Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rysiaak

Panie śpiewają

Polecane posty

Gość Aarleene
nie wiem o co chodzi? dziewczyna jest nagrana za cicho i ma delikatny głosik, ale ładnie śpiewa moim zdaniem. za to ten drugi filmik w castingu z tym chłopakiem co Parkur uprawia - naprawdę niezły, nie wiedziałam, że w Polsce mamy takich już mistrzów od tego!

Tragedia ! :D :D :D :D :D :D :D oby ta reklamówka nigdy się nie ukazała :D :D :D :D :D przy niej bowiem można nauczyć się rzucać do celu nożami. :D :D :D Popłakałam się ze śmiechu, wybacz 😭 :D 😭 :D 😭

Gość Rysiaak
Tak naprawde to ta perełeczka to ja :) cieszę się ze podoba wam siemój głosik

Gość Nie mam pseudonimu
To gratulacie za odwage . Teraz mało kto ma az tyle zapału i werwy w sobie zeby spróbowa startowac w takich przedsięwzieciach.sama bym spróbowała bo widze ze ciekawe to jest i moze byc zabawnie ale nadal brakuje mi odwagi.

Gość Gorlica
czy myslicie ze mam jakąś szanse mimo ze nie miałam nigdy doswiadczenia jezeli chodzi o tego typu rzeczy? To byłby mój poerwszy casting w zyciu i nie wiem sama. Byłoby fajnie jakoś sie w miare dobrze przygotować. moze ma ktoś jakies pomysły na to jak mozna by było zwrócic uwage jury na swoja osobe np.jakims ubiorem.No zeby było tak ze mnie zapamietaja?

Gość Aleksia
Ja tam sceptycznie podchodze do takich castingów.I tam zawsze jest ze z góry wiadomo kogo przyjmą.Jestem chyba uprzedzona.Chciałabym spróbować bo wiele mam do zaoferowania ale potrzebna jest jeszcze ta siła przebicia.

Gość Szukaj a znajdziesz
A moze mi ktos to normalnie wytłumaczyc .. o co chodzi i w ogóle. Co jest za wygrana oprócz udziału w reklamie ? jest jakacs nagroda pienieżna ? I dlaczego znowu faceci maja bardziej skomplikowaną role. babeczki jak zawsze maja prosciej i pewnie przez to łatwiej im sie bedzie dostac. Kurcze , faceci to całe zycie pod góre, ale co mi tam pokaże ze ja jako facet tez ma cos do zaoferowania!!!

Gość Mistrzunio
Czy myślicie ze to taki zupełnie profesjonalny casting, taki najzupełniej prawdziwy. Nigdy nie brałem udziału w tego typu przedstawieniach , ale jak oglądałem ost.cześc Idola to pomyslałem ze jak tylko nadazy sie okazja to i ja sie światu pokaże. Wiec teraz bardzo dziekuje za wieśći i juz zbieram pomysły.

Fajny pomysł z castingiem, super konkurs, ale ja jestem taka nieśmiałaa. Matko co zrobic zeby przezwyciężyć strach ??? Wymyślic moge, ale jak mnie wybiorą to jak ja sie tam pokaże , a tak bym chciała, bo oglądam sobie te filmiki na wrzucie.

Gość Groszka
Jak pokazałam moim znajomym info o castingu to stwierdzili ze trzeba bedzie sie pokazac i chyba z 6 osób wybierze sie na casting.My mamy go u siebie w Manufakturze. HM, ciekawa jestem jak to bedzie wygladać.

Gość ssssssaa
A casting przedłuzyli do 5 grudnia więc ruszajcie wspaniali do boju!!!!