dr Izdbski

Dziewczyny jakie macie ...

Polecane posty

Gość dupa bobra
mówisz że dołozysz wszelkich starań,,,,,,to i ja chcę być taka idsealna.mów co lubisz ;)

Gość kasia z podlasiaa
a ja mam majtki rozmiaru L,jest juz wieczór, więc po całym dniu wiadomo ze w kroczu są pożółkłe, i bezowy stanik 75 D

Gość Babcia Gienia lat 79
Kasiu z podlasia - wypierz natychmiast swoje majteczki !!!

Gość babcia ziuta
wypierz i to koniecznie, bo dosc, ze zolte to jeszcze capią!!!

To niesprawiedliwe !! Ja też mam różowe majteczki a się nie załapałam !!!

A oliwkę mam od szprotek

Gość gość
łojeju, sliczne to doktorku, to wdzianko;) Za drogie niestety dla mnie 😭

Co Ty, mała ?? Doktorek funduje !!

Gość dupa bobra
taka rozowa??? :D to nawet mi pasuje bo ja tez brunetka ;) oliuwką?? a nie będziesz się ślizgał?? :D i cała ogolona...? a Ty........mogą byc te fajne obciskajace boksery i masz ładnie pachniec ;) ;)

190 zl : sliczne wdzianko 30 zl plastry + wosk 60 zl : dziesiec puszek ananasow mina ukochanego/ kochanka bezcenna!

Po co aż tyle ananasków? Dostaniecie sraczki z przejedzenia

Gość dupa bobra
wosk juz załatwiony ;) o to się nie martw, nie jestem zarośnięta jak dupa bobra :D :D :D to taki pseudonim artystyczny ananasów nie lubię ...ale to chyba ty masz jeść???? na tej stronie sa fajne stringi z malutką kokardka z tyłu.............taki jakby prezencik ;) podobają Ci sie ?? mozesz mi kupić w nagrodę za dobre sprawowanie

Dupcia: boksereczki mam rozne wszelakie, pachne codziennie dobrze! Brunetka, cudownie! tego mi trzeba! Oliweczka ma byc po to by twoje opalone cialko sie swiecilo, slizgac sie ma moj penis w twoich piersiach i na twojej cipeczce, wyobraz sobie on taki sliski, twoje cialko tez, czy nie milo? Moje bardzo delikatne ruchy nim na twojej lechtaczki przyprawialy by Ciebie o cieplo rozkoszy! Pamietaj ze do tego rozwoe buciki z obcasikiem, ale nie jakies zbajerowane, tylko z gustem! takie dla wspanialej damy! ja przyrzadzil bym kolacje, nalal winko, serwowal muzyczkeczy moze byc? czy cos nie tak robie?

Gość dupa bobra
o cholerka!! wwszystko dobrze robisz....:) tak myślę.....:D tylko gdzie ja rózowe buciki znajdę..:( na obcasiku uwielbiam ale rózowych nie mam.... mmmmmmmm to wszystko brzmi obiecująco...❤️

Gość dupa bobra
napisz mi jeszcze ze masz duze ładne męskie dłonie ..........a będe w 7 niebie :) ;)

mozesz mi pokazac jakie? Wiesz gdybysmy mieli sie kochac, chcialbym bys codziennie miala cos innego na sobie, wiec z prezentami napewno nie ma problemow! Ananaski w sumei dla Ciebie bo ja je jedzac bede slodziutki ;) Wiesz co, to zrobmy tak, umowmy sie, przyjade pojedzieemy na kolacje, przyjedziemy wejdziemy do wanny, zapalimy duzo swieczek, bedziemy odprezac sie w cieplutkiej wodzie z olejkami, bedziemy sie mydlic, dotykac swoje rozpalone cialka... pozniej wyjdziemy, bede recznikiem suszyl twoje wspaniale i gladziutkie cialki... polozysz sie na brzuszku, zaczne masowac twoje plecki, zrobie Tobie milutki masaz, wymasuje tez pupe, nozki i wewnetrzna strone ud, tam jest taka delikatna skorka... pozniej....zalozysz moj prezencik i zatanczysz przedemna! ja bede patrzyl na Ciebie i pozeral CIebie wzrokiem! Wezme Ciebie na raczki, zaniose do lozka, przywiaze raczki, tak bys nie mogla mi nic zrobic... wezme piorko i bede dotykal nim najcudowniejsze zakamarki, a jezyczkiem zlize twoje najcudowniejsze soczki....

tak, uwazam ze raczej mam duze dlonie, napewno meskie, a nie jakies wymoczki mieciutkie :) hm... co moze Ciebie zachecic, lubie slicznie byc wypachniony, ogolony, teraz jestem ladnie opalony, napewno nie ebdziesz zalowac...!

kiedys widzialem takie super buty w sklepie: lekki obcasik rozowe, i na tych butkach takie fajniutkie futerko! cos wspanialego...w takich bys uroczo wygladala... Rozbiore Ciebie, bedziesz naga tylko w tych bucikach, gdy bedziemy sie kochac bede za nie trzymac...! Az nawet wole nie myslec jak w nich bys wygladala w pozycji na pieska!

Gość gość
kuuurde, az mnie, dziewice orleanska zachecil doktorek nooo:) i bynajmniej nie tymi prezentami;)

Gość dupa bobra
ty to wiesz czego trzeba kobiecie.....znajdę Cie na Kaffe !!! uwazaj!! :D bo nie wiem czy zaraz nie znikne...mysl o mnie doktorku ;) wycałujesz mi szyjkę?? uwielbiam to ale tak porządnie nie byle jaki CMOK! pisz dalej!!!

Babciu to jest tak jak z tą babcią u lekarza: - Oj panie doktorze ale ta medycyna to robi postępy. Pamietam, że 40 lat temu to nawet przy zwykłym przeziębieniu musiałam rozbierać się cała do naga. A teraz to nawet na najpoważniejsze choroby wystarczy, że pokażę język.

Gość dupa bobra
ojjjjjjj nieskromnie mogę stwierdzic ze w pozycji na pieska wyglądam pewnie dość ...zachęcająco :D chyba ze lubisz płaskie tylki anie taka dupcię z foremki :D

Gość dupa bobra
Izdebski!!!!!!!!!1 wrtacaj!! rozpaliłeś moje zmysły a teraz co?? zostawiłes? wiesz ze na nas--kobiety działają słowa...:) wracaj i uwiedź mnie znowu.....

Dupeczka: wiesz uwilbiam masowac, moge to robic godzinami (stad chyba mozna wywnioskowac ze mam silne rece :) ) , sprawia mi olbrzymia frajde gdy kobieta pod moimi rekoma wije sie z podniecienia, gdy widze jak jest jej dobrze, jak dostaje gesiej skorki od mojego muskania paluszkami... jak lubie uczucie gduy masazem doprowadzam kobiete na szczyt, gdzie ona niczego nie zabroni tylko jest otwarta na wszystko... Jak mnie podnieca to gdy kobieta niby od relaksujacego masazu jest tak mokra, ze rozchylajac jej nogi wszystko do okola jest wspaniale slodziutkie! gdy masuje lubie przerywac swoja prace i calowac namietnie plecki, szyjke, uwielbiam jezykiem masowac, kregoslub od szyjki po pupcie, delikatnie naciskac nim, co jakis czas dajac buzi... Uwielbiam sliczne pupcie, nie plaskie bo co to za pupa! Mam nadzieje ze mnie znajdziesz an forum jeszcze bo... Moze zachecisz mnie troszke, napisz jak sobie wyobrazasz ten wieczor... Pozdro widzisz, kobieta wszystko zrobi mezczyznie gdy tylko sie jej odpowiednio dogodzi...

Gość dupa bobra
ojjj izdebski....dlaczego Ciebie nie ma jak Cię potzrebuję???? jestes dostępny na receptę czy jak?? doczytałam o tym noszeniu na rękach i przywiązywaniu...mhhhhmmmmmm juz wije sie z rozkoszy pod Twoim ciałem....ale nie będziesz marudził jak będę wydawać jakieś odgłosy..bo w takim momencie juz tego nie kontroluję...;)

Dupeczka: ktos zadzwonil do twoich drzwi, jestes w koronkowych spodenkach i staniczku, ale wstajesz podchodzisz do nich otwierasz, wchodze, daje dluga rozyczke, caluje delikatnie a jak namietnie w usta! biore Ciebie na rece i idziemy polozyc sie na skorce przy kominku! Swiatlo jest wylaczone, tylko zar kominka, my... Sciagam swoja koszule, pod nia jest wysportowane, opalone cialko, przed Toba sie prezy... pozwalam Tobie je dotknac, glaskac paznokciami... sciagam spodnie, pod ktorymi mam obcisle czarne bokserki, przez ktore widac wielkosc mojego penisa... Siadam za Toba i zaczynam calowac plecki, delikatnie, jezdzac jezykiem, szyjke, ramiona, widze jak jest Tobie dorbze........

Gość dupa bobra
no no! dobrze.....:D możesz mnie ugryzc delikatnie w kark..lubię takie ciarki przechodzące po plecach...... masowanie pupki jest super, teraz możesz ją wycałować..,.chyba nie chcę za dużo jak na 1wszy raz?? :D rób mi tak dalej...

odpinam stanik, sciagam go bardzo wolno, obejmuje Ciebie i zaczynam dotykac twoj brzuszek, zakreslajac na nim kolka, schodze na nogi, dotykam je delikatnie, zjezdzam nizej, czuje to cieplo, ta mile miejsce, delikatnie moimi paluszkami dotykam twoich nog, przypadkowo lekko muskajac o twoja mokra cipke... cofam paluszki i wkladam w majteczki... glaszcze Ciebie, ale nie dotykam Cipki... moje raczki wracaja do gory, glaszczac twoje sliczne i duze piersi, jednak nie dotykajac twoich sutkow....