Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kacha Wielkorowska z Konieczyn

moje odkrycie

Polecane posty

Gość Kacha Wielkorowska z Konieczyn

Witajcie kochani. Pochodze z małej podkaroackiej wioski. Bardzo mało tam jest facetów, którzy byli by w stanie zaspokoic mnie seksualnie. jestem atrakcyjna kobieta i uwazam ,że zasługujhe na kogos atrakcyjnego. Niestety jestem w tym przypadku skazana na samozaspakajanie. W związku z tym,że (mam 32 lata) jestem zdrowa, pragnę miec przyjemnośc. Jednak cięzko mi jest ze tak powiem byc mokrą. Przepraszam za określenie. Postanowiłam ,że jednak musze sobie poradzić, nic nie pomogło do tej pory. Ostatnio więc poszam na sposób by myslec o kims kto mnie pociaga, przy którym bym umiała otworzyc się i wykazać. Taka postacia jest Giertych Roman. wyobrazałam sobie ,że on własnie wśród tylu osób wybrał mnie na kochankę. Przyszedł, ze spotykamy sie na bankietach, w hotelach i wtedy sobie wyobrazam nasze sceny , jego dotyk, głos, sami rozumiecie. bardzo szybko wtedy staje sie gotowa. No i potem juz dzieje sie - orgazm i zadowolenie. Ps cięzko jest byc samotna i w dodatku juz stara panną. Czy wy macie jakieś sposoby na podnietę jezeli jestescie same ?

Gość duszkia
tez onim miewałam marzenia seksualne

Gość Martynka 36
kiedys marzyłam wiecie o kim? o kydryńskim ale młodymi w momencie jak związał się z brzydulą- odrzuciło mnie . wyobrazałam sobie jak ją tam lize i całuje. fuuuu farciara z tej jopki