Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka3445

Dobry za rozsadna cene krem nawilzajacy dla 20 latki...

Polecane posty

Gość anka3445

zamierzam kupic sobie jakis dobry krem nawilzajacy ale zupelnie nie wiem jaki mam wybrac...mam cere sucha i wrazliwa...na noc stouje krem dla dzieci i niemowlat z ziajki ale np pod makijaz juz go nie moge uzyc bo jest za tluty to kupialam zel-krem z nivea visage young ale dla mnie za szybko sie wchlania i po 5 min ygladam tak jakbym sie niczym nie posmarowala :( moze znacie jakis dobry nawilzajacy krem do suchej buzki warty polecenia??

Gość nie wierzę ze ktos
nivea soft

Gość anka3445
nie ...chce czuc ze sie posmarowalam kremem...:)

Ja uzywam kremu Ziaja calma HLC, sa dwa rodziaje nawilzajacy i biolipidowy. nic nie udziwnialam i kupilam nawilzajacy. Bardzo dobry jak dla mnie a teraz mam cere sucha i wrazliwa. Kosztuje jak pamietam 10 zl :) Do tego uzywam tez z tej serii toniku :)

Gość amen w pacierzu.
ten polecany z damskiej torebki jest dla cery mieszanej i tlustej! a autorka ma cere sucha i wrazliwa. jednak przypatrz sie uwaznie kremom z Ziaji i cos sobie wybierz, bo oprocz przystepnej ceny sa dobre! http://www.ziaja.com.pl/pl/?a=prks&idCategory=1&idKind=2

Gość anka3445
dzieki dziewczynki sprobuje ten z ziajki zobaczymy..:)

Gość anka3445
ale ja juz mam jeden krem z ziaji...taki dla niemowlat..';0 jet fajny bo dobrze natluszcza stosuje go tylko na noc bo pod makijaz jest za ciezki i za tluty...a ten z nivea visage yuong znow za szybko sie wchlania i w ogole nie nawilza...

Mialam ten sam problem, ze po niektorych kremach nawet z Ziaji mialam uczelenie, ale natrafilam na ten z wapniem i wreszcie nie czuje tego dyskomfortu na twarzy. A i mimo ze on jest na dzien to stosuje go takze na noc.

Gość anka3445
zastanawiam sie tez nad nivea soft....:)