Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam juz siły płakac

Załamana , zostawił mnie mimo ,ze jest prawdopodobienstwo iz jestem w ciąży

Polecane posty

od kilku tygodni zaczelo sie psuc miedzy nami :( nie jest jak kiedys brak juz tego wielkiego uczucia :( bylo ok az do dnia wczorajszego kiedy powiedialm mu ze zapomnialam wziasc tabletki , niestety zle obliczylam :( nie bylo to specjalnie bo nei mysle jeszcze o macierzynstwie, zadzwonilam doradzilam sie co zrobic ,a ten odparl : rob co chcesz, Twoja wina " :( serce mi peklo na pol , rozlaczylam sie zaczelam plakac :( dzis dzwonil pytal co chce na urodziny , ja powiedzialam,ze nic, ze chce tylko zeby mnei sznowal i bylo dobrze ,a on : no powiedz kotku co chcesz z rzeczy materialnych a ja : naprawde nic , wtedy on powiedzial, nie chcesz to nie mow i rzucil sluchawka :( bylam z nim 3 lata :( teraz cos mu sie zrobila do glowy chyba mus ei znudzilam :( poza tym powiedzial wczoraj ,ze jestem frajerką i kretynka :( nidgy bym sie nie spodziewala czegos takego, dzis o 21 pisal ,ze przyjdzie , nie przyszedl, nie odbiera telefonu :( jestem załamana :(

Gość no błagam
Rzuc akiego frajera,miej szacunek dla siebie. nie badz IDIOTKA! zreszta,gdyby facet powiedzial mi ze jestem kretynka, etc...no coz...palantom mowimy stanowcze nie!

:( nie mam wyjscia, zreszta sam tego chce :( olewa mnie jak sie da :( okazal sie nieodpowiedzialnym gnojkiem :( nie chce myslec co bedzie gdy okaze sie ,ze jestem w ciazy :( mam nadzieje,ze to nie nastapi :(

Gość taaaakie buty
Jeśli facet zostawia Cię ...i nic go nie obchodzi, że możesz być matką jego dziecka to jest palant do kwadratu Czy warto za takim łzy wylewać???

nie warto uronic nawet jednej łezki :( ale moja obecna sytuacja mnie przytlacza, zostalam sama jak palec z problemem a ten palant wszystko olał :( jestem załamana

23 lata :(

Gość ech zycie
chlopak to palant i tyle. a ty na pewno nie jestes w ciazy - pewno sie jeszcze przez miesiac bedziesz tym denerwowac i sprawdzac. a kolesia zostaw. dobrze, ze pokazal w koncu jaki z niego ciolek i tyle.

Gość roroe 85
...i to jest nieodpowiedzialny fagas...własnie i egoista..na maxa..Dzieciak....

Gość Atlantis is calling
a ty oczywiscie nie zauwazylas ani razu przez 3 lata ze z niego taki dupek :o jak zwykle klapy na oczy, dopiero sie budzicie jak juz dzieciak w brzuchu a facet was olewa :o

Gość
23? Maksymalnie bym ci 15cie dał...

kretyni sie przyciągają a potem rozpaczają nad swoja głupotą :-)

nie rozumiem Cię...piszesz, że zadzwonił następnego dnia, a Ty strzeliłaś focha!przecież gdyby mu na Tobie nie zależało to wcale by nie dzwonił!i tym bardziej nie pytał o prezent. Zamiast mówić mu o tabletce trzeba było zrobić sobie test ciążowy i wtedy mieć jasną sytuację co dalej robić. Gdybyś była w ciąży mogłabyś spokojnie z nim o tym porozmawiać. Przecież spacjalnie tego nie zrobiłaś, tylko Zapomniałaś tabletki. Jeśli jednak nie jesteś w ciąży(tak mi się wydaje) to zupełnie niepotrzebny ten konflikt. Powiedz czego się spodziewałaś, że skoro nie wziełaś tabletki to przyleci do Ciebie z pierścionkiem bo MOŻE w ciązy jesteś??/ Gdyby miał Cię totalnie gdzieś to nawet by nie zadzwonił spytać co chcesz na urodziny!Chłopak chciał Ci zrobić przyjemność, ale skoro zachowałaś się tak jak się zachowałaś i histeryzujesz to widocznie się zastanowił z kim jest... Z drugiej strony przykro mi, że tak to wyszło, bo Ty pewnie tez nie za bardzo wiesz co się dzieje...ale zapamiętaj krzykiem, płaczem i histerią niczego nie załatwisz:) Pozdrawiam i życzę powodzenia

Gość ascdcsd
Stooonoga, to bardzo mądre co piszesz.

E tam Skurwiel...a co ?miał dziewczynie dać gwiazdkę z nieba?jak dla mnie to ona przesadziła. Nie wiem jak ja bym sie zachowała w takiej sytuacji, ale wiem, że z takimi rewelacjami to poczekać aż się będzie pewnym tej ciąży lub nie.I wtedy mozna dyskutować. Z tego co ta dziewczyna pisze, to nie zrobiła tego celowo. Ale widocznie jak usłyszała chwile zawahania w głosie chłopaka tp pewnie od razu w ryk...myślicie, że dla faceta to taka wiadomośc to pikuś i on z radości ją w ramiona weźmie i będą żyli długo i szczęśliwie? Gdyby chciał ją zostawić i gdyby ją olał lub nie brał odpowiedzialności częściowo na siebie, to wcale by nie zadzwonił, a na pewno nie z pytaniem co by chciała dostać na urodziny. Dla mnie to oczywiste, że miał prawo o to spytać. Takie gadki o szacunku itp, to sie odprawia w 4 oczy, a nie przez telefon(wiem to z doświadczenia). On o jednym a Ty o drugim...On do Ciebie Kotku, a Ty pokazałaś mu gdzie go masz...jak dla mnie to on chciał dobrze i wyciągał rękę do zgody, a Ty mu ją ucięłaś przy samym łokciu, więc się nie dziw... Nie znudziłaś mu się, ale może się przestraszył Twojej reakcji...pomyśl teraz jak faktycznie byś zareagowała gdyby sie okazało, że naprawdę jesteś w tej ciąży...no myślę, że zadziwiłabyś samą siebie:)o chłopaku nie wspominając, bo histeryczek żaden nie lubi...i uciekłby pierwszy lepszy gdzie pieprz rośnie:) Pamiętaj spokój i tylko spokój...a dlaczego nie odbiera?może się boi, że znowu mu jazdę zrobisz i płacz i lament będzie...nie przyszedł, bo może wiedział, że wieczór miły nie będzie i się pokłócicie na amen, a wtedy jak nic się rozstaniecie w żalu i gniewie...może wolał, żebyś w samotności pomyślała nad całą sytuacją, odetchnęła i bez lamentu z nim porozmawiała...takie rozmowy na gorąco potrafią wiele zniszczyć, a słów raz rzuconych nie cofnie się tak szybko...lepiej poczekać, aż wszystko wróci do normy i wtedy pogadać...ach, po 8 latach związku jestem taka mądra;)sama szalałam, jak perszing, ja mi coś nie pasowało, szybko, musimy porozmawiać tu i teraz, hektolitry łez...bez sensu, bo skutek marny...ale jak zaczęłam myśleć i brać życie sposobem i troszkę podstępem to wszystko idealnie się układa:)czego i Wam życzę:) ufff...to już koniec:)

Do autorki topicu, to,ze nie wzięłaś tabletki, nie oznacza od razu,że jestes w ciazy, bo wydaje mi się,ze jednak tabsy mają jakies tam dzialanie...i nie potrzebnie robisz panike, faceci tego nie lubią. Skad ja to znam :classic_cool:. Poczekaj do @ i wtedy zobaczysz co i jak. I najważniejsze, płaczem faceta nie weźmiesz.... Stooonoga swiete słowa :D

Amant Wszech Czasów, Ty nawet zakonnicy doradziłbyś skrobankę:( Człowieku wbij sobie wreszcie do tego zakurzonego i zagraconego łba, że nie każda kobieta jest zdolna do aborcji. Szkoda, że Twoja matka nie pomyślała o skrobance 15 lat temu (bo tyle lat zapewne masz). nie mam juz siły płakac---> Nie powinnaś się nim przejmować, nie reaguj na jego telefony i smsy, już wystarczająco Cię skrzywdził. Wątpię, że jesteś w ciąży, ale jeśli tak się stanie pozwij go o wysokie alimenty i po sprawie. Chciało mu się, to teraz musi płacić za swoje błędy.

Gość brecht
Wiem ,że Ci ciężko i choćby nie wiem jak Cię pocieszać to i tak tego bólu i rozczarowania nie zmienię .Ale nie wrto z takim facetem być jeżeli tak Cię traktuje to nie łudż się, bo możesz przegrać .Amant wszech czasów -ile Ty masz lat dzieciaku?