Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze okresu

strasznie boli...okres

Polecane posty

Gość nienawidze okresu

czesc:(:(:(dziewczyny, pomozcie..zawsze mialam okres tzw "bezobjawowy"..zadnego napiecia, bolow piersi, brzucha..po prostu nic..trwal 6-7dni. a teraz nie wiem co sie stalo..od 2-ch lat nie biore logestu..od tygodnia fatalnie sie czulam, wczoraj dostalam okres, boli jak cholera, zadne tabletki preciwbolowe nie pomagaja..a w dodatku jest tak obfity, ze tampona super to mam na 2h..i moje pytanie..czy da sie cos zrobic, zeby zmniejszyc krwawienie i w ogole zeby trwalo krocej??bo nie wyroie tak przez te 5 dni:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość ja podobnie jak
Witaj, skoro kiedyś miałaś bezobjawowe, to być może coś się dzieje nie tak i tzreba się koniecznie skontaktować z lekarzem. Zbyt obfite krwawienia mogą być objawem np endometrozy lub mięśniaków. NIe chodzi o to, by Cię straszyć. Obfitość można zmniejszyć, tak działa m. in. witamina K ( na receptę), ale ważne by sprawdzić przyczyny zbytniej obfitości i bolesności. Pozdrawiam

Gość ja podobnie jak
Acha, jeszcze jedno. Ja dziś dostałam okres. Jak mam okres biorę ketonal i ból pzrechodzi. Pozdrawiam jeszcze raz.

Gość nienawidze okresu
witamina K?? na recepte?? a jak dokladnie nazywa sie to cudo z ta witamina..??

Gość ja podobnie jak
to jest poprostu witamina K. Ta witami na jest na receptę, gdyz zażyta bez kontroli lekarza może mieć poważne konsekwencje, powodując np. zakrzepy. Lekarz musi ocenić wnikliwie, czy istnieją wskazania do przyjmowania wit.K. Pozdrawiam

Gość ja podobnie jak
Ta witamina może wpływać na lepszą krzepliwość poprostu. Jeszcze raz pozdrawiam:)

Gość nienawidze okresu
dzieki za odpowiedz:) nie ma zartow, jutro ide do gino..bo sie strasznie przestraszylam:(

Gość ja podobnie jak
Idz, bo najlepiej jest to sprawdzić, po okresie warto zrbić przy badania USG transvaginalne. Pozdrawiam

dziewczyno Ty placzesz bo Ciebie boli przy okresie...ja umieram bo wymiotuje jak mam okres.....niemoge wstac z ziemi tak boli...kazdy ruch buli,w kazdej pozycji boli tabletki nie pomagaja bo je wymiotuje....najgorsze jest to ze jakbym nie stanela to zawsze boli...

do takie jest zycie:) ja mam tak samo jak ty, leze plackiem i czasami mi sie wydaje, ze juz jestem po tej drugiej stronie, nie umiem opisac tego bolu...

Gość Iza

Ja bardzo xle przechodzę miesiączkę , mam niesamowite bóle. Znajoma poleciła mi abym poszła na zajęcia z osteopatii. Chodzę na nie od 4 mś i bardzo mi pomagają, przy okresie mnie mniej boli i dużo lepiej się czuję. Moge polecić mniejsce gdzie chodze Rehaorthopedica w Krakowie.