Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadzlut

Gdybym mogla wybrac swoj wyglad to chcialbym wygladac jak ona...

Polecane posty

Gość he he he
ladna jest ale nie chcialabym wygladac jak ona..podoba mi sie inny typ urody brunetka, jasne oczy itp i tylko nie solar!!!

Gość może to z sercem
Raczej zwyczajna niebrzydka dziewczyna. Nic wyjątkowego w niej nie ma...to tylko oje zdanie

Gość Haturelle
Piegowate cudo, bardzo mi sie podoba A takich idealow, jak zalozycielki topiku, jest wiele, taka to juz uroda, powszechna, nudna, choc ladna to nie zadziwia, bo oklepana juz na wszystkie strony

Gość sadzlut
nie jest nudna jest urocza i dziewczeca

Ta piegowata faktycznie śliczna,chociaż nie chciałabym tak wyglądać.W ogóle nie ma co zazdrościć komuś wyglądu,trzeba pokochać siebie :D Blondynka jest ładna,ale już ktoś zwrócił uwagę na głupie miny :P

Gość sadzlut
ciekawe czy tak w glebi ducha chcielibyscie wygladac tak ja ten piegusek

Gość a ja proponuje
mi tam moja buzia nie przeszkadza ;) jedyna i niepowtarzalna, tylko czasem mi tych piegów żal jak widzę takie dziewuchy. I szczerze mówiąc jakby mi już ktoś kazał wybierać sobie urodę to wolałabym być jak ta piegowata niż ta blondyna tleniona czy ta druga z tapetą :O nietuzinkowa uroda i bardzo naturalna :)

Gość bez tapety
Nie wiem czy ładne nie jestem facetem i na kobietach się nie znam. Nie rozumiem po co zastanawiasz się nad wyborem wyglądu gdybyś mogła,kazdy na swój sbosób jest wyjątkowy i piękny lecz nie każdy potrafi to wydobyć z siebie, a to jest połowa sukcesu .Rózni ludzie ,różne typy urody i tez rozne upodobania męszczyzn.

Gość a mi się wyjatkowo nie podobaj
ą takie larwy:o Poza tym to sa jakieś szalone gimnazjalistki w najlepszym razie jakieś technikum samochodowe. Ja bym chciałam wyglądac tak, jak wyglądam z małym wyjątkiem;) Ale nawet on mi nie przeszkadza🖐️

Gość Haturelle
Ja mam ladna twarz, dosc ciekawy typ urody, narzekam wylacznie na cere, bo nie jest idealna, niestety

Gość Haturelle
Dlatego jesli mialabym taka moc i mogla wybrac sobie twarz, to zostawialbym swoja, tylko male poprawki- cera i moze troche mniejszy nos ? COs w ten desen

Gość najpiekniejsze sa ogniste rude
czyli takie dziewuszki jak ja!a do tego niebieskie oczka i o dziwo ciemne brwi i rzesy

Gość wlasnie ze by nie bylo
ta wyglada jak wredna suczka

Gość ta pierwsza ładna
tylko ubiera się koszmarnie. przegląd targowiska.;)

a ja sie ciesze z tego jaka jestem :P:) i niechcaialbym sie upodobniac do jakies gwiazdy czy innej normalnej dziewczyny :)... Buzkaa :*:)