Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikara132

kolejne opakowanie pigułek POMOCY

Polecane posty

Gość panikara132

prosze pomozcie mi , wziełam ostatnią pigułke z opakowania w środe. Kiedy mam wziac kolejna z nowego opakowania? dzis czyli we wtorek czy w środe ? bo już sama naprawde nie wiem.

Gość w czwartek

Gość kabaretka_aa
7 dni przerwy czyli wypada w czwartek;]

Gość kolejna wez po siedmiu dniach
przerwy.czyli jesli ostatni dzien bralas w srode to nastepna musisz wziasc w czwartek nawet jesli krawwienie bedzie jeszcze trwalo. pomiedzy opakowaniami nalezy robic dokladnie siedem dni przerwy. 🖐️

Gość panikara132
hmmm a czy nie w środę? czw,pt,sb,nd,pn,wt,śr...

Gość panikara132
w 7 dzien przerwy czy po 7 dniach?

Gość przerwe trzeba robic siedem
dni.a w srode wypada wlasnie ostatni 7my dzien przerwy. tabletki zaczynasz brac 8mego dnia. wiem co mowie jestem juz weteranka jesli chodzi o branie tabletek.

Gość panikara132
a gdybym wziełam w srode po 6 dniach przerwy ...czy jestem nadal zabezpieczona? czy mozna skracac przerwe? i do ilu dni?

Gość ale poco skracac przerwe
?? jesli ci sie pomylilo i wzielas wczesniej to mysle ze to nie jest dobre. niepotrafie tego dokladnie wytlumaczyc ale do organizmu poprzez te tabletki sa dostarczane chormony i nie mozna ich spozywac tak o poprostu. a zabezpieczona wg mnie bedziesz. tylko (tak sobie mysle) ze jesli pomylilas dni to moze sie skonczyc np jakims ciemnym plamieniem w zaleznosci tez jak twoj organizm reaguje na zbyt duze dawki chormonow. to co tu napisalam.napisalam glownie na podstawie tego co sama wiem tego co czytalam. nie jestem lekazem.

Gość a co do skracania
przerwy jeszcze to jesli np niechcesz z jakiegos powodu dostac okresu to mozesz wogole nie robic przerwy tylko odrazu po skonczeniu opakowania zaczac brac drugie opakowanie. wtedy nie robisz 7 dniowej przerwy nie dostajesz okresu i jesz drugie opakowanie normalnie do konca.