Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trailor

mój facet jest na portalu randkowym

Polecane posty

Gość trailor
No wlasnie- od wczoraj zastanawiam sie nad kwalifikacja tego czynu ;) czy to zdrada? Na razie sie do niego nie odzywam. Nie mam ochoty na rozmowe, dopiero sie do niej szykuje. Wiem ze wszyscy macie racje tak mi ciezko...

Gość unikatowa111
jestem na portalu ilove i bardzo chcę usunąć moje konto, Proszę o pomoc

Gość andrzej j j
moja diewczyna mnie regularnie wali w rogi na ilove.umawia sie na spotkania i niewiem czy nic wiecej.co mam jej przyje...???nie mam juz do tego sily.tacy ludzie chyba sie nie zmieniaja :(

Gość sundaylunch***
moj facet tez tak zaczal,teraz juz wali mnie po rogach oficjalnie,panienki sie nie przejmuja tym ze siedzi przy wigilijnym stole z rodzina,lezie jak pies do suki...ach,nie mam sily pisac,imprezuje chleje,staram sie zapomniec o tym co widzialam,choc nie musialam,bo rozeszlismy sie.ja nigdy bym nie przyszla do niego pod dom pieprzyc sie z kims tylko po to by go ranic,a on po to wkrecil sie do mnie na swieta,opisalam historie na glownym....

Dzień czy 2 dni po zerwaniu weszłam na sympatię i napisałam namairy odpowiadające mojemu byłemu.... Znalazłam go na: -sympatii - fotce -randki o2 -maxior Na więcej nie miałam siły... to chyba było największe upokorzenie w moim życiu.. :( A 2 tyg. temu się odezwał i zapraszał na sylwestra, musiałam się porządnie w język ugryźć, żeby mu nie powiedzieć, gdzie sobie ma wsadzić tego sylwestra! I Tobie radzę to samo.

Gość ja123321
Nie przesadzajcie, może to traktuje jako rozrywke. Jak będzie chciał zdradzić zrobi to tak,ze i tak nikt sie nie dowie

Flirtowanie na portalach randkowych w czasie kiedy jest sie w zwiazku to zwykle świnstwo..po przeczytaniu Waszych komentarzy zaczynam sie bac ze to czetsciej spotykane niz by sie wydawalo:/ Czy tak cięzko powiedzieć sobie: jestem z związku, nawet nie spojrzę na innych/inne, zdrada to cos zlego, tego sie po prostu nie robi? Będąc z druga osoba jest sie zobowiazanym do lojalnosci. A juz kompletnie nie rozumiem tych, ktorzy tworzą związek, nie sa jeszcze zwiazani ani przez slub ani przez dzieci, a szukaja okazji do skoku w bok. Nie lepiej zerwac i byc fair w stos. do drugiej osoby?

Gość kamioka
a mój jest na portalu typowo hm...erotycznym. Szuka kogoś od 25-50 lat na francuza w ramach przygody. I szuka mężatki. I sam zaznacza, ze jest w związku. jak to rozegrać?