Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trailor

mój facet jest na portalu randkowym

Polecane posty

Gość nie nie dobrze
moj facet zalozyl sobie konto na fotce i bajerowal kobietki...wiec nic mu nie mowiac zrobilam to samo:) i tez bajerowalam..oczywiscie byl tak zazdrosny ze usunal swoje konto..ale ja tego nie zrobilam hehe..i powiedzilam mu ze wcale go o to nie prosilam

Gość Isadora33
Do trailor - ten temacik był już omawiany, poszukaj sobie ile było wypowiedzi!

Gość Isadora33

Gość trailor
Nie moge znalezc tego topiku. Co tam radzono?

Gość Zaniepokojony_on
No to ja może się dopiszę z moim "problemem". Niedawno poznałem właśnie na jednym z takich portali randkowych dziewczynę. Spotkaliśmy się szybko, bo jesteśmy z jednego miasta. Od tamtej pory spotykamy się co parę dni, iskrzy bardzo między nami, praktycznie wydaje się, że to już kwestia kilkunastu dni kiedy zostaniemy parą. No ale jest jedna rzecz, która mnie niepokoi. Otóż ona ciągle na ten serwis randkowy zagląda. Sprawdzam ją trochę, bo loguję się z innego konta i widzę że ona zagląda tam codziennie odkąd się poznaliśmy. Nie wiem jak to traktować. Ja już po drugim spotkaniu z nią usunąłem swój profil, skoncentrowalem się już tylko na znajomości z nią, inne tego typu randki nie są mi już potrzebne. Myślałem że ona traktuje to podobnie, tym bardziej że jak się spotykamy to daje mi do zrozumienia że zależy jej na czymś więcej. Nie wiem, pogadać z nią o tym, jak myślicie?

Gość trailor
To masz podobny problem do mojego tylko w druga strone. Najprawdopodobniej jestes w rezerwie bo moze znajdzie lepszego. Tak jak ja :( Niestety. Przykre ale pewnie prawdziwe. Nie załamuj sie. Wiem ze to trudne bo sama jestem w rozpaczy ale my jestesmy razem 3 lata a wasza znajomosc dopiero raczkuje. To nie znaczy ze jest to dla ciebie mniej przykre. Pozdrawiam serdecznie :)

Gość trailor
Mozesz zapytac ile dla niej znaczy wasza znajomosc i dlaczego ma tam jeszcze swoje konto bo ty juz skasowales. Zobaczysz co ci powie. Jesli ze to nic takiego -to załuż sobie znowu sobie konto i zobaczysz jak na to zareaguje.

Gość Zaniepokojony_on
trailor no u Ciebie to naprawdę niemiła sprawa, współczuję. Ja się nie załamuję, bo znam swoją wartość i wiem, że to raczej ona powinna żałować jeśli urwę z takiego powodu tą znajomość ;) No ale oczywiście jest mi trochę przykro z tego powodu, że być może umawia się w tym czasie jeszcze z innymi facetami.

Trailor, jesli czujesz, ze jestes \"na tymczasem\", przycisnij go... porozmawiaj.... lepiej zerwac i nie tracic wiecej czasu, masz kolejne lata do stracenia? jesli jest tak jak podejrzewasz, to pomysl, jak to dobrze, ze dowiedzialas sie o tym.... :)

Gość trailor
Do tej pory czułam sie dobrze i pewnie w zwiazku ale teraz sama nie wiem. Kazdy kto mnie zna to uwaza jest jestem super dziewczyna. Wlasnie ja tez znam swoja wartosc i jest mi podwojnie przykro :(

Gość Zaniepokojony_on
Mario Netka - to nie tak. Ja na razie na nic nie nalegam, podchodzę do naszej znajomości z dystansem, żeby się nie rozczarować. Tylko wiesz jak to jest - spotykam się z dziewczyną, fajnie spędzamy czas, słyszę od niej że podobam się jej, przytulamy się, całujemy itp. A tu nagle następnego dnia widzę, że wchodziła na serwis randkowy. Za dwa dni znowu się z nią spotykam, zapraszam ją nawet do siebie do domu, znowu bardzo fajnie spędzamy czas i następnego dnia znowu to samo - ona loguje sie w randkach internetowych. I tak za każdym razem, spotkaliśmy się chyba 7 razy do tej pory a ona ciągle zagląda na te strony. Nie poczułabyś się na moim miejscu trochę oszukiwana?

Gość trailor
No wlasnie dobre stwierdzenie czuje sie oszukana- 3 lata, fajny zwiazek, super seks a on loguje sie na randkach :(

Gość Zaniepokojony_on
trailor, u Was to może rutyna zabija związek. Najwidoczniej facetowi czegoś brakuje. Musicie poważnie porozmawiać.

Gość ooooooooooooooooo
Jak ty nie masz zimnej krw to popros kolezanke zeby z nim poflirtowala na tych randkavh i go sprawdzila...

Gość pozdrow Myrevina ode mnie

Gość trailor
Zapewniam cie ze nie ma rutyny az takiej zeby mozna to ze on tam jest usprawiedliwic! Nie wiem dlaczego to robi ale chcialabym wiedziec i napewno go o to zapytam. Nie wiem czy chce miec 100% pewnosc ze flirtuje na maxa i mnie oszukuje. Bardzo sie boje, chyba zaczynam od tego uciekac.

Gość trailor
Panowie! Czego mu może brakować???

trailor, dobrze radził Ci ktoś na początku. Załóż konto i albo postaraj się, żeby on się dowiedział, ale zacznij z nim flirtować. Wtedy bedziesz doskonale wiedziała, co on tak naprawdę wyprawia. Facetom brakuje najczęściej emocji i zdobywania. Porywów ciała, dreszczyków. Niczego sobie nie wyrzucaj 🌼

Gość trailor
Skąd wziąść fikcyjne zdjęcie?

Gość isadora33
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3335589 Trailor- poczytaj! tEN SAM PROBLEM! A moim zdaniem nie odzyskasz go- umawia się z kobietami, co chwile z inną, bo są ogólnie dostępne! Uważam,że takich portali nie powinno być! Rozwalają małżeństwa!

Gość Isadora33
Flirtowanie z nim nic nie da- tylko pogorszy sprawę. Sprawdzone! Wiesz co usłyszałam? "A czy to coś złego????" To palanty!

Takie portale powinny być, ale one są dla ludzi wolnych i to nie portale rozwalają małżeństwa, ale sfrustrowani, niedowartośviowani panowie. Skoro powiedział, że to nic złego to wyjścia są dwa: Próbować tworzyć wolny związek, gdzie każde robi, co chce, dać sobie spokój z takim gościem. Najważniejsze to wiedzieć na czym się stoi. Nie rozumiem dlaczego kobiety wolą nie wiedzieć, jacy naprawdę są ich mężczyźni.

Gość trailor
Mój związek jest wolny ale oczywiście w granicach. Nie mozemy sie umawiac z kim chcemy. Jest świnią Nie powinno być takich portali :(

Gość trailor
issadora33- jakie fajne teksty mozna napisac na swojej stronce? jakas podpowiedz?

trailor, wszystko jest dla ludzi... dorosłych, rozsądnych, dojrzałych. Pisząc: wolny związek miałam na myśli taki, w którym każde robi co chce, bez granic. To o czym Ty piszesz to normalny zdrowy związek, który daje swobodę, ale takie tylko dla odpowiedzialnych i dorosłych.

Gość Na twoim miejscu ...
bym z nim porozmawiala, powiedziala mu, ze wiem ... przeciez to zdrada i nie rozumiem dlaczego piszesz, że trudno tobie z nim zerwac bo jesteście razem 3 lata ... a jak bedziecie 4 lata i ciebie zostawi to co ... będzie lepiej albo swiat się zawali ? Na tej zasadzie to on moze ciebie zdradzac, a ty bedziesz to tolerowac bo jesteście ze sobą ... Poza tym ty uważasz, że w waszym związku jest wszystko ok, on widocznie mysli i odczuwa inaczej ...

Gość a co tam mi
Wiecie, portal randkowy to tylko kropla w morzu... Ja dziś, po wielu tygodniach podejrzeń, złamałam hasło do gg swojemu facetowi. I jaja jak berety!!! Nie wiem co jeszcze wyprawia w necie jak mnie nie ma w domu... No, ale juz w inne szpiegujące programy bawić się nie będę! Odrobina honoru nie zaszkodzi. Jutro wybieram sie na spotkanie z kumplem, z którym straciłam kontakt za namowa mojego chłopaka. Chciał związku bliskiego, gdzie żadne z nas nie ma przyjaciół płci przeciwnej... Zgodziłam sie na to, o ja głupia!, a teraz trach i bach! Chłopina wypisuje sobie frywolnie do lasek, że chciałby dobrać się do ich pupki (swoją drogą myślałam, że ten wyraz ----> pupka zarezerwowany jest jedynie dla mojego atrybutu. Powoli zaczynam wątpić w prawdziwą miłość. Przykre to jest jak cholera, bo mi akurat zawsze zależało na niej... A Tobie, autorko topiku, polecam wykopać gościa ze swojego życia. Przecież to ewidentne, że nie wystarczasz mu. Chcesz zawsze dzielić się z innymi pannami swoim chłopakiem? Wybacz, ale pewne słowa zarezerwowane są jedynie dla ukochanej/ukochanego. Gdyby chciał jedynie popaplać z płcią przeciwną, to wlazłby na czata a nie na portal randkowy.

Gość sroka z dachu
pogadaj z nim.spytaj dlaczego ma takie konto?Czy czegos mu w ziwazku brakuje. Ja chyba bym do skurwiela sie nie odezwala, albo chociaz wpadla w lekka histerie i nie odzywala sie przez 2 dni zeby mial nauczke:)