Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dr Izdbski

Dziewczyny jakie macie ...

Polecane posty

Dziewczyny w jakich teraz jestescie majteczkach i staniczkach? Prosze o: kolor typ rozmiar kroj Prosze o odpowiedzi, poniewaz sa one potrzebne do raportu konsumentow, tutaj na kafeteri jako jedyne w polsce mozecie wypełnic tak fascynujaca ankiete! pozdrawiam!

Gość teta
ale chrzanisz...pewnie jesteś typowym trzynastoletnim prawiczkiem

teta: psujesz tylko wynik ankiety, powtarzalem ze to miedzynarodowe badanie wiec jak nei chcesz napisac to na inny topik! Lusi: eee taka neipelna odp. nie uznam chyab ze uzupelnisz!

Gość dr Izdbski niezalogowany
no dupeczki zapodawac kolory waszych pantalonow bo mam problemy ze wzwodem i musze sie niezle podniecic zeby pobrechtac serdla !!!

Dr Izdebski potrzebujesz danych do opowiadania erotycznego????? Muza cie opuscila, czy co?????

nie ukrywam ze ma to zwiazek z czyms co napsize na forum, ale nie ma odpowiedzi, wiec weny tez nie. Nagle wszystkie panie jakie porzadne, wstydza sie itd.

Gość morowa dziolcha
majteczki czarne gładkie z :diamencikami: na bioderkach..stanik dopasowany stylem............. stringi oczywiście

Gość no no no masz
Oczywiscie że jestem bez staniczka, kolor- cielisty typ- południowy rozmiar- w sam raz krój- hmmm, okraglutki :P

Gość dupa bobra
koronkowe różowe szorciki malutkie + stanik taki sam

Gość no no no masz
oj Izdbski, zebym ja ciebie nie zaliczyła :P

no no no moze: wiesz ogolnie bardzo chetnie, ale teraz jestem ankieterem, musze niestety swoja prace badawcza zakonczyc, chyba ze widzisz jeszcze z 15 pan napisze szybko i jestem wolny ;)

Gość a ty
Izdebski co nosisz pod spodniami?????????????????

Gość no no no masz
A bardzo wolny jestes/ Bo ja wolę trochę szybszych... :P

nie jest to w ankiecie, ale dobra, powiem moze sie odwdzieczycie. Mam teraz blekitne bokserki, z tych bobcislych :) zreszta nie lubie slipek, slipki sa dla mało jajowcow, i starych podsmierdziałych kawalerow! O wlasnie, dla nich nie dosc ze slipy to jeszcze czarne skarpety podciagniete na maksa i blada noga jak by siedzial 3 lata na syberi

no no no masz, wolny to ja jestem na poczatku, ale pozniej nie ma juz proszenia zebym przestal :)

Gość gość
a ja sie wypowiem:Czarno - bialy stanik i takie same stringi obszyte delikatna koronka, a w nich wielka gruba podpaska marki Bella, o yeaaaaah :classic_cool:

Gość gość
aaa jeszcze rozmiar...no cos - majty S, stanik 75 C. Stanik push up pozwole se dodac....No ale ta podpaska, to meritum sprawy, uwzglednij to prosze w tej ankiecie. Podpaska ze stringami to naprawde rzadkosc:Pale jestem obrzydliwa, bleeeee:o

Gość dupa bobra
Izdebski czyli ty opalony i duzojajeczny??? :D ja rozmiar S opalona bezjajeczna ;) jestes wolny??? całą noc?? ;) pasuje mi to :D

Gość eeeee pozdro
a ta podpaska ci nie wylatowuje z tych gatek?

moge byc wolny i cala noc, jak bedzie zapowiadac dobrze ;) mysle ze kazdy by dolozyl tyle staran ze bedzie odjazd Pozdro: nawet nie chce mi sie komentowac, sprawdzalem w regulaminie przygotowanym przez eurodeputowanego ue i tam nie ma wzmianki o podpaskach, ale specjalnie dla ciebie uwzglednie to!

Gość gość
Nie wylatuje, bo spodnie trzymaja:D:D Z reguly uzywam tamponow, ale jak wracam do domu wieczorem, to cche dac piczce troche odpoczac i odkorkowuje sie:)

Gość Babcia Gienia lat 79
A ja mam majteczki z nogaweczką, bo to zima idzie, serdeńki. Takie różowe, na ciepłym spodzie. Czy nadaję się do ankiety? Czy będę brana pod uwagę? Biustonosik z różowej świecącej podszewki, troszkę przepocony.

Gość gość
Dzeki doktorku:P Milo mi, ze tak rzetelnie odpowiedzialam na pytanie, ze az sie komentowac nie chce:P

Gość dupa bobra
czyli mogę liczyc na Ciebie Izdebski?? co mam włożyc nna tą noc....zakładają ze mi to i tak zdejmiesz.??

Gość babcia ziuta
A ja mam majtki barchankowe z golfem i cyckonosz, bo cycki mi stoja ze hej, ale jak myje na kolanach podloge....moge byc do ankiety ;-)