Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trailor

mój facet jest na portalu randkowym

Polecane posty

Gość trailor

Pomocy!!! Przez kolegę dowiedziałam się ze mój facet ma konto na portalu randkowych, gdzie codziennie się loguje. Nie wiem co mam zrobić? Jak zareagować na to? Powiedzieć mu ze wiem? Zrobic awanturę czy przemilczeć? Był ktoś w podobnej sytuacji? Myśl, ze bajeruje jakies laski na necie mnie dobija. Jaki wstyd i upokorzenie :(

Gość *** *** ***
stworzyć konto sobie tez. pouwodzić go. w któryms mailu z kolej podpisac się imieniem i nazwiskiem. czekac co zrobi :P i posłać kopem na ksiezyc :P

Gość helkaa111
ja byłam w podobenj sytuacji. Wpadłam w histerię. Tym bardziej, że użyłam jego hasła i zobaczyłam, że w ciągu dnia odezwał się do 70 pięknych lasek z okolicy. Chciałam skończyć związek. Wyzwałam go od najgorszych. Pierwszy raz miałam taki atak. Płakałam 2 dni. Po tym jak zobaczył moją histerię, a może po tym jak żadna się do niego nie odezwała, przestał zaglądac na swój profil. Chciał usunąć, ale nie udało mu się. Wiem na 100%, że tam nie zagląda

chciał usunąć ale nie udało mu się??????? a co? palce mu odmarzły i odpadły?

Gość proxima25
moj facet, teraz to juz były facet tez miał taka stronke. Gdy go o to zapytałam, bezczelnie odpowiedział ze ktos mu zart zrobił...

Gość helkaa111
Nie. Na tym portalu jest jakaś blokada. Ja też próbowałam usunąć, ale się nie dało.

Gość hmm hmm
wg mnie powinnas dac sobie spokój z tym gościem. ALe przed końcem zabawic się tak jak opisała to pierwsza osoba. Założyć sobie konto i pogadac z nim jako ktoś inny

helka, nie gadaj pierduł jesli ktoś założy sobie profil, to zna swoje hasło i może zarządzać profilem, w co wchodzi również usuwanie go że Ty nie mogłaś usunąć jego profilu, to oczywiste ;)

Gość gucio007
na ilove ? trzeba wysłać maila , ze sie rezygnuje , wypowiada umowe

Gość skoroś taka mądra
to sobie załóż konto na ilove.pl i spróbuj później znaleźć opcję usuwanie konta - podziel się wynikami, bo sam jestem ciekawy gdzie jeszcze można ją było ukryć

Gość skoroś taka mądra
"na ilove ? trzeba wysłać maila , ze sie rezygnuje , wypowiada umowe " aa takie sprytne - tylko ciekawe po co takie udziwnienia

Gość trailor
My jestesmy razem juz 3 lata i ciezko podjac decyzje o rozstaniu. Powiedziec mu o tym? czy przemilczec? Rozstanie to ostateczność bo on nie nic takiego tam napisane na swojej stronce. Ale ja ma! Doradzcie dziewczyny bo jestem załamana.

Gość helkaa111
Tak. Na ilove. Ja jego hasło znałam i tez nie umiałam wylogować. dzieki za info jak to zrobić.

Gość raven - m.
Dla mnie to ewidentne swiństwo! Dziewczyno - ja bym takiego gnoja na zbity ryj wyrzuciła! Jest z tobą, a bajeruje panieny na portalu randkowym - to żałosne. Na twoim miejscu zrobiłabym tak jak ktoś tu radził - zaloguj się na ten portal - nawiąż z nim kontakt - czekaj na rozwój sytuacji - i ujawnij się. Nie słuchałabym wówczas żadnych tłumaczeń, że to niewinne flirt itp. - kopnęłabym w dupsko fagasa i tyle.

Gość ewwulina
a mój też jest na portalu internetowym i to na wielu! Ma żonę i dziecko a pisze,że jest wolny - drań jeden. Ma 2 nr. GG , jeden oficjalny , a drugi dla dziewczyn z randek. Flirtuje z nimi , śle SMS i cóż ja mogę zrobić? Na początku wściekałam się straszliwie, łamałam hasła , czytałam potajemnie SMS-y z komórki , a teraz już się tak nie martwię. Wiem,że tak tylko sobie z nimi gada , że nie spotka się z żadną z nich. Zresztą ja dawniej też byłam zalogowana na wielu randkach i wiem jak to jest. Teraz mam dziecko i nie mam na to ani ochoty , ani czasu... A facet to facet, nie zmienie go , lepiej się z tym pogodzić niż szarpać niepotrzebnie nerwy!

Gość trailor
Nie chce sie tam logowac zejsc do jego zalosnego poziomu. Jak to wiec rozegrac? Jestem taka zagubiona i zdezorientowana. Cale te 3 lata stanęly mi przed oczami. Pomijam wstyd w stosunku do tego kolegi- nie jestesmy nastolatkami bo mamy po 26 lat.

Gość mentol
nie goraczkuj sie tak, chcesz zamknac faceta w klatce, a moze najlepiej wytruc wszystkie kobiety w promieniu 100 km?? co ci przeszkadza, ze sobie gada z dziewczynami? moze studiuje kobieca nature ;)

Gość trailor
Nie naleze do osob zaborczych i ograniczajacych wolnosc. Na prawde ma jej duzo. Ale tak rzadko mnie cos pisze a z innymi... Co to moze oznaczac dla mojego zwiazku? Mamy jakis kryzys o ktorym nie wiem? Czego moze mu brakowac? Myslalam ze jestesmy szcesliwi

Gość kasialux
ja bym weszla na ten portal zalozyla swoj profil i randkowala z nim - ostro a potem surrrprissseeeeeeeeeeeeeeeeeee ale wtopa ja tak kiedys zrobilam przez gg niezly mialam ubaw

tak, mentol, pewnie studiuje kobiecą naturę, a teraz od psychologii przejdzie do biologii i postudiuje naturę wewnętrzną kobiet.... w końcu człowiek uczy się całe życie...

Gość mentol
hmmm, mysle ze on on to traktuje jako rozrywke, taki wentyl, odskocznie, moze lubi flirtowac po prostu. Ja bym nie odbierala facetowi takich przyjemnosci, jesli mialabym pewnosc ze i tak jestem dla niego ta jedyna... Druga opcja, to ze traktuje Cie jak partnerke na tymczasem i wciaz szuka.... Tak czy inaczej, warto to wyjasnic. ja bym odezwala sie do niego anonimowo, pouwodzila, obserwowala jak sie zachowuje, czy przyzna sie ze ma dziewczyne, na przyklad?? Czy zaproponuje spotkanie? A moze seks? mozesz ruszyc wyobraznia do woli, jesli tylko wystarczy ci zimnej krwi.

Gość mentol
tak, czlowiek sie uczy wciaz, nigdy nie wiadomo kiedy i jakie braki w swojej edukacji nagle odkryje... :)

Gość trailor
Wszystko fajnie tylko ja znam siebie i wiem ze nie mam takiej zimnej krwi zeby do niego napisac i przez dluzszy czas go bajerowac. Znamy sie na tyle ze by sie skapnal. Jak rozegrac z nim rozmowe?. Ja chce zeby on skasowal ta strone.

Gość helkaa111
U mojego to był impuls. Pokłóciliśmy się, jego siostrza miała swój profil na tym portalu i on założył swój pod wpływem jej namowy.

Gość trailor
Nie mam pojecia czemu go ma i owszem interesuje mnie to. Pomyslalam ze nie bede sie teraz do niego odzywac az zajarzy ze milcze. Jak dojdzie do rozmowy to powiem wprost. Dobrze? Ale jestem zagubiona i mam metlik w glowie!