Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość very busy

idę na odwyk od kafeterii

Polecane posty

Gość very busy

od 3,5 roku spedzam tu masę czasu, cirpi na tym wiele dziedzim mojego życia, od jutra robie sobie kilkumiesięczną przerwę, jak sądzicie, dam radę? :-O najchętniej zablokowałabym tę strone w swoich przeglądarkach, ale jak to zrobić????

Gość iskierka rrr
ja też my ślę,ze umiałabym z 3 języki i to biegle zamiast na kafe siedziec

Gość martwie sie tym
po cholere my tu siedzimy, mam ten sam problem od ponad 3 lat, ledwo wlasny slub zdazylam po łebkach zorganizować i remont mieszkania zrobic - to bylo najwazniejsze, nie moglam dać dupy, ale z innymi rzeczami po prostu nie nażdam, kafeteria zżera mi czas, rodzinę, spokoj psychiczny ... myslicie, że nasz przypadek wymaga jakiejś konsultacji u specjalisty ?

Gość afrik
tez tak mam.. nie potrafie sobie powioedziec dosc.. tez bym zablokowala ta strone ;(

Gość dołączam

nie uda Ci się... a co masz mieć lepiej ode mnie?? a tak na powaznie, cięzka sprawa z kafe, kocham ją i nienawidzę, chyba jestem jednym z cięzszych przypadków tu występujacych

Gość very busy
najgorsze jest to, że te wszystkie informacje stąd nijak się mają choćby do rozmów towarzyskich, w sensie, ze głupio komuś "opowiadać" co się wyczytało na forum, w kazdym razie moje zycie towarzyskie zuobożało również, za mało robie rzeczy "realnych"

Gość martwie sie tym
kafeteria to jakies przeklenstwo

Gość martwie sie tym
ja juz w ogole nie mam zycia towarzyskiego i podobnie jak ty lapie sie na tym, że jedynymi moimi cytatami w opowiesciach sa jakies zapiski z kafe ...żenująca jestem ...

Gość dołączam
typowe objawy Epidemia!

Gość very busy
a jaką ja mam kolejkę książek do przeczytania, ech :-O

tak... u mnie to normalka: \"kochanie (do męża), a wiesz, czytałam dziś na kafeterii... \", a ona na to: \"oczywiście, gdzieżby indziej\" śmieje się ze mnie, a ja zamiast iść do ciepłej kąpieli marzne tu przed kompem i pisze bzdury :o

Gość przepis amity
niestety kochana i ja to wiem i ty to wiesz ponarzekasz a jutro znowu się tu wszyscy spotkamy :( a zycie leci przez palce,leci

Gość very busy
może któraś zapoda jeszcze jakieś argumenty przeciw, im więcej tym większa nadzieja dla mojego beznadziejnego przypadku

Gość kolejna męska świnia
a ja myślałam że jestem sama jedna na świecie z tym problemem:-)

Gość martwie sie tym
no to ja stąd SPIER-DA-LAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 SZKODA ŻYCIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dołączam
No,a co innego teraz robimy? Siedzimy i piszemy....

Gość very busy
przepis amity o matko, zalamka :-O

Gość niegref
a ile godzin dziennie tu spedzacie?? ja w kazdej wolnej chwili wchodze. nawet nie wiecie ile mozna zrobic pomiedzy jednym postem a drugim :O

Gość dołączam
Tyz prowda

Gość very busy
gdybym poswięciła 5% czasu spędzonego tutaj na choćby ćwiczenia, zabiegi kosmetyczne itp to jestem super laska! jak myślicie, dobry argument? :-)

Gość dołączam
bardzo dobry! Ja nie zawsze mam możliwość dostania siętutaj,więc jak mi się uda,to siedzę do upadłego!

Gość przepis amity
a najsmieszniejsze czasami u mnie jest to,ze gorąco uczestnicze w jakiejś dyskusji,czekam ,denerwuję się w iluś tam tematach,ale na drugi dzień to muszę korzystać z opcji historii bo nic nie pamiętam i takie to wazne było ?/:O

Gość niegref
najgorsze są te dyskusje w ktorych uczestnicze, normalnie denrwuje sie tak jak by to real byl. a kiedys mi komp sie zawiesil. myslalm ze histerii dostane, bo dlugo musialam czekac, a tam przeceiz dyskusja w toku:O:O:O:O i tez wsrod znajomych mowie czasem(ale stram sie powiedziec, ze na necie wyczytalam nie na forum) bo obciach :P

Gość very busy
--> przepis też cenna uwaga, za 20 min jest jutro, może się uda

Kiedyś nawet przez kilka miesięcy nie zaglądałam tutaj. Po dwóch tygodniach raz zernęłam i stwierdziłam, że tego nawału głupoty i chamstwa nie zniosę i nie rozumiem jak kiedyś mogłam znosić. Po jakimś kwartale zajrzałam tu znowu, wciągnął mnie jeden temat... I zaczęłam znowu grzęznąć.😭