Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniksaaaaa

niedostosowanie spoleczne-czy pisal ktos o tym prace???poszukuje materialow

Polecane posty

Gość moniksaaaaa

WITAM!!!W TYM ROKU BRONIE MAGISTRA,TMATEM MOJEJ PRACY JEST NIEDOSTOSOWANIE SPOLECZNE MLODZIEZY!!!CZY WSROD WAS JEST KTOS KTO PISAL PRACE NA TAKI TEMAT???I CHETNIE PODZIELILBY SIE NIEPOTZREBNYMI MATERIALAMI????KSIAZKI,NOTATKI???MOGE NAWET ODKUPIC JEZELI MATERIALY BEDA DOBRE A CENA ROZSADNA!!! PROSZE O POMOC,PONIEWAZ NIE STAC MNIE NA ZAKUP NOWYCH KSIAZEK,A PODRECZNIKI W BIBLIOTEKACH BARDZO CIEZKO ZDOBYC!!!POZA TYM NIE MAM ZBYT DUZO CZASU NA POSZUKIWANIA PONIEWAZZ WYCHOWUJE CZTEROMIESIECZNA CORECZKE-MALEGO ZLODZIEJASZKA CZASU Bede bardzo wdzieczna za wszelka pomoc!!! z gory dziekuje i pozdrawiam

Gość moniksaaaaa
moze jednak ktos sie znajdzie??

Gość ksiondz stefan brzeszczot
A na kafeteria masz czas ? Czyje to studia twoje czy innych ludzi ?

Chętnie bym Ci pomogła, rozumiem, że to praca z zakresu patologii, tak? A Ty ksiondz jeśli nie masz nic do powiedzenia, to po co się odzywasz? Pomocy chcą wszyscy ale jak trzeba pomóc to nie ma chętnych. BLE.

Gość domicellaziur
a przed kim/czym ty tego magistra bronisz? :P

Gość ksiondz stefan brzeszczot
Chętnie pomagam ale nie w takich sprawach. Studia powinny swiadczyć o wykształceniu człowieka, dziwne że potem magystry z pracami "made by internet" płaczą że roboty nie mają.

Ale przecież ona nie prosi o napisanie prace, tylko o ewentualne udostępnienie książek czy materiałów, a to duża różnica. Poza tym większość prac magisterskich i licencjackich jest sprawdzana przez PLAGIAT (www.plagiat.pl), więc praca made in internet nie ma szans dojść do momentu obrony :)

Gość moniksaaa
->ksiondz-jesli nie potrafisz zrzoumiec roznicy pomiedzy prosba o materialy-a prosba o gotowa prace-to po co sie udzielasz???? chyba nigdy nie byles na studiach,bo chyba nie masz pojecia jak ciezko dopchac sie do ksiazek,jesli juz sie dopchasz to najczesciej sa to ksiazki z lat 80tych,na nowe nie ma za bardzo szans.... dlatego wlasnie poszukuje ksiazek,materialow wsrod kafeterowiczow,bo byc moze ktos posiada niepotrzebne ksiazki lub materialy z tej tematyki i chetnie by odstapil/odsprzedal-bo niestety na zakup tylu nowych ksiazek mnie nie stac