Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ptysisława

Jak sprawić by Twój chłopak..

Polecane posty

znlaeżć przystojnego kolegę, spędzac z nim czas, pisac z nim gdy jesteś z chłpakiem, mówić wciąż o nim...a na bulwersację chłopaka odpowiadać nie mniejszą bulwersacją \"nie bądź smiesny!!! Adam to tylko mój bliski przyjaciel!!\"

Dodam ze mam faceta od 4 lat, bardzo go kocham ale nidgy jeszcze nie byl o mnie zazdrosny, czy to znaczy ze nie kocha? Chce to sprawdzic prowokujac sytuacje w ktorej sie przekonam czy istnieje w jego slowniku cos takiego jak \"zazdrosc\" :) Ktos pogada na ten temat?

No wlasnie wiesz co...ja nie mam takich kolegow bo wszyscy znajomi sa zajeci i nie moge tak zrobic, to by bylo zbyt latwe, chodz nie ukrywam ze przeszlo mi to przez mysl juz nie raz...

No wlasnie wiesz co...ja nie mam takich kolegow bo wszyscy znajomi sa zajeci i nie moge tak zrobic, to by bylo zbyt latwe, chodz nie ukrywam ze przeszlo mi to przez mysl juz nie raz...

Daj ciała koledze. A potem powiedz \"to tyko przyjaciel\". Powinno zadziałać:D

\"Bliski przyjaciel\" to już chyba przegięcie... jestem b. zazdrsona i mój facet też, więc żadne z nas by tego nie popuściło... Może zacznij małe opowiastki jak Cię jakiś nieznajomy zaczepił pytając o nr tel itp :)

wysyłaj sama do siebie smsy z internetu albo poproś kogoś by wysyłał akurat jak bedziesz z chłopakiem. kiedy je dostaniesz uśmiechj się do komórki jak głupia a kiedy chlopak zapyta \"od kogo dostałas smsa\" to schowaj szybkim ruchem komórke do kieszeni i równie szybko odpowiedz \"od nikogo takiego!!\". do tego zacznij chodzić dziwnie rozpromieniona i odmów paru wieczornych spotkań za powód podają wyjście z koleżanką.;)

chyba chcecie żeby sprawdziła jak przebiega obdukcja :D no to jeszcze napchaj sobie kieszenie prezerwatywami, tylko tak żeby znalazł :D

plus jeszcze męskie slipy wciśniete w kanape. byle nie jego i byle wystawały