Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zatroskana111

Mój facet nie płaci alimentów na dziecko z inną kobietą

Polecane posty

Gość Zatroskana111

Nie płaci, bo usunęła pierwszą ciążę, mimo, że on bardzo chciał tamto dziecko. Drugi raz zaszła w ciążę podczas ostatniego ich spotkania. On tego dziecka nie chciał. Kazał jej usunąć. Jednak tym razem urodziła. Uważa, że nie ma obowiązku wobec tego dziecka. Co o tym myślicie??

Gość oczywiscie ze ma obowiazek

Gość sądzimy że nie ma wyjścia
dobrze, że nie trafiło na mnie... już byście mieli na karku komornika. Wytłumacz grzecznie małżonkowi, że to nie jest rzucanie na tacę co łaska tylko jego psi obowiązek

Gość Zatroskana111
On kombinuje by nie płacić i mu isę udaje. Nie ma dochodów, a ona ma ustalone 1/4 jego dochodów.

Gość zieciowa
radze ci nie wiazac sie z takim typem,bedziesz żałowac

ale pewnie ma rodziców, co? Ucieszą się, jak im ma emerytury wsiądzie... A poza tym, jak długo facet nie będzie miał dochodów? Starość pod mostem?

Gość Zatroskana111
Jego dziecko ma już 11 lat

Gość Zatroskana111
Ma dochody, ale ich nie wykazuje. Poza tym otrzymuje kasę przez komornika od swojego dłużnika i z tego żyje

Gość zieciowa
i co z tego,ze ma 11 lat.Obowiazkiem ojca jest pomoc w utrzymaniu do ukończenia nauki przez dziecko,nie wspomną juz o kontaktach ojciec-dziecko.

Gość Zatroskana111
Mówi, że jak otrzyma większą gotówkę to dziecku da z 10 czy 20 tys. ale ogólnie nie ma skrupułów, że nie płaci na dziecko. Uważa, że to problem tej kobiety, bo on dzicka nie chciał. Skoro usunęła pierwsze (o co ma do niej żal) to mogła usunąć i drugie. Nie są ze sobą dlatego, że usunęła pierwszą ciążę.

KOLEś, KTóRY UNIKA UTRZYMANIA DZIECKA TO PALANT I GóWNIARZ. mam nadzieję, że dobrze się zabezpieczasz :-P

Gość wujekdobrarada
jego zasranym obowiazkiem jest płacic alementy łaski nie robi a swoja droga to niezłe z niego z ziółko- nie ma co spotkac sie z żona i od razu ja zapylic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niiezły gagatek rzuc go w holere

Gość Zatroskana111
Mówi, że gdyby urodziła pierwsze dziecko nigdy by ich nie zostawił. Nie wiem co o nim sądzić...

\"Skoro usunęła pierwsze (o co ma do niej żal) to mogła usunąć i drugie\" kurwa co za palant zdanie wykluczające sie

Gość Zatroskana111
Wiem, że dziecko nie żyje w nędzy. Rodzice tej kobiety są dobrze sytuowani

Jak otrzyma... śmiech na sali. Gadki na samousprawiedliwienie. Wiesz, ona usunęła ciążę, a on ZAGŁODZIŁ żyjące dziecko ( bo gdyby inni dzieciakowi jeść nie dali tak by się stała) TFU>>>TFU>>>

Gość Zatroskana111
Chodzi o to, że nie mógł jej wybaczyć usunięcia pierwszej ciązy. Dlatego się rozstali. On się z nią spotkał po tym parę razy, bo ona go o to prosiła.

Gość xyzed
No tak to paniusia może zdecydować za siebie i faceta i usunąć ciążę ale facet już za nią nie ma prawa decydować o usunięciu ciąży.Kurwica mnie bierze jak to czytam! NIe twierdze ,że nie ma płacić na dziecko,bo powinien ale wkurwia ,mnie wasze kobiet podejście do tego typu decyzji traktujecie dziecko jako rzecz tak rzecz przynoszącą dochód

Gość Zatroskana111
Jestem z nim 3 i pół roku i ciągle mnie to niepokoi. Poza tym jest dobrym człowiekiem, wszystkim dookoła pomaga, robi dużo rzeczy bezinteresownie. A większe pieniądze dostanie wkrótce, więc te naście tys. mu da. Ale to nie to samo, co troska o dziecko...

xyzed - taak, oczywiścia masz rację - szczególnie w tym przypadku :-P

Gość Nul
Nie próbuj go tłumaczyc, bo to żałosne. Jak można byc z człowiekiem, który ma w d... swoje dziecko?! Jeśli ma żal to chyba do jego matki a nie do syna.... Żenada

Gość Zatroskana111
xyzed - ale ja nie mówię, że ta kobieta dobrze postąpiła. Też się nie zgadzam z tym że usunęła ciążę bez jego zgody. Dlatego próbuję go zrozumieć, ale to uchylanie się od płacenia... Podobno jakiś czas płacił alimenty póki miał stały dochód.

\"Chodzi o to, że nie mógł jej wybaczyć usunięcia pierwszej ciązy. Dlatego się rozstali. On się z nią spotkał po tym parę razy, bo ona go o to prosiła\" tak prosiła i zrobiił jej niechcaco drugie dziecko kurwajak czytam to mnie strzela ile ty masz lat dziecko???????????????? a moze to jakas prowokacja???????????? taki on dobry ze spotykala sie z zona bo ona chciała i tak od niechcenia wsadził jej penisa w pochwe i ups .............dzieciatko niech płaci.............. a jak nie to do pierdla z takimi bambusami

Gość Zatroskana111
Jest jeszcze coś. On wcześniej był na badaniach i powiedziano mu, że jest małe prawdopodobieństwo by mógł mieć dzieci. Nigdy się nie zabezpieczał i nie miał do tamtej pory dzieci. On uważa, że to pierwsze nie było jego i dlatego go usunęła. A potem specjalnie zaszła w ciążę by go przy sobie zatrzymać. Po 5 latach była u niego i nadal chciała by się zeszli.

20 000 podzielić przez 132 miesiące ( 11 lat ma dziecko) = 151 zł na miesiąc - to jest kwota o której mówimy Jednym słowem - nie pański gest, ale drobne, za które absolutnie nie utrzymasz dzieciaka, zwłaszcza chodzącego do szkoły. Mdli mnie.... Ciebie nie, autorko topiku?

Gość Zatroskana111
Wiecie co?? Ja mam poważny problem, a Wy tylko obrażać ludzi potraficie. Nara

Pierwsze nie było jego, a drugie jak sądzę ma udowodnione ojcostwo sądownie? Co za pokręcony palant...

tak jak mówiam NIE WYSILAJCIE SIE TO PROWOKACJA NIE SADZE ABY TAKIE PALANTY ŚWIAT NOSIŁ

Gość co za bzdury..................
jego była kobieta SAMA SOBIE zrobiła dziecko, na złość byłemu i żąda alimentów. ON nie brał w tym udziału wcale i kazał usunąć, bo tym razem dziecka nie chciał.... TO TRZEBA BYLO GO NIE ROBIĆ ALBO ZABEZPIECZYĆ SIĘ. Co za nieopdpowiedzialnego dupka sobie znalazłaś. Nie mam słów. Uważaj na siebie, bo nigdy nie wiadomo co tobie będzie kazał lub nie