Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qweqwe

Autokarem do Polski

Polecane posty

Gość qweqwe

Kto z Was jechal autokarem do Polski pólnoco- wschodniej? Da sie wytrzymac te 26 czy wiecej godzin? Jaki komfort jazdy (firma Omar) I czy ktos jechal zima, czy zdarzaja sie wypadki na trasie? Pytam powaznie. Jedziemy z mezem po raz pierwszy autokarem bo zdecydowalismy sie dopiero a bilety lotnicze sa juz po 700 £ !! dzieki za informacje

Gość hmm a czy nie warto
poszperac w polaczeniach lotniczych i znalezc cos korzystnego?? zima bilety sa zazwyczaj tansze niz w sezonie. moj facet znalazl sobie polaczenie za 70 funtow a musi z angli leciec do polski wsumie dwoma samolotami. tyle ze on przylatuje dopiero 8 stycznia a bilet kupuje juz teraz. http://www.promocjelotnicze24.pl/index.php/pl/promotions/list moze ta stronka bedzie pomocna. ja nigdy do england autokaremnie jechalam. ale z tego co wiem to nie jest zbyt komfortowo co innego byloby nawet pociagiem. ale wielu przezywa ta podroz wiec i wy dacie rade 🖐️

Gość qweqwe
dzieki. Niestety ceny biletów lotniczych dochodza juz nawet do 700 £. Masakra. A po nowym Roku jest rzeczywiscie juz taniej. Ale na swieta nie ma szans znalezc juz taniego biletu :-( dzieki za pomoc

Gość latajaca
no co wy... ja zarezerwowalam tydzien temu za 180£ w obie strony, to calkowity koszt. sprawdzcie ryanair

Gość latajaca
aaa autokarem tez jechalam rok temu, da sie wytrzymac chociaz ciezko bylo

Gość latajaca tez mi sie
wydaje ze niemozliwe jest zeby bilety byly takie drogie. no chyba ze oytaliscie w biurze. przez internet a zwlaszcza wczesnie rano bilety sa naprawde duzo tansze. pozdro.

Ja bardzo czesto jezdzilam autokarem, minibusem (prywatny przewoznik), samolotem i autem i: -wiadomo samolotem spoko bo szybko, ale faktycznie jak wczesniej nie zarezerwowaliscie to bardzo drogo - a autokarem jedzie sie dobrze, cieplo, ale musicie przygotowac sie na to, ze moze podroz trwac dluzej niz te 26 godzin bo wiadomo, ze sytuacje na drodze sa rozne, moze byc bardzo slisko i jedzie sie wolniej, wypadki zdarzaja sie rzadko ( ale samoloty tez czasem maja awarie) a w autokarze i herbatka jest i kawa, film puszcza, widoki mozna poogladac, ludzi poznac, jedzie sie zazwyczaj w dzien wiec szybko mija, gorzej w nocy bo niewygodnie sie spi w fotelu ale da sie przezyc. Moj tato teraz bedzie wracal z Wloch z prywatnym przewoznikiem wiec szykujemy sie n to, ze bedzie jechal 26- 34 godziny :)

Gość latajaca
wlasnie sprawdzilam polaczenia londyn - pare polskich miast i wszystko jest w okolicach 200£, z powrotem

Gość qweqwe
latajaca nie wiem gdzie ty sprawdzasz te bilety bo ja tez wlasnie sprawdzalam i ponad 600£ jak nic mi wychodzi, na dwie osoby. I do Warszawy Delicja Waniliowa dzieki za odpowiedz, uspokoilas mnie :-)