Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość watolina

Znow zagaduje byłego, nie mam do siebie szacunku,ech...

Polecane posty

Gość watolina

Nie wiem,po co to robie. Pogada chwile,zapomni.A ja rozpamietuje,choc wiem,ze nie warto zawracac sobie nim ani ta znajomoscia glowy:)kobiety jednak sa glupie...albo ja tylko;/ wyzalam sie😢

poboli i przejdzie...uwierz musisz byc silna i miec szacunek do siebie samej bo jak ty nie bedziesz go miec to kto???

Gość weź go olej

nie martw sie nie jestes sama---> ja ostatnio umowilam sie po przyjacielsku z bylym i.... teraz smsujemy----kazde z nas wie ze i tak nic z tego nie moze byc ale jakos za czesto o nim mysle a najgorsze jest to ze w chwili obecnej mam chlopaka on wie o tym spotkaniu i smsach ale nie o myslach:(

Gość watolina
na ogol o nim nie mysle,ale czasami mnie nachodzi...juz 2 rok mnie nachodzi w najmniej spodziewanym momencie...moze dlatego,ze przed nim nikt mnie tak po chamsku nie potraktowal;)no i byl tym pierwszym.skubany.

Gość watolina
najlepsze,ze wiem,ze bylo zle,bezsensu,etc. wiec skad te glupie mysli,ja sie pytam?jakis błąd w konstrukcji, czy jak;)tez mam chlopaka,raz mu powiedzialam i po reakcji stwierdzilam,ze nie ma co go ranic...

to moze jak tak bardzo cie kiedys zranil to warto zapomniec??? ja z moim bylym przezylam mile chwile byla to jedna z moich wiekszych milosci zostawil mnie bez wyjasnienia, cierpilalam przez niego dlugo teraz spotkalismy sie i po wielu latach wyjasnil mi wszystko i naszlo nas na wspomnienia choc i tak wiemy ze nic z tego nie bedzie a raczej nie moze byc piszemy do siebie mile smsy a ja caly czas mysle....

Amant Wszech Czasów- nie ma mnie w Twoich kryteriach niestety:)

Gość watolina
po tym co zrobil,raczej nie mysle o nim milo.nie wiem,po co rozmawiam,zeby sobie,jemu cos udowodnic?naprawde nie ma to zadnego sensu:Dto sie nazywa samodręczenie!

wiele nas tu takich :-( kazda wie jakie jest nibylekarstwo na te samodreczenie: zaPRZESTAC. tylko glupie serce sie nie slucha :-O